reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Anisad - na pewno wszystko będzie dobrze. :)

Baby - dzięki za super relację. :) Mnie tylko martwi to, co piszą na forach, że anestezjolog jest nie na tym oddziale i dochodzi z innego... I jak jest jakaś operacja i anestezjolog zajęty, to nie ma możliwości ZZO. Ja się nie nastawiam, że będę je potrzebowała, no ale co, jeśli...? No i jak jest jeśli nagle wyniknie konieczność robienia cesarki?

Witam wszystkie NOWE KWIETNIÓWKI. :)

reklama
Ja mam ochotę na kolejne przetasowanie w szafie. Rzeczy na "po ciąży" już dawno spakowałam i wrzuciłam na antresolę. Jednak gdy otwieram szafę szlag mnie trafia. Chyba muszę się zebrać i posprzedawać częśc rzeczy, a resztę schować na kiedyśtam.

Dzisiaj w czasie spacerku weszliśmy ze slubnym na basen przyszkolny w parku i kupiliśmy sobie karnety. W piątek pierwsze pływanie. Już się nie mogę doczekać.

Baby
- świetnie, że zaznajomiłaś się ze szpitalem. I jaki optymizm od Ciebie tryska:)

Anisad
- trzymam kciuki.Będzie dobrze :)

Dzień dobry :)

Anisad - nie przejmuj się:) Ja jeszcze niczego nie kupiłam dla młodego i prędzej niż w lutym nie mam zamiaru kupować : ) Ale ja to zawsze wiecznie na wsyztsko mam czas :D I powodzenia, wszytsko będzie dobrze :)

Jeśli chodzi o tycie, to ja póki co przytyłam tylko 1,5 kg :) Cieszę się bardzo, bo u mnie w rodzinie to genetycznie na tym etapie się waży około 10 kg więcej : -)

baby_55 - dzięki za relację, fajnie że się zaznajomiłaś :-)

I witam nowe przyszłe mamusie:)

Ostatnia edycja:
A ja właśnie odebrałam wyniki badania w kierunku toksoplazmozy - IgG ujemne, IgM ujemne, uff... Następne badanie za 3 miesiące więc. Tylko jakieś bakterie mam w moczu. o_O Może źle próbkę wzięłam? :/

...a jeszcze dobija mnie to, że przed chwilą miałam krótkie spięcie z moją mamą, od razu mi się w brzuchu przewalało, Dzieciątko się podenerwowało. :( A ja zawsze mam potem wyrzuty sumienia, że jeszcze przez moje nerwy coś Mu się stanie, eh... :(

Ostatnia edycja:
krakowianka- przez nerwy to nic maluszkowi sie nie stanie tylko nerwowy bedzie a wiesz mi nerwowe dziecko to nic przyjemnego. wczoraj moja dzidzia no juz nie taka dzidzia 13 lat :), poplakala sie ze Jej nie kocham bo Jej nie chwale ze ma dobre oceny i nie gratuluje. A wydawalo mi sie ze to robie, wystarczy ze glosniej cos powiem to placze ze krzycze. ach te dzieci. Co do bakteri w moczu tez je mam :(. tzn mam nadzieje ze mialam, biore ziolowe leki od tygodnia, jutro ide do lekarza rodzinnego po skierowanie i w srode powtorze badania. A ile masz tych bakterii? bo ja 17000 a norma to <400 i sie zastanawiam czy to bardzo duzo??

Witajcie!

Ja dziś po wizycie,wszystko w porządku,dziecko rośnie,że aż strach...eeee tam,będzie dobrze.Za dwa tygodnie usg połówkowe...
Poza tym-ciśnienie mam niskie ale da się z tym żyć.
Mam pytanie do was: czy ćwiczycie w ciąży? Bo ja nie wyobrażam sobie dnia bez gimnastyki i spacerów...to takie zboczenie (nie)zawodowe-prowadziłam fitness...

anisad - kciuki zacisniete!!!

mamusiadorusia - gratuluje udanej wizyty!!! zamierzam od poniedzialku (mam nadzieje,ze sie zmobilizuje) zaczac intensywnie spacerowac,bo od urlopu rozleniwilam sie totalnie...

nati - moja corus tez wrazliwa,ale to jest raczej zwiazane z okresem dojrzewania,burza hormonow...obrazona-markotna-happy-niezadowlona-euforia-e.t.c...nie wspomne o wypadajacych futrynach...

parisienne - planowalam grafit/roz,nie wypalilo,bedzie synus:o) obecnie tenduje czarno/piaskowy lub czarny:o)

alez jestem wsciekla!!!!
wlasnie wystawilam swojego pierwszego prywatnego negatywa na allegro. w sierpniu!!! kupilam bluze, przyszla cala w plamach. a stan byl rzekomo idealny. laska obiecala przyjac zwrot, oddac kase - ale po powrocie z rzekomego wyjazdu do stanow. wrocila 17 pazdziernika. Niby, bo w miedzyczasie robila zakupy na allegro ;-) no i od tamtej pory sie upominam co kilka dni o pieniadze - nie ma dotad. i wkurzylam sie i wystawilam negatywa.
ale to bezczelna laska, na pewno wystawi mi tez i juz sie wnerwiam. ale co tam. trudno. grrrrrrrrrrrrr.

reklama
aenye- nie ma jak pierwszy negatyw :)
tez tego nie lubie- maz ma juz wprawe z oszustami trzeba krotko bo niestety niektorzy nie powinni handlowac na allegro.

Do góry