reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
aenye właśnie to samo przerabiałam od paru dni... wycie i tylko cycuś uspokajał; tylko u nas powodem była kupa, a raczej jej brak przez 5 dni; dziś zrobił i ulga dla wszystkich...

tak, dalam nurofen, ale roznica niewielka. marud. mysle, ze to przez burze, co nad nami od kilku godzin wisi - ciemno i duchota taka, ze nie ma czym oddychac. ale wyszlismy na to zebranie i do parku, wrocilismy, chlopaki w parku szaleja, a ja z Felkiem wrocilam do domu juz, bo spiacy w parku marudzil, bo spiacy.

ja zauwazylam, ze on w histerie wpada li i tylko ze zmeczenia.. nie umie sie wyluzowac przed spaniem ;-) no ale dzis sie juz zeschizowalam, tak dlugo to trwalo...

strasznie was dzis wywialo. ke pasa!?

Wchodze i nie ma co czytac ??
Aenye ty nam Felcia pilnuj , bidulus malenki. Moj tez nie umie sie wyciszyc przed snem czasem i placze i plcze.

rzeczywiscie pustki dzis :-) wiec napisze o czyms bardzo interesujacym wiec o..kupach ;-) mlody jak pil mleko comfort na kolki to robil kupy zielone i geste raz na 2 dni..kilka dni temu wrocilismy do normalnego mleczka i kupy sa zolte i rzadkie i kilka dziennie..i ktore lepsze? pewnie obie ok nie? :-D
starszak dzis maly kryzys w p-kolu cos czuje ze te pierwsze 2tyg beda ciezkie :-(
aenye mam nadzieje ze nocka bedzie ok z malym...aaa chusta na zdjeciach wyglada suuuuper ;-)
asiunia mialam ostatnio zapytac..gdzie Ty nad to morze ze tak dlugo sie jedzie? :-p
nati rzeczywiscie ekspresowa ta Twoja przeprowadzka juz chyba niewiele zostalo :-)
ducha wspolczuje szukania niani...ja do pracy dopiero w lutym i jak cos to pewnie babcia przyjedzie do malego...
mialam cos jeszcze ale nie pamietam :zawstydzona/y:

hop hop!!
jest tu kto?? w sumie weny na pisanie nie mam nawet,ale się odzywam jak codzień po położeniu Natki;) dziś w sumie fajny,miły dzionek, dopiero jak z 20 min drzemki Natka wstała bardziej marudna niż jak się kładła, to przestało być tak miło;) piszcie coś to się natchnę;)

reklama
hej, doczytałam

M. na szkoleniu, ja u rodziców
noc też kiepska: budziła się z płaczem, a o 3 stwierdziła, że już jest wyspana, zasnęła o 4, a o 6 już wake up na dobre
w nocy dałam jej Viburcol jak tak jęczała, ale średnio pomógł
dziś dzień ok, spacerek od 9 do 10:30 a potem od 12 do 15 tym razem z kumpelą i jej córeczką za to wieczór jak za dawnych czasów
nie chciała zasnąć w łóżeczku, nie pomagało głaskanie, szszszszszsz, cyc- nic
wreszcie po godzinie i 3 cycu zasnęla, mam nadzieję, że na dłużej

poza tym boli mnie żołądek

Do góry