Herbatita – ło matko jaka kwota za lecznie!!
lenka – co ty wypisujesz!! Dla swojego dziecka TY jesteś i będziesz najwspanialszą mamą pod słońcem!! I nie myśl inaczej! Wyluzuj - dziecko często płacze a lepiej nie będzie..
Mitaginka – a spróbuj małej podawać mleczko łyżeczką albo strzykawką? Mi tak położna polecałam. No i wyjdź z domu żeby Ciebie mała nie widziała i niech ktoś inny jej podaje posiłek. Mój junior jest mega niejadek i wiem, że dziecko sobie krzywdy nie zrobi.. zgłodnieje to zje uwierz. No i zdrówka życzę
baby – dopytam: gotuję, miksuję, dodaję oliwy, wkładam do słoiczka, zagotowuję słoiczek ok. 30 min, studzę i do lodówki go wkładam tak?? wyjaśnij mi tylko jeszcze czy zanurzać całego czy ¾??? odpowiesz i jutro działam
czy Ty na allegro masz ten sam nick?? szukałam wczoraj różności i trafiłam na kilka aukcji po kawalerze z Twoim nikiem i nie wiem czy to zbieg okoliczności
My po dentyście. Kumepla mi została z Misią a ja z Sebą poszłam. Mam go na kolanach bo sam się cyka. Ciut zapłakał przy ukłuciu ze znieczuleniem ale potem super. Dostał na razie lekarstwo żeby stwardniała próchnica bo ponoć bardzo głęboko miał.. Okazało się że jeszcze ma 2 dziury (3 już ma plombowane +dzisiejszy) w 4 i 5 po lewej dolnej stronie. Za tydzień idziemy na godzinę i oba zrobimy i dostałam rabat bo bym finansowo padła.. a dzisiejszy ząb plombowany będzie za 2 miesiące. Jak wrócę do pracy to nie wiem jak dam radę czas znaleźć.. jakoś trzeba będzie. Młody dzielny, zjadł loda, pobawił się na dworze – byliśmy do 19:40. jak przyszliśmy to wykąpałam misie, nakarmiłam, przebrałam ponownie bo ulała tak że cała mokra, pośmiała się, dobiłam cycem i padła.. małżon niedługo przyjdzie ale wiecie – spokój bez niego ale jednak do kąpania się przydaje ;-)