reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

nati- co już? wszystko będzie ok:tak:
mitaginka
współczuję, chyba najgorszy jest strach...ale wszystko będzie dobrze:tak:
a Tobie acronka zazdroszczę też bym chciała ale jakoś nikt mi takiego prezentu nie chce zrobić, chociaż imieniny niedługo to kto wie...:-D

reklama
chodzilo mi ze juz nas z Tych ktorym "nic" nie bylo dopadaja jakies brzydkie skorcze i bole. A mialam nadzieje ze dopiero tuz przed porodem sie zacznie. No ale poki mi przynajmniej nospa pomaga to ok.

hej dziewczyny :)
te z bólami trzymajcie się
a ja się cieszyłam że ta ciąża jakoś fajniej przebiega, no a po tej glukozie i dzisiejszej wizycie diagnoza brzmi - cukrzyca ciężarnych
no i teraz wizyta w poradni diabetologicznej; dieta,mierzenie cukru i oby na tym się skończyło... ale pierwsze muszę sobie skierowanie załatwić, bo prywatnie lekarz nie może skierowania dać...zobaczymy czy rodzinny da...
Pozdrowionka

a ja się cieszyłam że ta ciąża jakoś fajniej przebiega, no a po tej glukozie i dzisiejszej wizycie diagnoza brzmi - cukrzyca ciężarnych
no i teraz wizyta w poradni diabetologicznej; dieta,mierzenie cukru i oby na tym się skończyło... ale pierwsze muszę sobie skierowanie załatwić, bo prywatnie lekarz nie może skierowania dać...zobaczymy czy rodzinny da...
Pozdrowionka
Jak to prywatny nie może???
A ile ci glukoza wyszła? Mi po 50 g 140,1 a po 75 g 140,00 i mam jeszcze raz powtórzyć bo gdyby ponad 140 gin chciał mnie do szpitala położyć na diagnostyke.

Pozdrowionka
Tez mnie to dziwi, że prywatny nie może:crazy: Przecież jest lekarzem z uprawnieniami!!

Mój mąż chodzi prywatnie do ortopedy i ten mu wypisuje rózne skierowania do specjalistów państwowych np na rezonans, do neurochirurga itp.

Dziwna ta nasza słuzba zdrowia :baffled:

skrzyneczka współczuję cukrzycy. A w I ciąży jej nie miałaś?

ja wysłałam M. po chipsy serowe i sobie wcinam :) przynajmniej jeden miły akcent dnia ;)

reklama
nati- no może nie dokładnie że to już poród ale że czujesz że się zbliża:-)
skrzyneczka- współczuję, lekarz rodzinny musi dać skierowanie jeśli ginekolog twierdzi że są podstawy, a swoją drogą racja że to głupie żeby prywatny lekarz nie mógł dać takiego skierowania:tak: a teraz zauważyłam że Ty z BB a do kogo chodzisz? jeśli mogę wiedzieć:-)
mitaginka- ta chipsy....:-) ale dziś to sobie chyba mleka słodzonego zjem:-)

Do góry