reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

eywa no właśnie nie wiem, o co teściowej chodzi...przeszło mi przez myśl, że może ona chce się jednak wycofać z deklaracji i robi wszystko, żeby nas zdenerwowac i żebyśmy jej podziękowali i znaleźli nianię...nie wiem...na pewno to nie jest odpowiedzialne podejście i to mnie martwi...

a cyca dawaj na uspokojenie póki możesz :) te nasze maluszki jeszcze tego potrzebuję ;)

reklama
Eywa jak maz wysuwa takie teorie to daj mu mala niech sprobuje ja uspokoic...a noz widelec sie uda a jak nie to cyc ;-)

wilmek to samo mu powiedziałam, i to bez złośliwości chciałabym,żeby choć spróbował ją w tych przebudzeniach uśpić, kiedyś jak szła spać to mogłam za zakupki wyskoczyć czy coś, a teraz pod prysznic biegnę szybki w nerwach,że się obudzi w tym czasie

powiem wam,że Natka 3 wieczór zjadła ok 100 ml z butelki na noc, bez szemrania, podałam,wzieła i już, ale zjada ok 100 i ani grama wiecej nie chce, wtedy już cycek i koniec, a dałam jej 3 dni temu bo bardzo mało je w dzień zupki cyz deserku, prawie wcale,tylko cycki,więc czułam,ze za bardzo nie mam czym ją nakarmić,nie myślałam,ze złapie

Herbatita Justi sto lat dla waszych maluchow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Justi strasznie nam szumialo radio w drodze powrotnej a z tego co uslyszalam to druzyna malza chyba niezle sobie poradzila ,zgadza sie ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jesli tak to wielkie gratulacje!!!!!!!!

My mielismy intensywny tydzien ,przedwczoraj tv( co za stres ,jak sobie teraz mysle jakie glupoty gadalam ze stresu ,malz tez) a dzis wrocilismy ze slubu,ktory byl razem ze chrztem.fajnie bylo ale potwornie jestesmy wymeczeni,potwornie...

Ale super bylo spotkac znajmomych z innego kontynentu ,to takie abstrakcyjne:)

Ok ,ide sprawdzic czy trwa taniec z gwiazdami

jak nie zasne to sie jeszcze pozniej pojawie.

Stesknilam sie za wami kochane ,buzki !!!

asiunia i wilmek ta czerwona gesia skorka to uczulenie na proszek plyn do prania.... moj siostrzeniec ma na plecach i szyji jk jest ok to jasne , blade a jak zaostrzone to czerwone i drapie. Dermatolog kazal prxzedewszystkim wszystko plukac w bialym plynie sensitive.
kochana ja juz przerabialam wszystkie plyny proszki zele itp. i nic. Mysle ze to po P ma bo P tez ma non stop cos takiego czy piore w takim czy innym proszku.

a my po imprezce :-D bylo ekstra super! dzieciaki sie swietnie bawili na swoich i dorosli tak samo na jazdach dla doroslych, wiec naprawde bylo mega! Polecam takie urodziny, bo ja mialam dosc staruchow siedzacych przy stole na zarciu i oczyscie % bo trzeba za zdrowie solenizanta wypic. A gdzie tu fun dla tego dziecka?
Foty na fb :-D ogladac prosze :-) hihi#

mitaginka napisalam ci na fb co bym twojej tesciowej z checia zrobila :-D

a madi juz 4dzien ma mega rozwolnienie jak mu pomoc?

reklama
Do góry