reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

boliwia lego duplo :-)

z zasypianiem Tysi już calkiem ok ;-)

M. wyjechał, Martynka jeszcze nie śpi, coś jęczy i stęka w łóżeczku, a jak mam nadzieję, że szybko zaśnie i noc ładnie prześpi, bo coś mi jeździ w brzuchu i średnio się czuję :baffled: że też akurat jak zostałyśmy same!

reklama
boliwia- też mam problem z zabawkami, wszystko fajne przez góra jeden dzień:no:

mitaginko- no to zdrówka, nie daj się!!

a ja muszę się pochwalić, a raczej T- Antek od trzech dni zasypia w łóżeczku, T siedzi i głaszcze go po plecach aż zaśnie niestety koło 3-4 i tak wstaje i ryczy żeby go zabrać do łóżka ale zawsze to jakiś postęp:-)
a w pracy było strasznie, atmosfera okropna i w ogóle- ja chcę z powrotem do domu:wściekła/y:

Pandora a Ty byłaś teraz na L4 czy na wychowawczym?

U nas też śniegu spadło, wczoraj Julkowi się nie bardzo podobało bo grzązł w śniegu i łopatki w rękawicach utrzymać nie mógł ale dzisiaj za to nie chciał wracać do domu (śnieg już się w połowie stopił więc z chodzeniem nie było problemów ;-)), nawet w piłkę żeśmy grali na śniegu :tak: Dobrze że ma starszego brata więc nas zima nie zaskoczyła i miałam go w co ubrać!

kozica- najpierw byłam na l4 a ostatnie 2 tyg na urlopie. Wisi nad nami widmo bankructwa,i pseudodyrektorowi grunt się pali pod nogami- wyżywa się na nas jakby to była nasza wina:wściekła/y: jak zaszłam w ciążę to cieszyłam się że mnie to wszystko omija a teraz a szkoda gadać:-(

Mitaginka - Adaś uwielbia się bawić wszystkim, co ma kółka: autka, wywrotki koparki itp. Jeździ nimi "brum brum" i "brum brum" przez pół dnia ;-)
Drugie pół też się nudzi i trzeba mu coś innego zaproponować - lalek czy pluszaków zaś nie uznaje, acha, niedawno zaczął budować coś z klocków drewnianych, dotychczas tylko burzył moje wieże - tak ze dwa-trzy klocki mu się udaje ułożyć na sobie. Lubi też krokodyla na biegunach - bo się nauczył już sam wsiadać, zsiadać i bujać.

Czy Wasze dzieciaczki odczuły jakoś zmianę czasu? Bo mi się Adaś drugi dzień już budzi o 5 zamiast o 6 jak dotychczas, wrrr.

Hej babki

baby ty mnie nie strasz ta irlandzka zima.....

Co do zabawek to Olo uwielbia resoraki ale faktycznie lego duplo lubia oboje. Jutro moj sym ma impreze halloweenowa w przedszkolu, ciekawe jaki bedzie mial nastroj i zechce kostium wlozyc

a jednak mnie ominie ten cały burdel w pracy- dostałam wczoraj wypowiedzenie:wściekła/y:

a z Antka diabeł wcielony znów:-D czy to się kiedyś skończy???:wściekła/y:

reklama
Do góry