reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

oj dziewczynki dziewczynki ja nie chce odstawiać ani tym bardziej odchudzać tyle że odchudzać muszę i wymyśliłam że nie mogę się odchudzać bo karmię i stracę mleko a mówicie że to nic nie da??? to musze znaleść inną wymówkę hahahahaha.

reklama
Tysiula chyba ma się lepiej :)
dzisiaj bez gorączkowo, tylko katarek został..., no i nie wiem, jak z gardłem, bo maluda zajrzeć sobie do jamy gębowej nie da ;)
jutro kończy roczek i mamy z małżem z tej okazji wolne!

a wczoraj podczytywałam nasze opowieści porodówkowe, pamiętacie? ;)
i wszystko wróciło...

baby naprawdę szok, że już połowa za Tobą i zazdroszczę, że Adi odstawił się sam...

Witam:)

U nas bez zmian,wiec tylko podczytuje codziennie co u Was..

Tysiu duuuzzooo zdrowka:) Ciocia Ci rowniez zyczy bys sama cycusia odrzucila, zeby mamusi było latwiej:)

My roczek konczymy w piatek..

reklama
Do góry