reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

ja wlasnie wyslalam smsa wszystkim z fotka malego i z imieniem i moja tesciowa doprowadzila mnie do lez. niby mowi, ze fajnie, ze sie zdecydowalam i to nasza decyzja, ona sie nie wtraca, ale 'szkoda, ze tak duzo odmian ma to imie, beda mowic Felek Kartofelek, albo nie daj Boze - cwelu - cFelu), i pyta, jak tam mama, ja, ze niezadowolona, ona - a jak ciocia Icia (moja ciocia kochana) - ja mowie, ze sie obrazila normalnie za to imie (tak na zarty powiedzialam) a tesciowa: "NO W SUMIE TO MA RACJE, wasza decyzja, ale nikomu sie nie podoba to imie, z ciocia Mirela tez gadalam i jej tez sie nie podoba".

kur........................................faaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA no co mnie to obchodzi!? musi mi tak pierdzielic?! przeciez wiem, ze jej sie nie podoba, milion razy mi to mowila juz, powinna mi juz odpuscic, skoro decyzja podjeta!!!

nie moge, taka kochana kobieta, a tak glupio sie zachowala, no naprawde...

i teraz ryczec mi sie chce, patrze na moje sloneczko najcudniejsze i mysle sobie, ze beda mu dokuczac w szkole i beda wolac na niego CWELU - no rycze jak nie wiem no.................. moze zle wybralam..................

jak ona mogla tak powiedziec no..... ja zdawalam sobie sprawe z istnienia tego slowa i nawet sie smialam ,ale nie wizualizowalam sobie, ze dzieci sie beda z niego smiac... no kur....................................................................................
Kochana olej teściową a imię piękne:)

reklama
aenye - zgadzam sie z Duchą, bedzie super koleś i nikomu nie przyjdzie do głowy go przezywać wogóle, a co do tego cfela to ja już od wieków nie słyszłam tego na żywo, hhahahaha, faktycznie jakieś archaiczne, jeszcze sie taki nie urodził co by każdemu dogodził. Imie jest oryginalne i stylowe a nie jakies obrzydliwe. Mnie właśnie te andżele, wanesy, amandy jakos strasznie drażnią a nie takie klasyczne imiona

dzwoniła mama i znów sie poryczałam, buuuuuuuuuuuuuu

na szczeście w takich chwilach jest travel chanel, i mowią o wybrzeżu egejskim, już mi troche lepiej. Niezawodny travel na moje smutki

dzieki, dziewczyny... macie racje, to chyba hormoyn ze mnie wylaza.. ale widzicie teraz, czemu tak dlugo nie moglismy sie zdecydowac. siet z ta rodzina no... sami doradzacze...

a jankesowa super ;-) jednak olejek zadzialal :-D nasz kochana maruda wreszcie sie doczekala, ale co za jaja z tym cc, swinie jedne, kazali sie jej meczyc tak dlugo... bez sensu, mogli jej te cc zrobic przy tych 3cm juz, anie czekac w skurczach tyle godzin... masakra...

no bomba :-D, znowu sie porządnie ruszylo na porodówkach, nie jest źle. Mówię Wam pozostałe nierozpakowane, kolej na nas nadeszła. Żadna na maj nie zostanie :no:.

eh Ducha...myślisz...???? tez tak pomyślałam ze dziewczyny troche przełamały passe, a może jednak olejek:-D hehe

spytałąm jankesowa czemu tak zwlekali z cc długo, w sms-ach odp.

masakra, naprawde swinie straszne... lezec w trakcie skurczy to najgorsze, co moze sie zdarzyc... bosz.. a zapomnialam, ze jeszcze swojego porodu nie opisalam :-) to nadrobie zaraz :-)

Jankesowa gratki!!! A wczoraj taka desperacja była:) Ciekawie co pomogło?

aenye
nie becz, Feliks imię bardzo ładne. Nie jakieś wydziwiane. Swoją drogą wkurzają mnie strasznie ludzie, którzy wtrącają się w nie swoje sprawy. To TWOJE dziecko, i TY nazywasz go jak chcesz. Nawet jeżeli całemu światu to się nie podoba. Co do przezwisk, to odpuść sobie takie wizualizacje, na każde imię coś można zmajstrować:)
Przyznam, że sama nie przepadam za wydziwianiem ala imiona dzieci M. Wiśniewskiego, ale to też jego sprawa i matki jego dzieci.

U mnie była akcja z imieniem Aleksandra. No bo co to za brzydkie imie! Jakbym miała nazwać córcię COCO albo Genowefa. Złościłam się, ale do wiadomości nie przyjęłam. Ma być Oleńka i będzie, wydaje mi się, ze krzywdy tym imieniem małej nie zrobię.

Dziewczyny, które podoba wam się jako drugie? Chcę bez literki R.
Aleksandra Julia, Aleksandra Emilia, Aleksandra Amelia? No nie wiem....

Wielkie gratulacje dla Jankesowej!!
Trzymam kciuki za Erbę i Lenkę!

Antonina dzisiaj powinien być Nasz dzionek, ale się nic nie zapowiada. ja byłam dziś u gin i ZERO ROZWARCIA!! Nic, głucha cisza. Ja, zawsze wesoła od dzisiaj mam mega doła, cały dzień płaczę. Święta w ogóle mnie nie cieszą. I jeszcze musiałam zapłacić za zwolnienie! Bo tak to by leciał już macierzyński, a szkoda. A do szpitala dopiero za tydzień. To będzie najdłuższy, najsmutniejszy tydzień w moim życiu!!!! :-:)-(

Lilou trzymam kciuki, oby się wszystko wyjaśniło, po co Ci jeszcze jakiś niepotrzebny stres przed porodem.
Aenye Twój dzidziuś, Twoja decyzja. Piękne imię dla pięknego chłopczyka! Moim teściom też się chyba nie podoba Nadia (woleliby Urszula), ale mam ich gdzieś.

reklama
Do góry