hej hej, witam "porannie"
zmywarka już kończy, pralka też niedługo , a w domu ciepełko
na śniadanie były naleśniki, ale bardzo mało, bo ledwo szklankę mleka miałam. chyba na jakieś zakupy muszę iść
Za oknem szaro buro i nosa za próg nie chce mi się wystawiać. Ale moze powinnam chociaż mały spacer sobie zrobić?
ostatnio dopada mnie mega zgaga, fuj fuj. dobrze, że mleko pomaga (troszkę)
gratuluję poznania płci, ja już przywykłam do myśli o kolejnym chłopcu w rodzinie. wiecie ile ja będę miała synowych??
Ale mnie rozbawiłaś Ja tam już nie lubię mojej synowej co mi mojego chłopczyka odbierze ;-) ( żartuję )
Gratuluję udanych wizyt i poznania płci. No na reszcie dziewczynki. Może teraz tak już zostanie dla wyrównania rachunku Mi się już śnią te śliczne sukienusie.... ;-) Cóż ale z chęciami jest zawsze tak że wychodzi na odwrót i pewnie będzie drugi chłopak.
a ja dziś idę na wizytę ale bez USG to dopiero za 2 tygodnie. A dziś palny dalszych porządków ale jakoś moja energia się wypaliła. Pogoda taka że nawet psa bym z domu nie wyrzuciła. A może mała drzemka po śniadaniowa?
Co do allegro to na szczęście jeszcze nie trafiła mi się jakaś nie przyjemna sytuacja. Zawsze wszystko było ok. Ale zawsze najpierw sprawdzam sprzedawców.