reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Niestety nie uda mi się Was doczytać więc napiszę tylko, że torba prawie cała spakowana- prawie bo kilka rzeczy jeszcze muszę wyprać. Smoczek też już wygotowałam, w razie co jest gotowy:-)Teraz muszę odpoczywać bo brzuch mnie boli:-(

reklama
joll kurde a ja zawsze myślałam że to ja mam życiowego pecha, bo też zawsze pod górkę i wiele rzeczy o których piszesz przydażyło się i mnie. Mam nadzieje że los się odmieni dla Ciebie, i zacznij grać w tego totka.

Wielkie dzięki:) Lilou,
Tobie też Wszystkiego Dobrego! Na pewno nam się wreszcie odmieni, może to już ostatnie zawirowania przed Wielką Odmianą na lepsze...NA DOBRE!

Mitaginko, wymaz w kierunku GBS, robi się między 35 a 37tc, więc Tobie lekarz pewnie również zleci, ja zrobiłam pod koniec 37
na szczęście wynik negatywny

Aknovi,
Wilmek
WAM też DZIĘKI i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Trzymam kciuki za nas WSZYSTKIE, oby nasze porody przebiegały bez zakłóceń, a Dzieciątka były zdrowe

Cucu, za Ciebie kciuk extra

Ostatnia edycja:
Mi z wymazu też wyszedł negatywny wynik tak że ufff
Teraz to mam zlecone standardowo krew i mocz, i jeszcze jakieś dodatkowe badanie na krzepliwość krwi (ponoć konieczne, gdybym się na znieczulenie zdecydowała)

justi :-) fajnie że się odzywasz
cucumber trzymam za Was - powodzenia!!!
joll po takim nawale nieszczęść w końcu musi słoneczko zaświecić:tak::tak::tak:
lilou gratuluję!!!

Ja jestem :-) ale nic nie pisze bo tu rozmowa o jakis posiewach sie toczy o ktorych ja nie mam zielonego pojecia :D

justyna mi cos przypomnialas ale to zeby nie zasmiecac glownego pytam w odpowiednim watku :-)

ja też się objadłam tymi śledzikami..chyba długo na śledziki patrzeć nie będę mogła:/ najgorsze że zaraz znajomi przychodzą (znaczy to fajne akurat) ale kumpela będzie robić lasagne a ja taka obżarta jestem, że nie mogę nawet myśleć o jedzeniu:/

Ostatnio tak mi mijają szybko te tygodnie. Ciągle jest piątek :cool2:
Miłego wieczorku :-)

cucamber trzymaj się!
Jednak dobre przeczucia miałyście radząc Cucu lekarza...

mnie w ogóle do ryb w ciąży nie ciągnie, wiem, że powinnam, ale jakoś nie mam ochoty... a zawsze lubiłam sobie śledzika kaszuba zjeść, bo Kaszubów lubię (np męża, jego to nawet bardzo lubie hehehehehehehe)

Joll, strasznie mi żal Ciebie, że tak Cię los doświadcza. Ja też ostatnie lata miałam kilka podobnych " nieprzyjemności" ale dzięki temu zrozumiałam, że tak na prawdę liczy się zdrowie i rodzina. Wszystko się da przeżyć, jeśli mamy zdrowie i mamy dla kogo żyć. Poza tym jak Ci życie tak dało w kość, to oznacza, że niedługo będzie juz tylko lepiej. Zobaczysz. Głowa do góry.

Co do wymazu to ja tez jakiś miałam ostatnio, ale na szczęście nie z odbytu ( nie wiem jak bym to przeżyla hehe ). Poki co gin nie dzwonił, więc oznacza to , że wszystko ok.

reklama
Hehe :)
ja się tym arbuzem zapchałam bo mi został spory kawałek, to zjadłam.. i jeszcze truskawki też zjadłam, bo do jutra mogłyby nie być już takie ładne... na to sok, na to herbata.. na to batonik... a teraz mężu przyjechał i nie jestem w stanie się ruszyć :p więc idziemy zalegać przed tv, batman ma lecieć :D i mała jakaś taka się jak na złość zrobiła ruchliwa, akurat wtedy, kiedy mało miejsca w brzuchu.. i znowu pojawiają się te głupie bóle w podbrzuszu :( pewnie już dziś nie zajrzę, miłej nocy dziewczyny :)

Do góry