Koot
Fanka BB :)
Jestem ale ledwo żyje.....Jak na razie udało się okiełznać dzieciaki ale dom wygląda jakby tornado przeszło... a ja nie wiem jak się nazywam...
Bidulko, trzymaj się kochana. Zostaw to w cholerę, od bałaganu nic sie nikomu nie stanie, a Ty zamknij oczy i nie patrz.
aenye moja Marta też zaczyna się prężyć około 4 nad ranem, stęka do około 6, a potem śpi. W sumie to ona niczego ode mnie w czasie tych postękiwań nie chce, ale ja nie mogę spać przy tych dźwiękach.
koot nie wiem co Ci poradzić. ja bym pewnie skonsultowała to jeszcze z innym lekarzem. Jeśli powie to samo, to pewnie tak będzie najlepiej. Najgorzej, że tak długo dziecko głodne musi być
shannonka jako że Ty ostatnia z brzuszkiem, to może pochwal się nim jeszcze
jankesowa gratuluję intuicji!
Ja mam dzisiaj migrenę, nie jakąś straszną, ale przez 9 miesięcy miałam spokój i już zapomniałam, jakie to nieprzyjemne.
Marta ma jakieś pryszcze. Filipowi o tej mniej więcej porze też zaczęły wychodzić i u niego to była reakcja na nabiał. Tak bym chciała, żeby to było od czekolady albo pomidorów. Na razie wykąpałam ją w parafinie. Super jest Swoją przesuszoną ostatnio skórę też zamierzam nią doprowadzić do porządku.
U nas goście za gośćmi, w dzień nawet nie mam kiedy zajrzeć, ale chyba nie tylko ja, bo wieczorem okazuje się, że mam tylko 2 strony zaległości na głównym wątku i po kilka postów na pozostałych.
Dzieki, chyba tak zrobie z tymi chirurgami.
Co do pryszczy, to jak miałas taka historie wcześniej, to pewnie wiesz, przy skazie są one bardzo charakterystyczne. Takie palckowate skupiska czerwonych krostek. Pewnie to od pomidorów