reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Baby i Ewa dzieki .Wy dziewczyny spijcie bo mi przez mysl nie przeszlo ze mozna byc tak zmeczonym.Narazie miedzy karmieniami nie zasypiam ,pozniej moze sie uda.A wypadkow domowych typu zderzenie ze sciana ,futryna czy potkniecie o pufe juz bylo sporo.pilnujemy sie zeby malej nie nosic ze soba po tym wszystkim.
A tak,moja dziewczynka chyba ma mocne plucka bo jak naprawde cos chce to daje koncert ,dzis wyjatkowo glosny i dlugi.Latalam po domu jak szalona zeby szybko do niej wracac i co chwile ja uspokajac.Czad:)

skoro tak mówisz to ide spać, jakby co dam znać smsem przynajmniej ;-) buziaki

yyyyyy..... cyba sie pospieszyłam..... mam wrażenie że mi wody idą!!!
pociekło cieplutko, bez zapachu.... nie spię! musze to obczaić

ooooo....ja tu już chciałam kołysankę ci spiewać a tu się coś dziać zaczyna!!!!
podałam ci ewa na priv swoj numer gdybys chciala to pisz :) ja ide chyba położe się....poczytam cosik jeszcze bo ciężko mi już siedzieć przy kompie.

Ostatnia edycja:
Ewa - obczajaj co z tymi wodami:-)

Klaudencja chyba musze ci warte przekazać, bo szykuje sie już spać:tak:,tylko że tego spaniem to ostatnio nie można nazwać także nie zdziwie sie jak otworze lapka o 3 w nocy np.,.....:eek:

spokojnie, spokojnie.... to jeszcze nie pewne, pogoniło znowu do łazienki, nic więcej nie cieknie, mały się wierci i pręży okrutnie. Dzięki że tak tu ze mną siedzicie, ale wszyscy się wykończymy z niewyspania.
Kłade się spać i wy też juz idźcie i odpoczywajcie :)
Jakby co to dam znać, buziale :*

reklama
Hej mamusie ! i przyszle mamusie ;)
Jestem tutaj nowa ale mam nadzieje ze bede mogla liczyc na kazda z was !
Dzis jest juz ostatni dzien mojego konkursu ! w którym jest moja córeczka !
Mamy bardzo ciezka druzyne na przeciwko ktora non stop nie umozliwia nam wzbic sie na 1 miesce.
Nagroda jest bardzo cenna jest to chusta do noszenia dzieci tkana recznie ktora ma wartosc 250 zlotych.
Niestety nie stac mnie na taka chuste, ale bardzo by mi sie przydala na wiosenne spacerki:)
z gory dziekuje za kazdy glos:
-wystarczy kliknac na ponizszy link
- zobaczysz piekna Ewunie Ewlektrunie ;) ktora na wam widok rozsmiesza :)
- i pod zdjeciem jest zaglosuje na to zdjecie klikamy i to wszystko.
http://pl.lennylamb.com/#pieluszki_wielorazowe/konkurs/3022

Do góry