po pierwsze primo idź posprzątaj!!
cholera ja wczoraj miałam zmulony dzień i nie ma nic gorszego.
w d ie mam to spanie w dzień jak potem cały dzień do d..y hahah widać humorek u mnie bojowy jest dzisiaj...
poza tym co do poscieli to jakbym na zywo zobaczyla to pewnie nie mialabym problemu ŻADNEGO ale weź tu kupuj na allegro i potem to wygląda inaczej... ehhh pociesza mnie to że i ta i ta w realu będzie ładniejsza niż na zdjęciu
i fruta pink ma prześcieradło, a ja sęp jestem i po co mieć mniej jak można więcej
cholera ja wczoraj miałam zmulony dzień i nie ma nic gorszego.
w d ie mam to spanie w dzień jak potem cały dzień do d..y hahah widać humorek u mnie bojowy jest dzisiaj...
poza tym co do poscieli to jakbym na zywo zobaczyla to pewnie nie mialabym problemu ŻADNEGO ale weź tu kupuj na allegro i potem to wygląda inaczej... ehhh pociesza mnie to że i ta i ta w realu będzie ładniejsza niż na zdjęciu
i fruta pink ma prześcieradło, a ja sęp jestem i po co mieć mniej jak można więcej
morgaine, ty jestes glupol :-) bardziej ci sie podoba apple, a ty sie zastanawiasz nad fruta no nie zartuj, bierz ta, ktora ci serce podpowiada!
a ja wlasnie mam kryzys spaniowy. chce mi sie spac znaczy. i niby moge, bo moge po prostu, ale znowu bede zmulona caly dzien... jeny. ale dylemat!
ale spac czy sprzatac? oto jest pytanie! hahaha!