reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Koot;Morgaine,dzięki :happy2:

wróciliśmy od lekarza ,osłuchowo oki,zaleciła wit.c w kropelkach,wode morska bądz sól fizjologiczną, no i tę fridę zakupiliśmy,bo praktycznie normalnie przez nos oddycha ale jak pisałam tam głęboko przy gardle jakby siedzą gluty,więc nadzieję mam iż ten aspirator odciągnie coś.

pisała któraś z Was że szokolat zjadła ..a ja się przyznam,że po tabliczce jem i potem jeszcze poprawiam czymś czekoladowym,a teraz się dziwie że mała ma całą twarz w krostach ..:zawstydzona/y:

reklama
Mój mały też sie slini taką pianką jakby ;)

Co do aparatu to mam ten sam co Aenye i naprawdę polecam jest super, tylko teraz cieżko dostać ten model ale jest jakiś e520 chyba albo e550 niewiele sie różnią, ogólnie to polecam olympus, bardzo dobra firma :)

młody spał dzisiaj od 22 do 4 rano, a my wieczorkiem zaszaleliśmy ;) było super :)

ale upal.
malutka tylko body i spodenki a i tak spocila sie :-(
teraz po spacrku lezymy obie na golasa i jest super :-), tylko steka to zaraz pewnie kupe zrobi i juz nie bedzie super
edit
no i mamy mega pranie i mycie :(

Ostatnia edycja:
My dzis tez dwa spacery raz spal 2h potem 1,5 ale bym duzo w domu zrobila no ale co poradzic jak w domku to spi krocej.
emi u nas taki charczenie bylo juz w szpitalu w 3 dobie rzeszlo a teraz mamy katar juz chyba z 10 dni napewno i tez gdzies tam wysoko zalega schodzi ladnie po wodzie morskiej ale maly musi kichnac po tym to jest cool. Z jednej dziurki juz nam zszedl katar teraz zostala druga no i obserwuj kolor wydzieliny przezroczysta i biala ok zielona i zolta to lepiej na kontrole sie udac ja juz bylam na 3 i jest ok. Maly ma apetyt i jest normalnie jak zawsze wiec bardzo sie nie denerwuje nam nasivin nie pomogl za to euphorbium homeopatyczne dziala super.

Dzis nocka ciut gorsza ale co tam boszee jak ja kocham tego mojego szkraba i jaki on duzy jechala dzis znajoma z dwu miesieczniakiem i taka kruszyna a moj to prawie pelen wozek.

edit:
W koncu nam pepek odpadl. :tak:

Dzioewczyny to normalne ze mnie boli w boku niby nie tam gdzie rana po cc tylko bardziej wyzej ale takie ciagniecie dziwne ze az na noge idzie

Ostatnia edycja:
Jankesowa, normalne. Też tak miałam często a teraz już tylko od czasu do czasu. Ginka sama mnie ostrzegła, że tak może być i że to normalne.

A co ubieracie do spania i jaką macie temp. w pokoju na noc?

właśnie też dziś się nad tym głowiłam.. u nas w tej chwili 27 stopni:szok: okna trochę boję się otwierać- tylko rozszczelniam a mały ubrany w body z krótkim rękawem- zobaczymy bo póki co marudzi ale możliwe że to po dzisiejszym szczepieniu....wysypka prawie zniknęła więc szczepiliśmy:tak:

Jesteśmy po badaniu bioderek, wszystko dobrze:) Cieszę się bardzo:)

no to super, gartki:tak:

hej dziewczyny:-)
My dziś po szczepieniu i młoda marudzi cały dzien:-( tylko na rączkach ją nosić spała chyba z 3 razy po 20 min.Zobaczymy jaka nocka będzie .

nati no u nas dzisiaj to samo:-D do tego rano przed lekarzem ją położyłam na golasa i sobie strzeliła kupkę:szok: cała musiałam myc żeby u lekarza dobrze wyglądać:-D na szczecie leżała na podkładzie to go tylko wyrzuciłam więc prac nie musiałam:-D

reklama
Do góry