reklama
Lenka nareszcie coś się tu dzieje!! bo od paru dni się nikt nie rozpakował!!
Nati bigosik? chociaż bigosik wyszedłby już w nocy
u mnie z dietą zero koleczek, jęczenia, tylko spanko, kupka, cyc.
a dieta to też mnie się przyda....nawet bardziej:-)
jankesowa, anisad trzymam za was kciuki. I ZA RESZTĘ DWUPAKÓW TEŻ!! ROZKRĘĆCIE TE DZIECIACZKI!!
wilmek? nie oddzywa się??
Nati bigosik? chociaż bigosik wyszedłby już w nocy
u mnie z dietą zero koleczek, jęczenia, tylko spanko, kupka, cyc.
a dieta to też mnie się przyda....nawet bardziej:-)
jankesowa, anisad trzymam za was kciuki. I ZA RESZTĘ DWUPAKÓW TEŻ!! ROZKRĘĆCIE TE DZIECIACZKI!!
wilmek? nie oddzywa się??
shannonka
Fanka BB :)
dzień dobry :-)
lenka trzymam kciuki, choć mam nadzieję, że Ty już po i sobie z Maleństwem podsypiacie właśnie :-)
za dziewczyny, które dziś będą lecieć na olejkach i innych koktajlach też trzymam kciuki, oby Wam poszło sprawnie :-)
myślę, że pora na kakao i może na powrót do łóżka ;-)
buziaki
lenka trzymam kciuki, choć mam nadzieję, że Ty już po i sobie z Maleństwem podsypiacie właśnie :-)
za dziewczyny, które dziś będą lecieć na olejkach i innych koktajlach też trzymam kciuki, oby Wam poszło sprawnie :-)
myślę, że pora na kakao i może na powrót do łóżka ;-)
buziaki
nati no dzieciaczki to uwielbiają, leżeć przy cycu i ciumkać co chwilę... ja smoka nie daję. przynajmniej na razie. z chłopakami 2-3 mce wytrzymywałam bez, teraz bym chciała w ogóle tego uniknąć, ale nie wiem czy to będzie możliwe bo jednak to jest wygoda.... zobaczymy...
a ja spałam drugą noc z Niunią!! no już nie umiem inaczej. tak mi z nią dobrze no i wysypiam się lepiej i ona lepiej zaczęła spać... ehhhh a co tam!
p.s. jak często kąpiecie dzieciaczki?
bo ja zawsze kąpałam codziennie, a teraz mi mówią, że to niezdrowo bo zmywa się naturalną powłoczkę i lepiej co dwa dni, a NAWET 2xtydzien....
na razie kąpię co 2 dni, ale może powinnam codziennie?
baby co tam wam na SR radzili ?:-)
a ja spałam drugą noc z Niunią!! no już nie umiem inaczej. tak mi z nią dobrze no i wysypiam się lepiej i ona lepiej zaczęła spać... ehhhh a co tam!
p.s. jak często kąpiecie dzieciaczki?
bo ja zawsze kąpałam codziennie, a teraz mi mówią, że to niezdrowo bo zmywa się naturalną powłoczkę i lepiej co dwa dni, a NAWET 2xtydzien....
na razie kąpię co 2 dni, ale może powinnam codziennie?
baby co tam wam na SR radzili ?:-)
Lenka no to rodzisz idealnie w terminie Trzymam kciuki
Nati mam ten sam problem. Robię za smoczek. Przemo zasypia ostatnio wyłącznie na cycku....
Wczoraj byliśmy pół dnia na dworze taka piękna pogoda. Trzeba było go budzić na cyca. Za to w nocy co godzina tankowanie.... Najchętniej poszła bym spać a tu tyle roboty.....
Nati mam ten sam problem. Robię za smoczek. Przemo zasypia ostatnio wyłącznie na cycku....
Wczoraj byliśmy pół dnia na dworze taka piękna pogoda. Trzeba było go budzić na cyca. Za to w nocy co godzina tankowanie.... Najchętniej poszła bym spać a tu tyle roboty.....
reklama
Witam się i ja
Lenka trzymam kciuki i chciałam Wam powiedziećze i my zaczynamy się rozkręcać od 3 skurczyki nie za czesto bo co 15 minut choc były juz co 10 , no i zaczęłam plamić takze mysle ze coś się ruszy .
Pozdrawiam rozpakowane i te ktore oczekują
Miłego dnia !
Lenka trzymam kciuki i chciałam Wam powiedziećze i my zaczynamy się rozkręcać od 3 skurczyki nie za czesto bo co 15 minut choc były juz co 10 , no i zaczęłam plamić takze mysle ze coś się ruszy .
Pozdrawiam rozpakowane i te ktore oczekują
Miłego dnia !
Podziel się: