reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Dzień dobry

Witam nową Kwietnióweczkę :-)

Nati czekałam na księdza i nie przyszedł ,normalnie siedziałam jak na szpilkach od 16 nastej do 21 pierwszej .Nie wiem dlaczego.Było napisane na tablicy że będzie na osiedlu od godz 16 nastej.Może trzeba było sie na liste jakąś wpisać.Pójdę do kościoła i się dowiem .

Baby gratulacje ,wypadłaś rewelacyjnie.

Uciekam na śniadanko .Pięknie słoneczko świeci może na spacer się wybiorę.
Pozdrawiam i trzymajcie się

reklama
No więc z zapasem sił i wyspana mogę napisać coś więcej:)

No więc to będzie moje pierwsze dziecko, siedzę sobie od 3 miesięcy w domu , więc zaczynam coraz więcej myśleć i się bać,hehe, niestety nie mogłam dużej pracować, choć praca w przedszkolu nie najtrudniejsza jak na ciążę;) jednak to ciągłe przeziębienie...akurat to była jesień,no i skończyło się zapaleniem oskrzeli, więc odesłali mnie na trawkę domową,hehe

Póki co nie narzekam, mdłości tylko na początku, teraz czuję się po prostu..coraz cięższa...no i martwię się odrobinę, bo mała ani myśli głową w dół posiedzieć, no ale jeszcze ma czas, jest dość duża,więc będzie jej trudniej,ale trzymam kciuki:)

Przyjaciółka urodziła synka 2 dni temu, więc coraz bardziej zaczynam zdawać sobie sprawę z tego,że to tak blisko już;) No nic, na pewno będę tu zaglądać , mam nadzieję,że w "kupie" raźniej! idę poszukać gdzie można taki ładny suwaczek sobie zrobić

eywa witamy:) 10kwietnia dziewczynka - brzmi znajomo? :D
ja 15 też dziewczynka:)

bardzo znajomo :-)
a ja umierm. Maz do 3 nie spal i ogladal tv wiec sie ciagle budzilam. Wkoncu wyl tv to do 4 nie moglam zasnac a na koncu dostalam ataku. Krde a juz rok mialam spokój. wiec mam jezyk przegryziony, glowa mi peka i jeszcze gardlo boli.umieram :-(
jeszcze malutka sie malo ruszala ae naszczescie sie obudzila. Dobrze ze ide w czwartek do neurologa to moze cos mi poradzi alekurcze nie chce brac tabletek. :-(
milej niedzieli zycze

dzień dobry wszystkim
alem sie wyspała dziś! w ogóle od paru ładnych dni śpie w nocy jak dziecko. nawet to wc nie musze wstawać :tak:
wczoraj jednak upiekłam tą szarlotkę:-) tak mi sie chciało! a jak upiekłam, trochę ostygła to sie odechciało i nawet nie spróbowałam.. :-D dzis idziemy do mamusi na obiadzik, a ona zrobiła karpatkę na deser więc moja "bidna" szarlotka wymieka;-)

co do imienia, Staś bardzo ładnie! Dziadka miałam Stasia. kochany człowiek!! A u nas też cały cza rewolucje w temacie imienia. M trochę zmiękł i juz tak bardzo nie upiera sie przy Basi ;-) ja jestem strasznie za Laurą, ale bojkotują co niektórzy bo nie wiedzą jak "spieścić":-) Też mam nadzieję że jak zobaczę tą małą pysię to będę wiedziała z M jak dać jej na imię!

witam w gronie nową kwietnióweczkę. Czekamy na jakieś relacje i wrażenia z ciąży:tak:

lenka może po prostu nie zdążył..?

baby to fakt, świetna pamiątka, a TY i brzuszek wyszliście genialnie!!!

krakowianko jak dziś brzuszek?? mam nadzieję że nie boli!! Ściskam nie za mocno ale ciepło :tak:
nati to żarełko o którym mi wczoraj pisałaś, to robiłaś na ryżu czy na makaronie? przepis wygląda obiecująco tylko czy ja tą przyprawę znajdę?

nati słońce, nie daj sie! wszystko bedzie dobrze! mam nadzieje i trzymam kciuki żeby to sie więcej nie powtórzyło! Leż sobie dziś spokojnie i odpoczywaj. Mężula niech skacze koło Ciebie! Ściskam!

reklama
nati :-( bidulko... atak padaczki, jesli dobrze rozumiem?.. jejku :-( wspolczuje! wez paracetamol i lez dzis. a moze zadnych obiadow do konca ciazy nie gotuj juz, co? :-D :-D :-D buziaki!!!

eywa,
witamy :-) ja tez termin na 10 kwietnia, ale trzeci synek :-D

Do góry