reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Hej babolce.

Ale tu cisza!!!! Nasz watek umiera????? Nie dajmy sie!!!
U nas Liwia spi z babie w tej chwili, przyjechala w patek. Nie w jdnym lozku tylko w pokoju, z Lili w swoim łóżeczku. Jak sie zbudzi w nocy to babcia mleczko da i spia dalej. A mama odpoczywa. Wogóle są najlepsze kolezanki:-) 
Sił dla odtawiających od piersi!!!!

muszę się Wam pochwalic (jeśli jest jeszcze komu...), że odkąd przenieśliśmy Tysię do jej pokoju to noce zdecydowanie lepsze!!!!
Mam nadzieję, że tak już zostanie- budzi się 3- 4 razy, a nie co godzinę! ;-)

Mitaginka, dziękuję.
U nas, chwilowo na zakręcie, ale Oliwka jest cudnym dzieckiem. Biega, aż miło popatrzeć, coraz więcej mówi i rozumie :-) Pewnie tak, jak wszystkie kwietniowe dzieci ;-) Ma już 9 ząbków i wychodzi 10 :-) Końca nie widać ;-) Noce ciut lepsze, ale też z utęsknieniem czekam na ideał :-)

reklama
Hey babeczki

mitaginko ciesze sie razem zz toba z tyc nocy i trzymam kciuki coby jeszcze lepsze byly.

Moja Liwka jest nienosna, odkad mama moja przyjechala robi z nia co chce, owinela sobie babcie dookola palca a ta jej na wszystko pozwala...wrrr....juz to widze o bedzie po jej wyjezdzie.

Do góry