reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Dzień dobry!

Cisza jak makiem zasiał,a te co nie w pracy to pewnie na FB siedzą... Mrozik -4,jak Karolek wstanie to wybywamy na spacerek,jest bezwietrznie i słonko świeci,to pospacerujemy.
Może mi się humor poprawi,bo wczoraj ostro się pokłóciłam z moim A. I czasem wydaje mi się,że jesteśmy razem tylko z przyzwyczajenia:-(

mitaginko-oby wpłatomat naprawiono!!!No oczywiście w czasie szybkim jak błyskawica;-)

nati-biegiem do lekarza!!!

morgaine-jak widzisz-nie wytrzymuję:wściekła/y:

reklama
Hej :-)
Jakoś nadrobiłam, ale strasznie mało pamiętam :-(
Netu w domu nadal nie mam, niby w pt miał już być ale dalej dooopa!!!
W ogóle jestem już mega zmęczona codziennością

Z tego co pamiętam:
mitaginka, kciuki trzymam. Swoją drogą to jakaś masakra z tym wpłatomatem :eek::baffled:. No i spóźnione życzenia dla Tysi :-).

Nową forumkę witam i ja :-). Agateczka jak dobrze pamiętam, tak?! helouuuu...

nati, dla Dżoany również spóźnione urodzinowe buziaki :tak:.

morgana się nam zawiesiła normalnie, tyle postów długich trzaskała, a teraz jeden krótki na kilka dni, ale w sumie nie ma się co dziwić... 3 rozrabiaków, praca, dom... ja z jednym i z pracą wymiękam... także szacun:tak:. No i również spóźnione życzenia dla Weroniki :-)

tych, co się wcinają i oprócz obrażania innych nie mają nic ciekawego do powiedzenia nie będę komentowała bo szkoda miejsca w poscie, a nati i tak wszystkie tu kochamy, więc o co chodzi :eek:.
no i do lekarza biegem nati!!!!!! Już!!!!!!!!

ja też nie lubię jak mi ktoś inaczej porobi w domu niż ja :sorry:, durna jestem bo więcej roboty ale cóż... każdy jest jakoś tam nienormalny...

@ również nie mam, ale to przez tabsy, bo po porodzie już jeden dostałam i szybko tableteczki i znów nie ma. Kocham ten stan bez @.
Tymek śpi w pajacu i pod kołderką i tego nie zmienię bo u mnie cieplutko.... czasem nawet bez kołdeki bo za ciepło. Kombinezonu też jeszcze nie praktykujemy, zostawiam go na większe mrozy, na razie kurtka, czapka, rękawiczki, rajtki, spodzienki, ciepłe butki i w śpiworku siedzi w spacerówie......

jogurty daję słoiczkowe z owocami, bardzo je lubi :tak:.
No i chyba tyle.... więcej serio nie pamiętam.
Jeszcze fotki postaram się jakieś wstawić bo dawno tego nie robiłam.
Buziaki :**********

witam się po weekendzie :)

jakoś mi zleciało i nie weszłam wczoraj, ale małż chory siedział w domu więc jestem wytłumaczona :-D

tak serio to ciacho piekłam, do tego zapomniane wcześniej zakupy, poprasowałam i zleciał dzień:sorry:

idę sobie kawy zrobić i odezwę sie później :)

Asia była pierwszy raz na spacerze bez mnie, była z moją mamą i to prawie 2 godz!!!! nieźle a ja spałam i troszkę lepiej się czuje.

Agateczkaaa – witaj serdecznie!! Ja też z podczytującej przeszłam na piszącą i uzależniło mnie totatalnie :-)

nati – biedna ty chora – pewnie wyszło chodzenie z Dżoaną na dworze bez rękawiczek ;-) A mama jak
dała radę na spacerku??

mitaginka – jak wpłatomat?? ja tam cały czas myślę że bank weźmie kasę na siebie. Szczytem by było
obciążenie Was jakby firma naprawiająca wpłatomat wystawiła fakturę co pewnie uczyni..

eywa – biedna jesteś z tymi nockami.. życzę w końcu przespanej nocy i może wykorzystuj mamcię
abyś mogła w dzień odespać

mamsuiaDorusia – chyba jesteś rekordzistką w nieposiadaniu @!! Zazdroszczę!! i ciekawe jak bez
tego zaszłaś w ciążę.. uczy się człek przez całe życie.. :-)

ja dostałam wczoraj @ i umieram. W szoku jestem jak się po ciąży zmieniło – krótko, boleśnie i intensywnie. Szok..

A jakie tabsy bierzecie że nie ma @?? przerwy nie robicie czy jak??

na pobrudzoną podłogę zawsze na zimę kupuję kolorowy mały dywanik – w polotach aż za 10 PLN są –
i jego mam przy wejściu na buty. Daje radę!! A w kuchni mam białe płytki i tak ze szmatą non stop latam..

dzisiaj też z młodą nie wyszłam bo zimno a ona ma brzydki kaszel.. jutro z nią pójdę na kontrolę ale
chyba jeszcze ten tydzień zostanie w domu. W październiku była aż 9 razy w żłobku.. :szok:

moja mama sobie super radzi w końcu zajmowała się Karolą i moim siostrzeńcem. Więc spokojna jestem w 100% że sobie radzi mała dopiero po godz zasnęła i raz mruknęła przy zasypianiu- to u niej normalne.

Ale wiecie co dziwnie się czuję że musze mamie wszystko pokazywac tzn gdzie ubranko, jak sie wózek przekłada tzn rączkę itp. Z Karola wszystko wiedziała

Aneczka- tabsy anty przy karmieniu sa takie bezprzerwy i nie ma @

Ostatnia edycja:
Aneczkaaa dostajesz listek z 28 tabletkami i nie robisz przerwy tylko zaczynasz kolejne opakowanie, to są specjalne które mozna brać przy karmieniu

Nati dobrze, ze juz Ci lepiej :) jak mama dała radę?

Baby- mama super, nie muszę się martwić moja mama jest wprawiona w opiece dzieci.

nie mam siły dziecka kąpać chyba sobie daruje, jutro muszę mieć siłe. szczepienie Karoli już na szczęście ostatnie :-)

reklama
Hej Kochane!
Wróciłam do domku o 17:00, dziewczyny zostały. Dzwoniłam niedawno to koleś już się wwiercił i zaraz ma zmieniać zamek. Aż jutro im jakieś ciasto zaniosę, żeby trochę oczyścić atmosferę, bo póki co to jest "zwarzona" ;-)
Tysiula sypiała nam ładnie, a odkąd wróciłam do pracy, budzi się częściej w nocy, pociuma, pociuma cyca i śpi dalej

nati Bidulko! chyba naprawdę czas najwyższy na lekarza
aneczkaaa widzę, że Milcia to "stała bywalczyni żłobkowa" :-D
ducha dobrze, że net masz chociaż w pracy, to możesz skrobnąć, co u Ciebie :tak:

Do góry