reklama
*emi*25
teraz podwójna mamusia
mój tam z ostatniego usg minął właśnie
noo hehe,
podjadłam trochu, dietkę dziś trzymam,bo nie wiem co to znaczyć miała dziś ta sraczulka,byłam pewna że to grypicho żołądkowe bo mdliło,i zgaga, ale podejrzewam,że bo się torta wczoraj objadłam u teściów,więc zaległ pewno .
Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
a ta pielęniarka środowiskowa to tylko do pokoju maluszka zagląda i go ogląda, czy po całym domu sie rozgląda?
noooooooooooo laski, ale czad!!!!!!
3 kolejne bobasy kwietniowe w marcu!? Super dziewczyny, serce się raduje!!! czekamy na kolejne!
ja wpisuje sie na 3go kwietnia. 2 go muszę jeszcze zaliczyć urodziny chrześnaka, a że wsio już przygotowane to mogę rodzić
dziś ostatnie zakupy dokonane. na Marywilskiej byliśmy, i powiem Wam, że taki wysyp brzuszków po zimie że szok! wszędzie pełno ciężarnych.. a mój M stwierdził że faktycznie brzuch mam już bardzo nisko. a jak mu w zeszłym tyg mówiłam że sie opuścił to nie, on nie widział sobie porównać musiał ;-) Pochodziliśmy łącznie ze 3 godz i brzuch twardy że hejjjj.. Trzeba teraz poleżeć i nogi do 3go zacisnąć
3 kolejne bobasy kwietniowe w marcu!? Super dziewczyny, serce się raduje!!! czekamy na kolejne!
ja wpisuje sie na 3go kwietnia. 2 go muszę jeszcze zaliczyć urodziny chrześnaka, a że wsio już przygotowane to mogę rodzić
dziś ostatnie zakupy dokonane. na Marywilskiej byliśmy, i powiem Wam, że taki wysyp brzuszków po zimie że szok! wszędzie pełno ciężarnych.. a mój M stwierdził że faktycznie brzuch mam już bardzo nisko. a jak mu w zeszłym tyg mówiłam że sie opuścił to nie, on nie widział sobie porównać musiał ;-) Pochodziliśmy łącznie ze 3 godz i brzuch twardy że hejjjj.. Trzeba teraz poleżeć i nogi do 3go zacisnąć
..aenye
Mama grudniowa'06
ewa, pw, a co do poloznej, to nie wiem, ja nie mialam wrazenia, zeby mi latala po domu i robila wywiad, maluszka obejrzala i w kuchni przy stole ze mna usiadla, normalnie. bardzo fajna zreszta kobitka.
morgaine, nie doluj sie, ale przygotuj sie na szybszy porod. cos ty mi z tymi swoimi skurczami nie wygladasz na taka, co by sie miala przeterminowac :-) chyba szybciej ode mnie urodzisz. ja o dziwo teraz tez mam co jakis czas skurcze, od kilku dni, w poprzednich ciazach nie mialam wcale, ani jednego przepowiadajacego :-) a teraz co jakis czas mnie tak 'kreci', jak na @. ale leciutko naprawde. tak to moge w ciazy chodzic do lata najmarniej. ;-) gdybym miala tylko po tym osadzac.
i w ogole wylaczyla mi sie intuicja, nie obstawiam zadnej daty, ale najbardziej widzi mi sie 01/04/11, albo 11/04/11. :-) tak ladnie po prostu.
morgaine, nie doluj sie, ale przygotuj sie na szybszy porod. cos ty mi z tymi swoimi skurczami nie wygladasz na taka, co by sie miala przeterminowac :-) chyba szybciej ode mnie urodzisz. ja o dziwo teraz tez mam co jakis czas skurcze, od kilku dni, w poprzednich ciazach nie mialam wcale, ani jednego przepowiadajacego :-) a teraz co jakis czas mnie tak 'kreci', jak na @. ale leciutko naprawde. tak to moge w ciazy chodzic do lata najmarniej. ;-) gdybym miala tylko po tym osadzac.
i w ogole wylaczyla mi sie intuicja, nie obstawiam zadnej daty, ale najbardziej widzi mi sie 01/04/11, albo 11/04/11. :-) tak ladnie po prostu.
*emi*25
teraz podwójna mamusia
mykam na razie, posnuję się po chałupie albo nie wiem ...
tym czasem :*
tym czasem :*
Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
Dzięki za numery tel
a ta pielęgniarka środowiskowa to tylko do pokoju maluszka zagląda i go ogląda, czy po całym domu sie rozgląda?
Wiesz co ona chyba była bardziej stremowana jak ja. Weszła i od razu przeszła do doglądania dziecka, nawet do pokoiku Małej nie zaszła mimo iż jej to zaproponowałam. W nast pon o 12 mam kolejna jej wizytę i chyba ost., mam taką nadzieję:-)
reklama
Podziel się: