reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
krakowianko mój gin mówi, że bardzo wiele zaley od właściwego pobrania próbki. Powiedział, że przez to większość kobiet leczy się na bakterie, które są naturalne w środowisku intymnym kobiety. Dlatego tak ważne jest, aby bardzo dokładnie umyć się przed pobraniem (mi powiedział, że wręcz przesadnie), no i oczywiście pobieramy mocz ze środkowego strumienia, ale to na pewno wiesz :-)

Ja Wam powiem, że gdyby nie ograniczenia finansowe, to ja już bym pewnie wszystko miała dla dziecka ;-) Uwielbiam kupować te maleńkie rzeczy, no ale niestety na razie mogę sobie pozwolić jedynie na drobiazgi :-(

mamusiaDorusia - nie ćwiczę, bo mam zakaz od ginki. Wolno mi spacerować, ale żadnej gimnastyki nie wolno uprawiać. Przynajmniej do 20tc. Ale od piątku będę chodzić na basen, z ginką nie ustalałam tego jeszcze, ale nie zamierzam się forsować i trzepać jak głupia długości,ale musze odciązyć trochę kręgosłup, czyli moczenie się i pływanie na plecach głownie.

aenye - szkoda nerwów, trafiłaś pechowo. Ja też czekam aż mi łaskawie lasencja zapłaci, niby się jej śpieszyło a już 10dni minęło a kasy ani widu ani słychu.

hej dziewczynki,

widzę,że piszecie o porządkach, co gniazdo sprzątacie:D
Ja przed remontem po przeglądnięciu rzeczy spakowałam co jest potrzebne, a co nie, więc zostanie mi tylko rozpakowywanie wszystkiego, oj będzie ciężko...

Ja zakupów też jeszcze nie robiłam żadnych: czekam na płeć, potem rozejrzę się po znajomych i dopiero będę kupować, ale to dopiero po tym cholernym remoncie, mam już go serdecznie dosyć.

Miłego wieczorku kochane,buziole:)

A i przepraszam,ze tak na końcu: witam nowe kwietniówki.

koot- przed zima skonczycie? albo chociarz przed kwietniem??
alexandra- moja corcia to niestety nerwowa od zawsze, ogolnie radosna i szczesliwa ale nerwus potworny ale masz racje przez hormony troche te nerwy wzrosly i ku mej rozpaczy woli kolezanki od mamusi :(

Koot no ja już planuję, sprzątam, myślę, gdzie, co ustawimy :-) Nie mogę się doczekać ;-) A uwierzycie, że te ciuchy weszły tylko w karton metr na metr?! Nieźle mi się tego nazbierało. Od razu mi lepiej, choć przez cały dzień pęka mi głowa :-(

..aenye nie denerwuj się, czasami niestety tak się trafi...

Nati, Laurka - no ja mam tylko zaznaczone że mam dużo, nie jest to wyrażone ilościowo. Ale dziś miałam problem z siknięciem sobie na zawołanie ;) i ostatecznie połapałam trochę z początkowego siku ;) bo bałam się, że więcej nie będzie, a dopiero resztę ze środkowego. Więc myślę, że to jest powód że są te bakterie, chociaż podmyłam się solidnie... No ale któż to wie? ;) Nic mnie w każdym razie nie piecze, nic nie boli. Więc pewnie lekarka po prostu każe mi badanie powtórzyć. Wizytę mam w czwartek to się dowiem.

Aenye - wpółczuję Ci sytuacji, mnie takie rzeczy też niezwykle wkurzają. Ja się raczej najbardziej obawiam kurierów niż nieuczciwych allegrowiczów... bo do tej pory jak co było zniszczone, to przez nieostrożność kuriera. :]

MamusiaDorusia - gratuluję udanej wizyty. :)

Witajcie

Wlasnie wrocilam z wizyty i nadzieje na dziewczynke prysla bedzie chlpak jak nic--imie to Konrad.
Pozatym maluszek zdrowy i duuuuzy tak wiec calkiem mozliwe ze bedzie powtorka z rozrywki po Szymonku:baffled:

alez jestem wsciekla!!!!
wlasnie wystawilam swojego pierwszego prywatnego negatywa na allegro. w sierpniu!!! kupilam bluze, przyszla cala w plamach. a stan byl rzekomo idealny. laska obiecala przyjac zwrot, oddac kase - ale po powrocie z rzekomego wyjazdu do stanow. wrocila 17 pazdziernika. Niby, bo w miedzyczasie robila zakupy na allegro ;-) no i od tamtej pory sie upominam co kilka dni o pieniadze - nie ma dotad. i wkurzylam sie i wystawilam negatywa.
ale to bezczelna laska, na pewno wystawi mi tez i juz sie wnerwiam. ale co tam. trudno. grrrrrrrrrrrrr.

Nieraz tak sie zdarza to sa te gorsze uroki kupowania na allegro ale na szczescie jest takich osob niewiele

Witajcie

Wlasnie wrocilam z wizyty i nadzieje na dziewczynke prysla bedzie chlpak jak nic--imie to Konrad.
Pozatym maluszek zdrowy i duuuuzy tak wiec calkiem mozliwe ze bedzie powtorka z rozrywki po Szymonku:baffled:

Gratuluję synka!
Ja już się z tą myślą że będzie drugi chłopak pogodziłam ;-)

reklama
gratuluje fajnych wizyt! az wam zazdroszcze :-)

krakowianko
, nic sie nie martw. wszystko gra :-)

a jeszcze tylko dodam, ze bylam dzis w sklepie i babka mnie poznala, mowi, ooo, pierwszy raz widze, ze pani w ciazy :-) i co, dziewczynka bedzie, prawda? ja zdziwiona, mowie, ze nie, trzeci syn. a ona - ze w szoku jest, bo zupelnie inaczej wygladam w tej ciazy, niz w poprzednich, ze sie zmienilam na twarzy, itp. i ze ona czuje, ze dziewczynka, a sie nigdy nie pomylila jeszcze ;-) beka, ze to samo mi powiedzial jakis czarownik - arab w turcji ;-) hehe... i wez tu sie nie wkrecaj. :-D

Ostatnia edycja:
Do góry