reklama
anisad
Fanka BB :)
Biedna Beata... straszny stres dla rodziców . Wszystko musi być dobrze i będzie..:-(
Ewa & Kubuś
melduję się w końcu kwiecień i od razu Beata ma akcję
mi mały zaraz stópkę bokiem wystawi, normalnie ćwiczy coś tam.... a ja mu mówię, że wyjście jest niżej, chyba jakiś znak potrzebuje EXIT hehehe
Beata trzymam kciuki
Mąż tez ze mną śledzi kto się rozpakowuje po kolei
Spytałam go, czy wie co gdzie leży, nie jestem pewna czy wie...
mi mały zaraz stópkę bokiem wystawi, normalnie ćwiczy coś tam.... a ja mu mówię, że wyjście jest niżej, chyba jakiś znak potrzebuje EXIT hehehe
Beata trzymam kciuki
Mąż tez ze mną śledzi kto się rozpakowuje po kolei
Spytałam go, czy wie co gdzie leży, nie jestem pewna czy wie...
anisad
A u mnie nikt nie wie gdzie co leży, nawet ja już nie wiem. Zaraz przyjadą zabierać kartony i worki z rzeczami do przeprowadzki.... masakra. Dobrze, ze mam torbę do szpitala na wierzchu :-)
ewa&K heh fajnie że mąż z Tobą śledzi bb akcje. mój jak mnie widzi przed kompem to ma dosyć!!
normalnie jak kiedyś oglądałam jakiś serial, to zaraz komentował, że głupoty oglądam itd, a wczoraj, tak jakoś puściłam na wspólnej (nie wiem o co tam kaman,a le sobie puściłam;-) ) on wchodzi do salonu, patrzy na mnie, na tv i taki uśmiechnięty: nareszcie oglądasz tv, oglądasz serial super bo już nie moge patrzec jak przed tym kompem siedzisz
a potem razem oglądaliśmy 'one born...'
kumpela dzisiaj wpada na kawkę po poludniu fajowo.
ja zaraz muszę coś robić bo wkurza mnie to siedzenie i nierobienie. dzisiaj dzień pt. energia, a nie niemoc!!
a jak mlody pojdzie spac w poludnie to dziaduje na allegro torebke i buty i nie wiem czy nie wydziaduje tych kwiatków aenye...i do tego jakichś balerinek...? no mogłoby być fajowo
anisad ja to zazdroszczę tej przeprowadzki...tak mi sie nudzi że chętnie bym chciała mieć coś do roboty np rodzić... hahah
p.s. deszcz
normalnie jak kiedyś oglądałam jakiś serial, to zaraz komentował, że głupoty oglądam itd, a wczoraj, tak jakoś puściłam na wspólnej (nie wiem o co tam kaman,a le sobie puściłam;-) ) on wchodzi do salonu, patrzy na mnie, na tv i taki uśmiechnięty: nareszcie oglądasz tv, oglądasz serial super bo już nie moge patrzec jak przed tym kompem siedzisz
a potem razem oglądaliśmy 'one born...'
kumpela dzisiaj wpada na kawkę po poludniu fajowo.
ja zaraz muszę coś robić bo wkurza mnie to siedzenie i nierobienie. dzisiaj dzień pt. energia, a nie niemoc!!
a jak mlody pojdzie spac w poludnie to dziaduje na allegro torebke i buty i nie wiem czy nie wydziaduje tych kwiatków aenye...i do tego jakichś balerinek...? no mogłoby być fajowo
anisad ja to zazdroszczę tej przeprowadzki...tak mi sie nudzi że chętnie bym chciała mieć coś do roboty np rodzić... hahah
p.s. deszcz
Ale produkcja nie wiem kto co
beatko trzymamy kciukaski bedzie dobrze musi byc
Ja po dzisiejszej nocy nie wiem jak sie nazywam wygladam jak rasowe ZOMBIE albo jaj by mnie stado koni przelecialo po 3 pielgrzymce do wc przestalam liczyc.... spojenie mnie bolalo, pachwiny, w malej jakby mi ktos kij wsadzil i rozpychal takze jestem wyspana na maxa. Doszlam do wniosku ze przed wizyta u gina nie rodze.... jeszcze wynikow na nosicielstwo nie odebralam ale nie chce mi sie 50 km po nie jechac... odbiore przy okazji wizyty...
beatko trzymamy kciukaski bedzie dobrze musi byc
Ja po dzisiejszej nocy nie wiem jak sie nazywam wygladam jak rasowe ZOMBIE albo jaj by mnie stado koni przelecialo po 3 pielgrzymce do wc przestalam liczyc.... spojenie mnie bolalo, pachwiny, w malej jakby mi ktos kij wsadzil i rozpychal takze jestem wyspana na maxa. Doszlam do wniosku ze przed wizyta u gina nie rodze.... jeszcze wynikow na nosicielstwo nie odebralam ale nie chce mi sie 50 km po nie jechac... odbiore przy okazji wizyty...
A
asiunia876
Gość
Dzien doberek!
Od dzis juz mozemy legalnie rodzic to nasz miesiac! Super!
Morgaine zapomnialam wczoraj napisac ze obmacalam wczoraj w Primarku ta wasza kwiecista torebke i czy wy kobiety zdajecie sobie sprawe jaka ona jest wielka??
On spokojnie by mogla robic za "torbe weekendowa" lub do szpitala albo na silownie. Moja do szpitala jest mniejsza.
No chyba ze wlasnie o to wam chodzi :-) 8funciakow kosztuje.
A ja dzis wkrecilam P z tym ze rodze haha
jaki zly byl obym wilka z lasu nie wywolala bo mi pasuje ten 14sty.
Od dzis juz mozemy legalnie rodzic to nasz miesiac! Super!
Morgaine zapomnialam wczoraj napisac ze obmacalam wczoraj w Primarku ta wasza kwiecista torebke i czy wy kobiety zdajecie sobie sprawe jaka ona jest wielka??
On spokojnie by mogla robic za "torbe weekendowa" lub do szpitala albo na silownie. Moja do szpitala jest mniejsza.
No chyba ze wlasnie o to wam chodzi :-) 8funciakow kosztuje.
A ja dzis wkrecilam P z tym ze rodze haha
jaki zly byl obym wilka z lasu nie wywolala bo mi pasuje ten 14sty.
no to widze ze mamy to samo. mi powoli przechodzi ale jak tylko przychodzi wieczor to dol na maxa- spowodowany bolem. Nie boli mnie nic tylko jak leze na plecach ale wtedy nie zasne wiec abo cierpie z powodu bolu ( zoladek, cip...ka jak by mi ktos rozrywal, pecherz i zebra) albo nie spiea ja doła łapię normalnie nawet mi się pisać nie chce tylko Was czytam
reklama
WRESZCIE KWIECIEŃ
ja obstawiam Martę u mamusiDorusi
antonina śniłaś mi się- jechałam autobusem, patrzę a tu dzwoni...mój NOWY TELEFON a to Ty, że odeszły Ci wody
trzymam kciuki za beate- to co na tym etapie płucka jeszcze nie dość wykształcone?
ja obstawiam Martę u mamusiDorusi
antonina śniłaś mi się- jechałam autobusem, patrzę a tu dzwoni...mój NOWY TELEFON a to Ty, że odeszły Ci wody
trzymam kciuki za beate- to co na tym etapie płucka jeszcze nie dość wykształcone?
Podziel się: