tak znam ten program, jakos tez w to nie wierze ale widocznie jest to mozliwe. nie wyobrazam sobie tekiego szoku, my tu od 9 msc sie przygotowujemy do porodu, sluchamy swoje cialo a te kobiety do wc rodza, brrrWłaśnie oglądałam w telewizji program o kobietach które nie zorientowały się że są ciąży gdy nagle zaczęły rodzić. Normalnie szok. Jakoś ja sobie tego nie wyobrażam
reklama
Koot
Fanka BB :)
Witajcie,
Gratuluje udanych wizyt!!! Gratuluję płci, ja tez chce chłopca Agu Han- super, zazdroszczę
Nati przykro,ze tylko jedno dzieciątko, najważniejsze,że zdrowe.
Ja jednak zmieniłam lekarza i bardzo się z tego cieszę. Trafiłam na cudowną panią doktor, zajęła się mną cudnie, dokładnie...no i stwierdziła za nisko dno macicy. Mam siedzie na zwolnieniu, jutro jeszcze raz idę no i albo potwierdzi po dokładnych badaniach, albo nie. Ponoć czasami się podnosi...możliwe,ze to przez poprzednią cesarkę. Jutro coś więcej będę wiedziała. trzymajcie się dziewczynki.
Aha, klikam, klikam w razie co
Gratuluje udanych wizyt!!! Gratuluję płci, ja tez chce chłopca Agu Han- super, zazdroszczę
Nati przykro,ze tylko jedno dzieciątko, najważniejsze,że zdrowe.
Ja jednak zmieniłam lekarza i bardzo się z tego cieszę. Trafiłam na cudowną panią doktor, zajęła się mną cudnie, dokładnie...no i stwierdziła za nisko dno macicy. Mam siedzie na zwolnieniu, jutro jeszcze raz idę no i albo potwierdzi po dokładnych badaniach, albo nie. Ponoć czasami się podnosi...możliwe,ze to przez poprzednią cesarkę. Jutro coś więcej będę wiedziała. trzymajcie się dziewczynki.
Aha, klikam, klikam w razie co
koot-super, ze znalazlas dobrego lekarza, lez i odpoczywaj. Masz juz duza coreczke to moze i nawet herbatke Ci zrobi
ja po 2 dniach latania w deszczu po lekarzach leze i zrobienie zwyklego kotletu schabowego z ziemniakami i kapusta zajelo mi pol dnia.
ja po 2 dniach latania w deszczu po lekarzach leze i zrobienie zwyklego kotletu schabowego z ziemniakami i kapusta zajelo mi pol dnia.
E
Ella24
Gość
hejka
ja dzisiaj jakas nie w sosie jestem ehh i ta pogoda...masakra
ja dzisiaj jakas nie w sosie jestem ehh i ta pogoda...masakra
cześć czołem
Paweł niedługo będzie w domu. Jeszcze jakieś 5h
AguHan gratuluję, kurcze i ja bym chciała wiedzieć, że to DZIEWCZYNKA.
Koot fajnie ,że masz dobrego lekarza, to ważne w ciąży. mnie mój wczoraj wkurzył, bo prosiłam go o zwolnienie i stwierdził, że za wcześnie i to przesada. ehhh
nie mam pomysłu na edycję listy. jak macie ochotę dodać jakieś info, to je przyślijcie.
nadal nie mam wszystkich terminów
Paweł niedługo będzie w domu. Jeszcze jakieś 5h
AguHan gratuluję, kurcze i ja bym chciała wiedzieć, że to DZIEWCZYNKA.
Koot fajnie ,że masz dobrego lekarza, to ważne w ciąży. mnie mój wczoraj wkurzył, bo prosiłam go o zwolnienie i stwierdził, że za wcześnie i to przesada. ehhh
nie mam pomysłu na edycję listy. jak macie ochotę dodać jakieś info, to je przyślijcie.
nadal nie mam wszystkich terminów
Ostatnia edycja:
Na Jana Sawy do gabinetu Donna Vita.Nie dostałam żadnego opisu tylko zdjęcia 3 na których praktycznie nic nie widać. Cucumber- a Ty gdzie chodzisz?
A ja w pracy pierwszy dzień od 6-ciu tygodni. Przeżywam mały szok
Dzisiaj padam ze zmęczenia, ale jestem szczęśliwa. Do ślubu już prawie wszystko załatwione, dzisiaj u księdza podpisaliśmy ze świadkami papierki, jutro odbieram sukienke. A wczoraj miałam super panieński Mój M. kazał mi się ładnie ubrać i powiedział, że mnie gdzieś zawiezie. Myślałam, że wyskoczy z jakimś teatrem czy coś Zaprowadził mnie do klubu sportowego, gdzie w vip roomie czekały moje koleżanki z szampanem piccolo Byłam zaskoczona, bo druhna mówiła mi, że w czwartek panieński. Przygotowały mi fajne zabawy i zrobiły super prezentację w power poincie o moim życiu Nawet wytrzymałam do 23
Cieszę się, że wszystko w porządku jest po Waszych badaniach usg. Wreszcie mamy jakieś bardziej radosne tematy na forum.
Witam,
mam problem około 2 tygodnie temu złapało mnie przeziębienie byłam u lekarza dostałam syrop dla dzieci i wapno na wzmocnienie. Powoli wracałąm do normy ale został mi katar który nie pozwala mi normalnie funkcjonowac. Jednak nie to mnie najbardziej martwi mam bardzo niską temperaturę w ciągu dnia ok 35,5 C. Czy nie jest on niebezpieczna dla maleństwa???
Do tej pory od początku ciąży nie brałam żadnych lekarstw prócz tych przepisanych przez lekarza i chcę aby tak zostało.
Pozdrawiam
Powtarzam moje pytanie proszę was dziewczyny o pomoc- czy nie szkodzi malenstwu niska temperatura???
Wizyte u mojego gin mam dopiero w środę a do lekarza rodzinnego nie mam możliwości jechac.
szczerze nie mam pojecia, ale moja normalna temp to wlasnie 35,5 i jak mam 36,6 to umieram i biore cos na zbicie temp ( w ciazy jeszcze nie bylam przeziebiona) wiec chyba nie szkodzi tak niska temp ale pewnosci to nie mamPowtarzam moje pytanie proszę was dziewczyny o pomoc- czy nie szkodzi malenstwu niska temperatura???
Wizyte u mojego gin mam dopiero w środę a do lekarza rodzinnego nie mam możliwości jechac.
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Witajcie kochane!
anawoj-dzięki za wyjaśnieniaMuszę przyznać,że mimo takiego stresu to trzeźwo myślisz,jeszcze raz dzięki
kozica-myślę,że anawoj wszystko Ci już wyjaśniła
do reszty-szczęśliwych kolejnych wizyt i kolejnych miesięcy
Nie mam za bardzo czasu na pisanie,ale niedługo to nadrobię)
anawoj-dzięki za wyjaśnieniaMuszę przyznać,że mimo takiego stresu to trzeźwo myślisz,jeszcze raz dzięki
kozica-myślę,że anawoj wszystko Ci już wyjaśniła
do reszty-szczęśliwych kolejnych wizyt i kolejnych miesięcy
Nie mam za bardzo czasu na pisanie,ale niedługo to nadrobię)
reklama
Podziel się: