reklama
Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
Ewa, a gdzie masz zamiar rodzić, bo Ty troche jakby z moich stron, ja mam zamiar dojechać do Chojnić, a Ty?
No ja mam do Chojnic 30 km, ale będę rodzić w Kościerzynie. Moja ciocia jest położną i wolę mieć zaufaną osobę przy sobie, wiem że wszyscy się starają ale jednak rodzina to co innego
A o Chojnicach nie słyszałam zbyt dobrych opinii...
powoli łapią mnie skurcze, zaczynam w końcu kapować jak to jest, ale jeszcze pewnie wszystko przede mną...
Ja juz zdazylam wrocic z miasta bylam papierki po wypelniac o przedluzenie swiadczenia... jeszcze dzis znowu do gina musze jechac zeby on mi wypisal a po myslec ze wczoraj bylam... normalnie znowu sie ruszylo i kobitki rodza o jak ladnie... my tez kiedys urodzimy...
ducha
Tymciowa mama :)
to do Ewy, jakoś mi cytat wcięło...
aaa, to fajnie masz, że masz w rodzinie położną. Też bym się nie zastanawiala ani sekundy, tylko gnała ile sił w ... czymś tam :-). Jeśli chodzi o opinie o Chojnicach, to wiesz co baba to pinia, a ten szpital robi na mnie po prostu najlepsze wrażenie z mojej okolicy. Ponadto jak byłam na zwiedzaniu i pogaduchach trafiłam akurat na bardzo fajna babeczkę, więc jakos się nie zraziłam. Moja kuzynka rodzila tam swoja dwójkę, kumpela jkedno i były na maxa zadowolone, więc mam nadzieję, że i w moim przypadku nie będzie źle :-).
aaa, to fajnie masz, że masz w rodzinie położną. Też bym się nie zastanawiala ani sekundy, tylko gnała ile sił w ... czymś tam :-). Jeśli chodzi o opinie o Chojnicach, to wiesz co baba to pinia, a ten szpital robi na mnie po prostu najlepsze wrażenie z mojej okolicy. Ponadto jak byłam na zwiedzaniu i pogaduchach trafiłam akurat na bardzo fajna babeczkę, więc jakos się nie zraziłam. Moja kuzynka rodzila tam swoja dwójkę, kumpela jkedno i były na maxa zadowolone, więc mam nadzieję, że i w moim przypadku nie będzie źle :-).
antonina01
Ewa - to trzymam kciuki żeby ciocia dobrze wymasowała;-)i żeby sprawnie już poszło..
Baby - juz bliżej niż dalej, niech moc będzie z Tobą
Baby - juz bliżej niż dalej, niech moc będzie z Tobą
krakowianka85
Witajcie.
Ja dziś rano wytoczyłam się do miasta, ale wróciłam szybciej, niż planowałam. Od 5:00 łapią mnie skurcze, ale niezbyt bolesne i nieregularne, raczej mocne stawianie się brzucha. Cały dół boli mnie jak na @ i zaczyna dół pleców. I było mi tak cholernie słabo, że wolałam nie ryzykować dalszego łażenia. Idę zaraz poprasować, co mam do poprasowania, a potem chyba polegnę przed TV.
Mitaginka, musiałaś z tą szarlotką?
Anisad, nie wiem, na czym Twój system polega, no ale... 01.07. M.B.B. - ładnie się do Ciebie uśmiecham.
MamusiaDorusia, fajnie, że Wam się tak ładnie z Karolkiem układa.
Agateczka - mnie tymi parametrami też straszyli. A po prostu wiem, że nasz Synek będzie drobny i nieduży. Ale wierzę, że wszystko będzie ok. Poza tym brzuszek może mieć sciśnięty, bo tak się ułożył podczas badania.
Ja dziś rano wytoczyłam się do miasta, ale wróciłam szybciej, niż planowałam. Od 5:00 łapią mnie skurcze, ale niezbyt bolesne i nieregularne, raczej mocne stawianie się brzucha. Cały dół boli mnie jak na @ i zaczyna dół pleców. I było mi tak cholernie słabo, że wolałam nie ryzykować dalszego łażenia. Idę zaraz poprasować, co mam do poprasowania, a potem chyba polegnę przed TV.
Mitaginka, musiałaś z tą szarlotką?
Anisad, nie wiem, na czym Twój system polega, no ale... 01.07. M.B.B. - ładnie się do Ciebie uśmiecham.
MamusiaDorusia, fajnie, że Wam się tak ładnie z Karolkiem układa.
Właśnie mnie tym rozbujałaś na nowo, dzięki.normalnie mialam wrazenie, ze jestem w jakiejs lodzi podczas sztormu, albo ze sie w lozku przewroce. koszmar.
Mam to samo...ała dziewczyny normalnie mi brzuch rozsadza. młody tak się wpycha w dół że normalnie zaraz zwariuje.
Agateczka - mnie tymi parametrami też straszyli. A po prostu wiem, że nasz Synek będzie drobny i nieduży. Ale wierzę, że wszystko będzie ok. Poza tym brzuszek może mieć sciśnięty, bo tak się ułożył podczas badania.
akkm
pisałyście kiedyś odnośnie L4 że tylko do daty porodu z karty ciąży, a mi gin w poniedziałek gdzie byłam juz przeterminowana wystawił kolejne do 10.04 wtedy mam sie wstawić już w szpitalu i zastanawiam się czy nie bedzie jakiego dymu z tego?
reklama
antonina01
pisałyście kiedyś odnośnie L4 że tylko do daty porodu z karty ciąży, a mi gin w poniedziałek gdzie byłam juz przeterminowana wystawił kolejne do 10.04 wtedy mam sie wstawić już w szpitalu i zastanawiam się czy nie bedzie jakiego dymu z tego?
mi też wystawił do 26włacznie (wtedy mam sie stawić w szpitalu) a termin mam na 20. Więc zdecydowanie dymu nie będzie:-) z tego co kojarze moim koleżankom tez ginekolodzy wystawiali do kilku dni poterminie
Podziel się: