reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
matko, a z jakiego powodu? ile miala lat? ile dzieci?.. to potworne, cos, czego sie od dziecka boje... ze zostawie swoje dzieci... wiem, to glupie, ale ten lek mam zawsze z tylu glowy gdzies...

córeczka miała 10 miesięcy , a ona niespełna 26 lat :(
Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czuje mąż, rodzina itp.
Oliwka słyszała jak rozmawiam z P przez tel i mu o tym mówię, po czym przychodzi do mnie ze słowami "mamo obiecaj że Ty nigdy nie umrzesz".. czeka nas ciężka rozmowa..tylko jak wytłumaczyć 5 latce że życie jest takie ulotne skoro dorosły tego nie potrafi ogarnąć...

Baby My też mamy szanse wgrać nosidełko z LannyLamb, ale w zupełnie innym konkursie na FB :-) Powodzenia, zagłosowałam na Waszą fotę:-)

Co do rota, to my chyba zaszczepimy, R od września/października idzie do pzredszkola i będzie zarazki przynosił, więc chyba warto...

a kręgosłup boli jak szalony, ale ja mam dodatkowo krwiaka po tym popunkcyjnym:/ teraz w Sopocie będę miała nastawiany i chodze na masaże - tzn masażysta przyjeżdża do mnie hehhe

Lilou przykro mi:/ rzeczywiście to straszne://///

3majcie się dziewuszki!!!

lilou- smutne brak słów

co do bioderek lekarz nie powiedział, że jak dotknie podłoża to ok tylko pokazywał, że zdrowe dotyka a chore nie czyli wywnioskowałam że tak powinno być.

w naszych fotkach zdjęcia ze spaceru :-)

reklama
lilou jakie to tragiczne:( ja tez zawsze sie o to martwie. wczoraj dowiedzialam sei ze maz kolezanki z pracy zginal w wypadku samochodowym. ona ok.35 lat, 2 córki;-(
anawoj napisala ze jej ex ma raka tarczycy, 5cm do wycięcia!! zycie jest okrutne laski!! jednego dnia ma sie wszystko i w jednej chwili mozna wszystko stracic!!!!!!

aenye postrasz kolesia grrzecznie ze towar niezgodny z opisem....zanim allegro za niego oddałoby kase to tez mineloby sporo czasu a i to nie ejst pewne, lepeij sie dogadac.
matko ile bledow robie, sorry,czasu brak

pandora bylas w bb z tymi bioderkami?? ja mam 5 lipca wizyte i mam nadizeje wszystko ok...

herbatita ja tez wczoraj wieczorem wrocilam do zywych... mlody poszedl spac o 18, mloda o 19.30 a ja o 20 wyszlam z kolezanka na kawe. mialo byc kino ale mamy inne gusty. ja chcialam kac vegas a ona drzewo zycia z peanem i pittem...
ale to byl spontan. siedzielismy ok.19 z konradem i patrzylismy co graja w kinie, bo dzisiaj premiera carsów i chcemy isc, no a mnie przyszla ochota na kino, sms do kumpeli, no i ni stąd ni zowąd, jakkolwiek sie to pisze, pilam krem brule i rozmawialam po francusku:) matko jeszcze umiem:-D
mitaginka gdzies mi umknął wątek z kwiatami, ale gratki:)

Do góry