reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Witam!
Mnie boli ale raczej nie w pachwinach tylko w kroku, jakiś ciężar czuję, nacisk na pochwe od wewnątrz, nawet nie wiem jak to nazwać.... najgorzej było w weekend, nasila się prz chodzeniu i staniu no i mam bóle krzyżowe straszne. Czy któraś z Was tak miała lub ma?? W czwartek ide do lekarza ale do tego czasu nie mam pojęcia co to jest. Dziecko raczej nie naciska bo jeszcze fika i nie jest ułożone główką do dołu, jeszcze za wcześnie więc nie wiem co to jest:confused:

o o ja tez to mam. w kroku i z krzyżem. tyle że w kroku to ja czuje jeszcze jakbym miala siniaka.. lewa półkula krocza bardziej i wczoraj przy goleniu zauważyłam że po tej lewej stronie, na lewej wardze mam ciąg zgrubień, jakby żylak?! boli to troche i warga jest spuchnięta. może to dziwna proźba magdalen ale jak masz podobny ból to proszę zmacaj się w kroczu i powiedz czy masz cos takiego..​

reklama
o o ja tez to mam. w kroku i z krzyżem. tyle że w kroku to ja czuje jeszcze jakbym miala siniaka.. lewa półkula krocza bardziej i wczoraj przy goleniu zauważyłam że po tej lewej stronie, na lewej wardze mam ciąg zgrubień, jakby żylak?! boli to troche i warga jest spuchnięta. może to dziwna proźkba magdalen ale jak masz podobny ból to proszę zmacaj się w kroczu i powiedz czy masz cos takiego..
No ja właśnie nie, na zewnątrz nic nie mam, tylko w środku, w pochwie gdzieś tam głębiej, najgorzej jak chodze. Widze, że Wy macie podobnie. Do czwartku jakoś dożyję, zobaczę co mi lekarz powie to dam znać co to jest.

kurcze, a mi nie dość że na udzie wyszedł żylak to jeszcze tam jakieś coś sie zaczyna robić.
wróciliśmy z M z zakupów i właśnie juz krocze i krzyz boli.. trza poleżeć :)

a ja mam pytanie do tych z Was, które brały lub biorą luteinę dopochwową- czy po aplikacji też macie/miałyście takie wrażenie jakby lekkiego pieczenia? Ja biorę lutkę od soboty (stanowi dodatek do duphastonu ;) i po aplikacji mam takie dziwne wrażenie- nie jest to silne, ale dziwne :p

reklama
Ja też podczytuję :-) Z tego co się zorientowałam, to książka chyba naprawdę jest godna polecenia :-) A na forum dzisiaj nie piszę, bo chyba jakaś deprecha mnie dopadła i nie chcę Was zanudzać. Nic mi się nie chce, a w ogóle dziś dopiero wtorek, do weekendu daleko, a ja z perspektywą samotnego siedzenia aż do niedzieli rano :/

Do góry