reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Morgaine - masz rację, że w ciąży sie puchnie, i to kwestia "urody osobniczej" jednak pewnych objawów w połączeniu bagatelizowac nie można, czyli jak masz i opuchliznę, i bóle głowy, i podwyższone cisnienie. Lepiej dmuchac na zimne.
Super - że Ci się mąż "nawrócił" :D A dzieciaki masz mądre, nie ma co:)

reklama
ale za to mój mąż pod koniec trzeciej ciąży chyba zrozumiał co to ciąża dla kobiety

O kurczę! Ale nas pocieszyłaś! ;-) Szkoda, że faceci to takie stwory, które rzadko rozumieją takie rzeczy od pierwszego razu ;-) Tym bardziej, że w większości przypadków ten trzeci raz jest już ostatnim razem ;-) A u niektórych do tego trzeciego razu wcale nie dojdzie ;-)

żyję, jeszcze nie urodziłam
druga doba skurczy co 20 minut. jutro jadę do lekarza, mam dość
nie mam siły pisać, ale pamiętam o Was
buziaki

Kurcze laski od godziny mam skurcze co 10min... Ehh... Wlasnie zrobilam kompiel i chyba sie troche uspokoilo... Jak ja nie lubie takich akcji...

Do tego matka mnie znowu wkurzyla bo dzwoni (ja akurat w srodku skurczu) i nawija o gorzkiej czekoladzie, po czym pyta "a co ty tak stekasz?",
ja "yyy skurcze mam"
ona "to jak cos to dzwon"
ja "wiem przeciez ktos musi zostac z Joshem"
tutaj dodam ze umawialysmy sie ze jak bede rodzic to ona bierze tydz wolnego zeby nam pomoc.
A ona " no ja jutro ide na popoludnie wiec tak zeby P wrazie co do 13byl spowrotem."
yyyy rozwalilo mnie to normalnie. To ja dziekuje za taka pomoc. To jest matka cholibka czy kolezanka (przy tym drugim bym zrozumiala)... To moze od poczatku pojade sama a P niech zostanie z Joshem i wogole nie bedzie musiala dupy fatygowac.... Wrrrr....

Sorrki za slownictwo ale naprawde czasami nie chce mi sie wierzyc ze to moja mam, bo jestesmy tak rozne...

Kurcze w krzyzu zaczelo mnie bolec... Idzcie sobbie, won skurcze won! :D

Joll fajnie, że się odezwałaś, szkoda tylko, ze taką macie teraz trudną sytuację, al3e psokojnie na pewno jakoś sie wszystko ułoży, najważniejsze, ze z malutką wszystko ok :)

Anawoj bidulko, ależ cię te skurcze męczą, daj znać co i jak jutro

Asiunia nie stresuj się mamą moze przez to te skurcze

Właśnie wróciliśmy z posiadówki u "młodych" i nie mam juz siły siedziec wiec biore przysznic i do spania

Miłej nocki mamuśki

asiunia i anawoj - czy wy konkurujecie o brąz? Anawoj, że Ty juz, to rozumiem, ale asiunia - miałas czekac do kwietnia :( Trzymajcie sie dziewczyny!

a my bylismy na spacerku dzisiaj w Rewie - nad morzem - ale nas wywialo :-) zmarzlismy okrutnie, mam nadzieje, ze nie doprawilismy sie, bo cherchlamy z D nadal. chociaz dzieci sie przewietrzyly :-)

ogolnie calkiem mily dzien. i uwielbiam X-factor ;-)

mielismy isc do kina, ale jakos nam sie odechcialo. w tygodniu pojdziemy..

anawoj
, wspolczuje :-(

asiunia
- bosz, ta twoja matka jest niepowazna.. ze tez czlowiek nie ma na kogo liczyc w TAKIEJ chwili!? koszmar. nie mozesz jej wypomniec, jak sie umawialyscie?
no i trzymam kciuki, by skurcze poszly wpizdu i nie wracaly :-)

Ostatnia edycja:
acronka, niezły jest ten Twój M. :-). Do jesieni może jeszcze nie będziesz mogla, jeśli będziesz karmiła :no:.

asiunia, nie rodź jeszcze, no co Ty!!!!!!! Może ktoś by tutaj jakąś kolejność zachował wreszcie odnośnie terminów do cholery!!!! a nie zabawy jakieś sobie urządzacie!!!
Aszzzz, się zdenerwowałam.
A tak serio, to kurcze zadzwoń może do lekarza i zapytaj co masz robić albo cuś takiego...

Mnie wszystko cholernie swędzi, padnę zaraz, znalazłam taką rolke do masażu cellulitu to fantastycznie drapie, ale niestety nie wszędzie sięgam :wściekła/y:, niby mam długie łapy (widać po mnie że ewolucja była ;-)) i i tak nie sięgnę wszędzie :-(. ide pod prysznic, może jak się gąbką wyszoruję to będzie troche lepiej.

reklama
noooo, dobry ten x-factor, uwielbiam czesia mozila, on i jego elokwencja :-D:-D:-D:-D. A mój Groszek w ogóle jaki muzykalny, jak leci coś z muzyka to tańczy w brzusiu jak szalony, to chyba geny rodziców, co żadnym tańcom nie odpuszczą ;-), a poważnie to Wasze fasolki też tańczą jak słyszą muzyczkę fajną???

Do góry