reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ja mam skierowanie na Ktg do szpitala- ale tyko dlatego, ze to zalecenia przy wypisie i pewnie gdyby nie to to bym nie miala. u gin bylam 25 marca i 1-go kwietnia na USG i juz wiecej nie bede. Chodze na NFZ. Jak nie urodze do nd to w pon sie do szpitala wybieram bo mam poprostu dosc

reklama
aknovi
co do ktg, to u mnie w poradni mozna przyjsc bez umawiania i poprosic,, wystarczy powiedziec ze sie ma skurcze, zarejestrowac sie i nie trzeba w kolejce tylko do ktg...
ale ja chodze na nfz, priv pewnie inaczej...
....
Morgaine -ja właśnie do "Twojej" poradni jutro idę (znaczy się przy wojewódzkim, prawda?) ale ja tam kiedyś tylko raz byłam, to jutro zobaczę jak to będzie wyglądać ;)

No właśnie ja chodziłam do lekarza prywatnie, wizyty miałam co miesiąc, ale on pracuje w szpitalu i kazał przyjechać na jego dyżur na ktg (w niedzielę)... ale nic więcej nie mówił, a też bym się chętnie dowiedziała, co z szyjką i jak tam tętno małej... nie chce mi się specjalnie czekać do 19 aż będę 10 dni po terminie... :|

e tam przy was nic nie da sie zrobic. co chwile nowe posty dochodzą...idę zupkę wszamać i się za te szafy biorę!! młody zaraz wstanie a ja nic nie zrobiłam...i tak pewnie nie zrobię....

jakoś humor mam zły teraz:-( smutno mi :-(

jak to Trójmiejskie ostatnie będą?! Nie zgadzam się z tym! Dobrze, że ja tylko jedna nogą Trójmiejska jestem :tak: to może się z Grochem w połowę wywróżonego terminu wstrzelimy...

a ja dzisiaj ostatni planowany posiłek z najromantyczniejszej i najzdrowszej pod słońcem restauracji McDonalds mam zamiar pochłonąć i od tego dnia kończę z wżeraniem tych wszystkich świństw... tak myślę bynajmniej...

a ja poszłam podgrzać zupę do kuchni. patrzę a tu stoi sobie ekspres do kawy:) potem patrzę czekolada się uśmiecha. i zamiast zupy piję kawę i zajadam pyyyszną czekoladę:-D
ehh mój suwaczek 'wagowy' chyba w drugą stronę pójdzie...

czemu nie ma wieści od baby??!!

Pandorka83 gratulacje!!!
Baby trzymam kciuki!!

Anisad a mi przepowiesz?? 13.07.2010 A.R.

A ja jeszcze ani razu nie miałam ktg, ale jutro wizytę mam, to zobaczymy.

Morgaine znam ten ból - miałam zamiar jogurcik pyszniutki zdrowiutki zjeść a skończyło się na kawce i połowie strucli truskawkowej z biedronki mmmmniam I jak tu się przed tymi słodyczami powstrzymać??? już nnie umię patrzeć na swoje odbicie w lustrze (te zaaokrąglone ramiona i podwójny podbródek mnie załamują na całej lini:wściekła/y:) Od jutra zero ZERO ZEROOOO słodyczy!!

antonina spoko to rodzimy ;-)razem tylko ja bym już chciała!!! a na święta z dzidzikiem w domku pyszności świąteczne chce zajadać a nie do szpitala dopiero sie zbierać, no ale cóż - natura pokaże

mitaginka GBS jednak miałam robiony, na szczęście nic nie wyszło a ja w papierkach się zagubiłam;-)

Pomidorówka ugotowana, ide się malnąć i mini spacerek zakupowy sobie strzele

reklama
melduję się :) jeszcze 2w1
Nie mam szans was nadgonić i nie ogarniam co się dzieje...
z wieści smsowych widzę, że baby na porodówce, dobrze że spojżałam, bo pisałabym do niej jutro smsy ze szpitala.
Ja mam dziś termin, więc jutro będę już przeterminowana, a le co tam, byle nie dłużej.

Pozdrawiam gorąco z deszczowej Kościerzyny

Do góry