reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
A swoją drogą Akkm , to nie sądziłam, że można byc aż tak przeterminowanym ! Nie powinni Cię już położyć ?

A suwaczek wagowy zrobiłam, bo ktoś tam sobie zrobił i pomyslałam:" .... a co... . mam być gorsza ????:-)"

a powiem Wam, ze mnie ta data nie rusza...to co sie wydarzyło rok temu było straszne, ale nie mam oporów, tzn nie chce jeszcze urodzic- tak z tydzien mogłabym wytrzymac, ale sama data jak data...

ja miałam 12,5 na + a w poniedziałek na wizycie już tylko 11 kg wiec mam nadzieje że zejdzie to zemnie szybciutko bo nie mogę się doczekać jak założę kochane rureczki

Mitaginka- nawet nie mysl ze rodzisz 10-tego musisz po mnie!!!!! :-)
A moze 10-ty to dobra data, przynajmniej wszyscy beda pamietac :)

mitaginka, mi też ta data obojętna. Fakt, stała się tragedia, ale media i politycy tak skutecznie mi to wszystko obrzydzili zabijając we mnie odruchy współczucia. Może być i 10 kwiecień. Byle nie przed 8/04 :-)

anisad też mnie to trochę przeraża bo chodzę już w tej ciąży i chodzę a tu ciągle nic! u mnie termin liczą z usg bo miesiączki nieregularne i z usg jestem dopiero 4 dni przeterminowana jak się nic nie wydarzy to w niedziele najpóźniej będę już po:-)

Mnie 180 dni do zasilku chorobowego minelo 19.03 a dzis mi przyslali dopiero i cholerka wczoraj mieli wyplacic i nie wyplaca. Musialam jechac po wypisywac pieerdziolki zeby mi i jeszcze gin musi mi wypisac zaswiadczenie wiec dzis musze jechac. A pani w biurze powiedziala ze jak termin mam na 15 kwietnia to mi przyznaja chorobowe do konca miesiaca a od maja dopiero macierzynski wiec oplaci sie bo dluzej :tak:

ja z USG mam na 7 kwietnia :-)

Kurcze dlugo czekaja z tym szpitalem mnie juz 4 dni po trminie bedzie kladl do szpitala.... pff nie bedzie kladl bo ja jutro najpozniej w piatek urodze :-)

reklama
a ja z usg to 1-szego mialam termin, tzn USG z 12-stego tc. Nastepne wychodzily ok z terminu miesaczki czyli 10-ty. Wiec niestety pewnie to tak wyjdzie

Do góry