alexandra_73
Fanka BB :)
aenye - nie wsciekaj sie,zlosc pieknosci szkodzi)
dziewczyny,moja rodzinka nadciaga...uciekam a wam zycze milego wieczoru
dziewczyny,moja rodzinka nadciaga...uciekam a wam zycze milego wieczoru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
alez jestem wsciekla!!!!
wlasnie wystawilam swojego pierwszego prywatnego negatywa na allegro. w sierpniu!!! kupilam bluze, przyszla cala w plamach. a stan byl rzekomo idealny. laska obiecala przyjac zwrot, oddac kase - ale po powrocie z rzekomego wyjazdu do stanow. wrocila 17 pazdziernika. Niby, bo w miedzyczasie robila zakupy na allegro ;-) no i od tamtej pory sie upominam co kilka dni o pieniadze - nie ma dotad. i wkurzylam sie i wystawilam negatywa.
ale to bezczelna laska, na pewno wystawi mi tez i juz sie wnerwiam. ale co tam. trudno. grrrrrrrrrrrrr.
Witajcie
Wlasnie wrocilam z wizyty i nadzieje na dziewczynke prysla bedzie chlpak jak nic--imie to Konrad.
Pozatym maluszek zdrowy i duuuuzy tak wiec calkiem mozliwe ze bedzie powtorka z rozrywki po Szymonku