reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

hej, melduje, ze za jakies pol h jade na IP. nie jest gorzej, ale jest ciagle tak samo. niby mysle, ze jest ok, ale wczoraj przed snem juz plakac mi sie chcialo, bo balam sie, ze cos sie dzieje malenstwu a ja nie reaguje.. wiec chce dzis uniknac chociazby wyrzekania samej sobie lenistwa i beztroskiego podejscia do sprawy.

trzymac kciuki :-)

PS po raz kolejny bylam w klo. mam wrazenie, ze zaraz wydale wlasne wnetrznosci juz. a nie mam zadnego rozwolnienia ani nic. masakra.

reklama
aeyne to trzymam kciuki, mam nadzieję, że wszystko będzie ok i wieczorkiem już napiszesz nam, że Cię uspokoili

ja byłam na zakupach i kawce w C.H. i teraz leżę, bo oczywiście bolą mnie plecy...
mdłości też dzisiaj mam, czytałam gdzieś, że w II trymestrze mdłości na ogół występują z głodu albo ze zmęczenia. Głodna nie jestem, więc pewnie to drugie. Kurcze- wcale tak długo nie chodziliśmy...taka osłabiona jestem w tej ciązy, że maskara. Pójdę gdzieś na chwilę i już ból pleców, mdłości, ból głowy, słabo mi...

aenye, trzymam kciuki.
mezus robi 3 rodzaje pizzy. Serowa, z anansem i z miesem mielonym wiec bedzie wyzerka.
też dzisiaj pizzę będę robiła :)

Witajcie kochane!!!

cucumber-wiem,że takie słowa z ust matki bolą...i wiem,że się tym przejmujesz-bo ja sama bym się przejęła.Zresztą-wydaje mi się,że w Twojej mamie tkwią jakieś pokłady zazdrości o Ciebie,o to,że ułożyłaś sobie życie i czekasz na maluszka.Może mama chciałaby mieć tylko na wyłączność?I przepraszam,że tak walnęłam z grubej rury...
Nic się nie stało. Ja wiem, że moja mama ma jakieś dziwne problemy ze sobą i już. Może jej jeszcze menopauza nie przeszła do końca. Jakiś rok temu to jeszcze bardziej wariowała.

w takim razie ja zamawiam pizzę :)))) tak mi smaka narobiłyście ;)
odnośnie jedzonka...cucumber robiłam w zeszły weekend to ptasie mleczko serowe. Pychotka, ale trochę mi się rozlatywało, chyba źle rozmieszałam galaretkę. Za tydzień na urodziny też zamierzam zrobić, bo mimo konsystencji, wszystkim bardzo smakowało

Cucumber trzymaj się i nie daj się mamie zwariować - jeśli sprawia tylko przykrość, to ja też jestem za odsunięciem, choć chwilowym, i nie odbieraniem przykrych telefonów - chyba, żeby odsunięcie bolało bardziej, w końcu to matka. Tak czy inaczej - współczuję.

Ja zaś pierwszy raz wyszłam dziś sama na zewnątrz - na 5min, ale zawsze to cieszy :)
Na razie nie wstaję na więcej niż 10-15min, a potem przerwa co najmniej godzinna na leżąco.
Miłego wieczoru wszystkim :)

wsio ok. :-) lekarka bardzo dokladnie mnie zbadala, nie zbagatelizowala mojego 'parcia na odbyt' ;-) o co sie martwilam bardzo :-) szyjka dluga i zamknieta.
ale wyjasnilo sie pochodzenie tych boli - po prostu dzidzia sie przekrecila, zmienila pozycje z glowkowej (w czwartek sprawdzalam) na miedniczkowe, i wpasowala sie dupcia akurat w 'te' rejony. i zaciskala nozki :-)
no to sie uspokoilam, i chociaz brzuch mam jak kamien still - to samopoczucie milion razy lepsze. nic a nic sie juz nie martwie i czuje sie sto kilo lzejsza :-D

aaaa i w pt przyszlo to ubranko, ktore zamowilam dla Juniora, mini gepard. jest CUDNE! ma nawet uszka i ogonek :-D cudenko, juz sie nie moge doczekac, by zobaczyc w nim Juniorka :-)

Cześć Dziewczyny. :*

Cucumber, strasznie mi przykro, że tak się Twoja Mama zachowuje... :( Ale może faktycznie to od niej "niezależne"... w sensie że hormony czy coś? :( Na "pocieszenie" Ci powiem, że my też mamy wesoło, tyle, że na odmianę z moimi teściami... :( Aha, a USG mam dzień po Tobie. :)

Niusiaagusia
- nic Ci nie doradzę z tym zapaleniem, bo nie mam pojęcia, co by Ci ulżyło... :( Wick'iem na pewno możesz się wysmarować! Wracaj do zdrowia.

Aenye
- KOchana, mam nadzieję, że wrócisz szybciutko z IP i powiesz nam, że wszytko u Was dobrze! EDIT: TAK SIĘ CIESZĘ, ŻE WSZYSTKO DOBRZE! :)

...ja od wczoraj mam nawrót mdłości... Ale nie to mnie najbardziej niepokoi. Dziś cały brzuch mnie kłuje - raz jedna, raz druga strona, raz łono, raz nad łonem... Bardzo się niepokoję. :(

aeyne i bardzo dobrze, że się uspokoiłaś i że jest ok :) może moje pytanie wyda się głupie, ale czy IP to po prostu pogotowie?

krakowianko a bardzo Cię boli? Bo takie kłucie, ale lekkie, to mi też się zdarza i z tego, co wiem, to nie tylko mi...

reklama
Do góry