reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

No cóż czas leci niesamowicie szybko i ani się nie obejrzałam, a tu już prawie finiszujemy :tak:

wrzucam trochę naszych foteczek ostatnich :-)
https://picasaweb.google.com/105604...authkey=Gv1sRgCOue0_7eqMnxzQE&feat=directlink

i mój brzucholek :-) czyli Nikusiowy domek :tak:
P8242251.jpg

Ruch sie widzę większy tu zrobił teraz :-) fajnie tak, jak jest co poczytać :tak:

reklama
Na pewno komuś dam znać po porodzie :-) mam jakieś numery w kom. to do kogoś napiszę i poproszę o przekazanie dalej :-)

Wy też się pochwalcie fotkami Waszych maluchów :tak:

Ja 5 kwietnia 2011 roku urodziłam dwie śliczne dziewczynki:-) które wogóle do siebie nie są podobne, jedna blondyneczka a druga czarnulka z długimi rzęsami( podobna do 12 letniej córki) charakterki też mają różne ale sa kochane:)

cześć skorpion!
z bliźniakami to chyba jest co robić nie? Napisz jak sobie radzicie bo ten wątek to ostatnio bardzo mało "ruchliwy" jest.

[h=6]zmarła Marka babcia, mama teściowej
miała ponoć raka wątroby, o którym nikt nie wiedział, nawet ona sama...
jutro M. bierze urlop, żeby być z Martynką (tzn. mała idzie po raz pierwszy na 4 h do złobka), ja mam cholerne szkolenie we Wrocławiu wtorek- środa, a teściowa, co zrozumiałe, inne sprawy na głowie, więc nie wiem czy od wtorku Martynka nie skoczy na głęboką wodę i nie będzie w żłobku po 9 h... trochę się pokomplikowało, ale chyba miałam jakieś przeczucie, żeby ją do tego żłobka zapisać... miała być na razie po 4 h, a resztę z teściową, ale teraz już nie wiem jak to będzie...
[/h]

oj przykro mi z powodu babci M ,tulę mocno:-(
a co do Martynki to trzymam kciuki i mam nadzieję,że już jutro będziesz pewna,że da radę! no trudno nic nie poradzisz,a Martynce krzywda sięnie bedzie dziala żadna:tak:

reklama
Mitaginko przykro mi z powodu Babci M :(
co do Martynki to na pewno szybko sie odnajdzie i będzie super :-)

Eywa co u Ciebie słychać? Jak Natalka?

Kozica jak tam chłopaki?

Skorpion witaj :) ciekawa jestem jak to jest z bliźniakami? pewnie teraz już łatwiej, bo się razem bawią ale domyślam się, ze początki były ciężkie...

u nas rozpanoszył sie masakryczny katar :-( Krzysiek przywiózł z Polski i nas pozarażał i teraz się z Adim męczymy, ale na szczęście już jest troszkę lepiej, dzisiaj w miarę spokojnie spaliśmy w nocy, ja sie w sumie budziłam kilka razy, przez młoda i ból zatok ale brałam panadol i jakoś dotrwałam do rana a Adi dospał do 5:30 więc i tak o niebo lepiej niż wcześniejsze noce

przyszła paczka z Polski z gondolą fotelikiem i ciuszkami po Adim i prezentami dla młodej i młodego no i teraz piorę i prasuję na zmianę... mamy tyle tego, ze sama nie wiem kiedy to młodej założę :-D nie no spoko będę ją stroić codziennie w coś innego i damy radę :-p
z porodem na razie nic ciekawego sie nie dzieje, oczywiście jak Krzysiek wrócił to się uspokoiło i teraz to pewnie przenoszę ;-) oby nie, za tydzień mam wizytę w szpitalu to się dowiem co tam słychać, czy coś sie ruszy niedługo czy nie

Do góry