reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

po pierwsze primo idź posprzątaj!!
cholera ja wczoraj miałam zmulony dzień i nie ma nic gorszego.
w d ie mam to spanie w dzień jak potem cały dzień do d..y hahah widać humorek u mnie bojowy jest dzisiaj...
poza tym co do poscieli to jakbym na zywo zobaczyla to pewnie nie mialabym problemu ŻADNEGO ale weź tu kupuj na allegro i potem to wygląda inaczej... ehhh pociesza mnie to że i ta i ta w realu będzie ładniejsza niż na zdjęciu:)
i fruta pink ma prześcieradło, a ja sęp jestem i po co mieć mniej jak można więcej:D

morgaine, ty jestes glupol :-) bardziej ci sie podoba apple, a ty sie zastanawiasz nad fruta :-D no nie zartuj, bierz ta, ktora ci serce podpowiada!

a ja wlasnie mam kryzys spaniowy. chce mi sie spac znaczy. i niby moge, bo moge po prostu, ale znowu bede zmulona caly dzien... jeny. ale dylemat!

ale spac czy sprzatac? oto jest pytanie! hahaha!

reklama
Jesli chodzi o spanie, to u mnie masiakra ostatnio. Plery nawalaja jak 102! :-( Ani na lewym, ani na prawym boku, na plecach tez sie nie daje. Codziennie sie wierce ok poltorej godz i dopiero jakos zasypiam. Pobudka z bolem i tak w kolko. Jak siedze z poducha za plecami to jest w miare ok, no ale tak chyba nie bede spala? :-)
Wszystko bylo wspaniale, ale do czasu. Tez tak macie?

witam sniadankowo :-)
jak nie ma wiesci od dziewczyn ze szpitala to mam nadzieje ze sa to dobre wiesci :tak:
snilo mi sie dzis cala noc ze sie wybieralam do szpitala...tylko jakos tak dziwnie bo zadnych skurczy nie pamietam tylko uparta mysl zeby nie jechac za wczesnie bo po co ;-)
dzis zajecia wiec musze cos poczytac wczesniej ale leniwca mam takiego ze szok..ale pewnie za to po zajeciach na poprawe humoru pojade i kupie cos niepotrzebnego np ubranko dla malucha :-p
Morgaine kup apple albo rzuc moneta ;-)
Aenye fajnie CI ze sama tez bym czasami tak pobyla ale jak narazie mlodego nie chca w zadnym przedszkolu (czyt. nie ma miejsc) :-)
Cucumber super ze opuchlizna prawie zeszla...ja mialam tylko kilka dni opuchniete nogi ale to pewnie przez prace
Lenka ja tez mysle ze bierz pod uwage to 14kg :tak:
Dranissimo mnie na szczescie plecy nie bola jak leze tylko jak siedze wlasnie...poducha troche pomaga ale nie do konca

Ostatnia edycja:
A ja z mila chęcią bym posprzątała,na zakupy małe poszła a nie moge ,bo mała tak się wierci.Mam wrażenie nogi wkłada w szyjke i to niezbyt fajne uczucie .A może pepowiną sie bawi i ciagnie za nią.Juz pozycje zmieniałam i nic.Może pod prysznic jeszcze raz pójdę to się uspokoi ale obierze sobie inny obiekt do zabawy niż moja szyjka.
Jestem ubezwłasnowolniona przez brzuszne zabawy mojej córki.:-):szok:

Witam się i ja:cool2:

powiem Wam, że wczoraj usłyszałam od mojej mamy że mi sie chyba brzuch obniżył, oki, mówie może i tak.......a potem wieczorkiem jesteśmy u znajomych i koleżanka "...że brzuch mi sie opuścił , czy nie czuje.." ołł maj gat sobie myśle.:huh::shocked2:

normalnie zasnąć nie mogłam, czułam jak sie w środku trzęse. Ja chyba do tej pory nie wierzyłam że bede miała dziecko. No ok, może za jakiś czas. Wszystko to takie nienamacalne, jakby poza mną...niby piorę, prasuje ciuszki, aleeeeeee....

zaczęłam sie bać

na dużo wcześniej Wam sie te brzuszki poobniżały?.........

ja jestem pierwszy raz sama od dwoch tygodni i czyni mnie to przeokropnie szczesliwa :-D jestem wyrodna zona, matka i kochanka, a nawet wyrodna przyszla matka, bo ciesze sie okropnie, ze jeszcze 2-3 tyg najmniej nie urodze i nie bedzie mi nic kwilic i zmuszac do wstania z kanapy :-D takze Felek - uwazaj - nie urodz sie za szybko, mama sobie nie zyczy, zeby jej ktos przeszkadzal! zrozumiano? ;-)

a z siostra umowilam sie na jutro jednak :-) zjemy u niej sniadanko, potem mini zakupki, moze z racji dnia kobiet dostane pare groszy dla siebie ;-) i na pewno w programie jest pyszzzznyyy deser! ostatnio jadlam z D w sobote creme brulee, uwiellllbiam. ale teraz moze maliny z mascarpone? niam niam... ;-) do jutra jezyk mi uschnie ;-)

no i co mam z tym dniem zrobic? ;-)

ojej to jutro dzien kobiet zapomnialam...musze jakos m podrzucic ta wiadomosc bo jak zapomni to bede sie jutro wkurzac a sama mu napewno nie przypomne :-p
Aenye a torbe spakowalas? :-p :-D

ja na razie siedzę obok miski prania które czeka na powieszenie, jakoś nie mogę się zebrać bo co chwilę nowy post przychodzi:-D:-D
of course allegruję do tego i wpierdzielam tosty z serem żółtym i szynką...dobre

a co wstane to tak mi naciska mała na pęcherz czy szyjkę macicy, sama się już gubię w tym co mnie kłuje... no i do kibelka lecę co wstanę, a tam trzy kropelki...

kurde słońce wychodzi. chyba z Młodym wyjdę na rowerek... ja będę siedzieć, on jeździć...tylko szkoda że z nim się tak nie da, trzeba aktywnie uczestniczyć w zabawie!! może poskaczemy na trampolinie? :-D

więc co do Twojego dnia aenye to skoro jesteś sama, to sobie jakieś jedzonko zapodaj, kawkę, w tv nic nie ma, tu za to jest bb i allegro.
jak już jesteśmy leniwe to na maxa!! a co tam!!
a może byś jakiś obiad ugotowała? :p

antonina, nie wiem, mi sie nigdy nie obnizyl, a z doswiadczenia innych forumkowych bblasek wiem, ze nie mozna an tej podstawie nic okreslic :-) ale wiesz co jest pewnego? ze za jakies 3 tygodnie, moze tydzien w tyl, tydzien w przod -BEDZIESZ MIALA DZIECKO :-) i nie uciekniesz przed tym, nie ma zmiluj :-D

lenka
, ja jakis czas temu bylam mocno wsciekla na harce dziecka w brzuchu - mialam goraczke, bolalo mnie wszystko, a ten szalal w bebechach, napizdzal po pecherzu, gral na pepowinie i wszystko mnie bolalo. i to w srodku nocy mnie obudzil!!!! zaskroniec ;-)
odpukac ostatnio jest lepiej.

reklama
Do góry