reklama
madziarkas
Fanka BB :)
ufffff ulżyło mi, że nie tylko ja grzeszę hihi
A
asiunia876
Gość
madziarkas nie tylko Ty, mi wlasnie maz wiezie tłusty kebab z frytkami , no i przez was jeszcze o cole poprosilam hihi
Hehe, ja też sobie niczego nie odmawiam Szczególnie słodyczy, i ciasta, ciasta wcinam na potęgę... niestety
Zrobiłam dziś na obiad chińszczyznę, oczywiście po obiedzie musiałam sięgnać po jakąś słodkość... Więc zajadam ciastka maślane do herbaty
Zrobiłam dziś na obiad chińszczyznę, oczywiście po obiedzie musiałam sięgnać po jakąś słodkość... Więc zajadam ciastka maślane do herbaty
mamusiaDorusia
Kochane!
...Wyjazd odwołany...zostaję w domu,jestem teraz bardzo komuś potrzebna...
Moja przyjaciółka urodziła w środę wieczorem bliźniaki,dwóch chłopców-Mateuszka i Michałka...Niestety,dziś Michałek w niewyjaśnionych okolicznościach zmarł...
Jadę do szpitala... Aha-dzieci ur. się przez cc,dwa tyg.przed terminem-dostały 10 pkt,taki szok,że brak mi słów...
...Wyjazd odwołany...zostaję w domu,jestem teraz bardzo komuś potrzebna...
Moja przyjaciółka urodziła w środę wieczorem bliźniaki,dwóch chłopców-Mateuszka i Michałka...Niestety,dziś Michałek w niewyjaśnionych okolicznościach zmarł...
Jadę do szpitala... Aha-dzieci ur. się przez cc,dwa tyg.przed terminem-dostały 10 pkt,taki szok,że brak mi słów...
Bachucha
Widzę, że nie tylko ja myślę dziś bez przerwy o jedzeniu ;-)
Co chwilę jestem głodna - maskara...
Moje małe się dziś wybitnie rusza
MamusiaDorusia - cieszę się, że z mężem jest lepiej, mam nadzieję że na stałe.
A co do maluszka - przykre strasznie :-(
Co chwilę jestem głodna - maskara...
Moje małe się dziś wybitnie rusza
MamusiaDorusia - cieszę się, że z mężem jest lepiej, mam nadzieję że na stałe.
A co do maluszka - przykre strasznie :-(
Witam serdecznie
Gratuluje poznanych płci i udanych wizyt
Widzę ze chlopcy dominuja jestem ciekawa jak bedzie wygladala kwietniowa lista
ja dzis odebralam wyniki i wsio ok takze uff i za tydzien wizyta juz nie moge sie doczekac
A co do jedzonka to u mnie normalnie jem 2-3 posilki i mega duzo owocow i duzo pije , az sama jestem w szoku bo z corcia to pochlanialam jedzienie .
Pozdrawiam
Gratuluje poznanych płci i udanych wizyt
Widzę ze chlopcy dominuja jestem ciekawa jak bedzie wygladala kwietniowa lista
ja dzis odebralam wyniki i wsio ok takze uff i za tydzien wizyta juz nie moge sie doczekac
A co do jedzonka to u mnie normalnie jem 2-3 posilki i mega duzo owocow i duzo pije , az sama jestem w szoku bo z corcia to pochlanialam jedzienie .
Pozdrawiam
reklama
*emi*25
teraz podwójna mamusia
MamusiaDorusia - to takie przykre ...,ehh
krakowianeczko - ,super że wszystko w porządku,i gratuluję Stasia
jedzenie..oj tak ja jem bardzo dużo zauważyłam,mąż się dziwi i mówi toć ja nie zarobie na ciebie jak tak dalej będziesz jadła hehehe
wchłonęłam właśnie twarożek z czosnkiem 3 bułeczki,,tera pora na batonika
ale mnie dziś dziecię kopnęło ale jak ...się schyliłam tylko bo se majciochy podciągałam i jak fiknął albo nie wiem co ono tam zrobiło hha,ale tak mnie się brzuch szarpnął że aż się przestraszyłam aaa i w ogóle to Witam wieczorkiem dziewczyneczki
krakowianeczko - ,super że wszystko w porządku,i gratuluję Stasia
jedzenie..oj tak ja jem bardzo dużo zauważyłam,mąż się dziwi i mówi toć ja nie zarobie na ciebie jak tak dalej będziesz jadła hehehe
wchłonęłam właśnie twarożek z czosnkiem 3 bułeczki,,tera pora na batonika
ale mnie dziś dziecię kopnęło ale jak ...się schyliłam tylko bo se majciochy podciągałam i jak fiknął albo nie wiem co ono tam zrobiło hha,ale tak mnie się brzuch szarpnął że aż się przestraszyłam aaa i w ogóle to Witam wieczorkiem dziewczyneczki
Podziel się: