reklama
pandora83
Fanka BB :)
musi być położna aby mogła mnie dobrze podłączyć ,a dopiero bedzie od 17 mnastej .Coś tam delikatnie musneła ,ale to nic w porównaniu z tym co ona potrafi
ee no ale jak musnęła to już jest dobrze pewnie ma dziś gorszy dzień i nie chce jej się ruszać
A
asiunia876
Gość
No wlasnie nie umiem jej nic powiedziec bo ona to robi niby z usmiechem na ustach w formie zartu ale cholibka naprawde mam juz dosc 7miesiac juz leci (albo polecial - zalezy jak kto liczy) a ona przy kazdej okazji jakies "madro-smieszne" komentarze... Co ja mam powiedziec? Nie umiem tak na poczekaniu...bosz, a ty jej jeszcze nie przygadalas, ze sobie tak pozwala? no ja bym juz dawno cisnela w leb czyms ciezkim. bez jaj, to po prostu niegrzeczne, nietaktowne, nieprzyjemne. jak ona moze byc twoja przyjaciolka!? szok.
ludzie szok normlnie. Moze nie robieraj poczekaj do kolejnych swiat jak juz tyle stoi.mitaginko, standardzik, w zeszlym roku stala do konca lutego ale ta juz nie wyglada za dobrze i chyba czas sie nad nia zlitowac :-(
matko, jak ja nienawidze rozbierac chojny... ubierac i dekorowac chatynke i owszem, ale ogolacac z tych wszystkich milych akcencikow.. smutno bedzie mi kilka dni :-( ;-)
Nasza poszla na smieci juz chyba 3stycznia. A u was nadal swieta. No no no D
Adi moi strażacy sa the best! (nic nie ujmując Twojemu tacie oczywiście) są już 2 pompy i 2! wozy strażackie tyle że ten drugi to chyba tylko na ploty sobie podjechał
generalnie to podziwiam ich. tyle godzin. co jakieś pół godz włażą w tą wodę i poprawiają węże.. a tak to w samochodzie siedzą. pewnie zaraz się zbiorą bo ciemnawo sie robi. Tylko żeby przyszli się pożegnać
generalnie to podziwiam ich. tyle godzin. co jakieś pół godz włażą w tą wodę i poprawiają węże.. a tak to w samochodzie siedzą. pewnie zaraz się zbiorą bo ciemnawo sie robi. Tylko żeby przyszli się pożegnać
mogłaś im do herbaty wsypać jakieś odurzacze, to by nie odjechali
buahahahahhahaaaaa no tak, tyle że co ja bym z nimi robiła?!;-) ledwo łaże i wyglądam tak ponętnie że heja! o boszzz, a o czym my w ogóle rozmawiamy mąż, MĄŻ zaraz wróci
A
asiunia876
Gość
a Ci strazacy tak sami z siebie do Ciebie przyjechali?
ale mi sie nudzi. Za to u nas dzis piekna pogoda po tylu dniach wiatru, poprzewracanych plotach i smietnikach wywianych na srodek ulicy, wreszcie czuc wiosne Nawet mlodego dzis juz wyrzucilam na ogrod sie bawic. Tylko biedny nie mial czym bo ojciec mu wszystko na zime pochowal hihi, chyba czas zaczac odkurzac zawki i wyciagac ale najpierw kupie mu krede - i tak nia zawsze najdluzej sie bawi heh
ale mi sie nudzi. Za to u nas dzis piekna pogoda po tylu dniach wiatru, poprzewracanych plotach i smietnikach wywianych na srodek ulicy, wreszcie czuc wiosne Nawet mlodego dzis juz wyrzucilam na ogrod sie bawic. Tylko biedny nie mial czym bo ojciec mu wszystko na zime pochowal hihi, chyba czas zaczac odkurzac zawki i wyciagac ale najpierw kupie mu krede - i tak nia zawsze najdluzej sie bawi heh
Aenye jak już tyle masz choinkę to moze nie rozbieraj tylko na wielkanoc bombki zamienisz na pisanki i będzie hahahahaha, tak mówił Hagen w "Vinci"
Margola dopóki mąż nie wróci to możesz szaleć mój już wrócił to za późno
Margola dopóki mąż nie wróci to możesz szaleć mój już wrócił to za późno
reklama
Podziel się: