reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

no straszne macie te tesciowe, jedna chce kupic dziecku cos, a druga auto swoje oddaje. noz skandal! :-D :-D :confused:

nati
, mam nadzieje, ze wszystko sie slicznie uda jutro ;-) zupelnie zapomnialam, ze to w Monte :-)

jankesowa
, serio? bo on teraz bierze bactrim i wlasnie jestem pewna, ze to po tym.. ale ilez mozna no.. sam sie meczy srajac co chwile :-(

ja juz wrocilam z zakupow, malemu kombinezon za 40zl (na teraz, odpuszczam allegro) i sloiki i jakies zarcie, i koniec ;-) za to przetestowalismy spacerowke, miala dzis premiere i powiem jedno: JEST BOSKA!!! maly siedzial sobie prosto, nigdzie nie zjezdzal, nie przechylal sie na boki, no naprawde super. a jak zasnal (sam sobie zasnal!) to opuscilam go do spania i luzik :-)

dzieci jeszcze nie ma w domu, ale relaks :-D a dzis lub jutro zrobimy jeszcze latawca :-)

samo wciskanie auta to jeszcze nie problem tylko, że przez to dzisiaj przyjechaliby je przywieźć i zawracali d...e a potem w poniedzialek przyjechaliby po auto i znowu zawracali d..e a tego juz bym nie zniosła, wystarczą mi telefony codziennie, poza 6 kiedy młody skończył 6 mies, wtedy to cholera nie zadzwonili... szczyt wszystkiego normalnie....

Mitaginko fajnie, że spotkanko udane, a Tysia jest bardzo do cyca przyzwyczajona wiec nie sądzę, żeby się odzwyczaiła :) będzie dobrze :)

Nati mam nadzieję, ze się uda imprezka i nikt nie bedzie pił i marudził i przebierał Asiuni ;)

Adi mi ostatnio ładnie zasypia koło 19-19:30 dostaje cyca po kąpieli, zjada ile chce, odchyla głowę ja go odkładam i od razu zasypia, ale tylko u nas na łóżku... przynajmniej mam z kim spać ;)

w ogóle to właśnie się zorientowałam, że będziemy w tym roku na pierwszym halloween w Dublinie, ale się cieszę :) ten klimat i w ogóle :) superowo :) nie to co nasz kult zmarłych i jeżdżenie przez 3 dni z teściową od grobu do grobu:no: w tamtym roku ze względu na leżenie w ciąży się wykręciłam teraz też nie pojedziemy więc jestem happy:tak:

także za rok ubieramy młodziaka i z koleżanką siostry i jej znajomymi będziemy chodzić z dzieciakami po domach :-)

byłam w tesco połaziłam po sklepikach w galerii, kupiłam młodemu buciki na jutro, bo te co mam za małe a zimno jest strasznie i zmarzły by mu nóżki

reklama
Mitaginko bierz szybko rutinoscorbin albo coś podobnego a Tysi może przejdzie, jak u ciebie będą przeciwciała w mleczku
no właśnie u nas tego nie ma w ogóle, tylko te groby i tak smutno ogólnie jest a tam tak fajnie wesoło i dzieci poprzebierane są :) superowo :)

Grcjanek mial 38.5 max tzn zawsze przy 38 juz pdawalam przecwgoroaczkowe nie wiem do ilu by doszlo.... pierwsze dwa dni spal non stop byl taki slaby... jak piszecie najpierw wysypka wyszla na buzce teraz jest juz na klatce i brzuszku zobaczymy jutro, temp minela jak reka odjal nagle a czytalam ze przy trzydniowce i gardzielko moze byc, katar, kaszel i nawet uszko.... nic juz nie wiem... a wysypka czerwona taka jak w necie na zdjeciach chyba go nie swedzi bo nie drpaie poki co

jankesowa to może... i może tak byloby nawet lepiej, co? Już by się nie męczył, no i miałabyś to osławioną trzydniówkę za sobą, bo to chyba tylko raz dopada, nie?

jankesowa mi to wyglada na 3dniowke...starszak pamietam nie chcial jesc duzo spal ale trwalo to w miare krotko a jak juz wysypalo to nie bylo temperatury...wysypka przy trzydniowce nie swedzi...a gardlo czy katar moga byc jako efekt uboczny ale nie musza
no i niekoniecznie musi byc tylko raz w zyciu..przewaznie tak jest ale moze sie zdarzyc wiecej :-)

reklama
Do góry