znowu cisza
no właśnie nie wiem co się dzieje.
M wrócił z pracy, dałam mu obiadek, wykąpałam dzieci, położyłam spać, sama się wykąpałam a tu nie ma co czytać.... gerls łer ar ju?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
znowu cisza
teraz juz nie patrzy sie na termin z usg. tylko w pierwszych miesiącach.wróciłam, wizyta w sumie udana mały waży 1819g i wymiarami przekroczył 32 tc a tym samym data porodu wg usg 31.03 ciekawe jak długo?;-) na moje leukocyty dostałam amotaks bo ginka mi powiedziała że furaginu nie powinno się stosować w III trymestrze ciekawe że w poniedziałek drugi gin nie miał wątpliwości.... za to ja mam w sprawie tego amotaksu...dawka aż 1g a w ulotce pisze żeby stosować w ciąży tylko w razie zdecydowanej konieczności...hmmm
teraz juz nie patrzy sie na termin z usg. tylko w pierwszych miesiącach.
moj starszak byl taki maly ze z usg wychodzil termin 25 lipca, a urodzil sie 13 czerwca!!!
także teraz mogą być wagowo i wzrostowo duze rozbieżności między naszymi dziećmi
ale
GRATULUJĘ UDANEJ WIZYTY
a moja kumpela ktora ma termin na sierpień jest w żywcu pod kroplówką... z dzidzią ok. to najważniejsze ale ona słabo się czuje...
Wygrzebałam ciuszki po Filipku i wstawiłam Tośkowe pranie. Kto opowiedział, że dziewczynka nie może nosić niebieskich, granatowych czy brązowych ciuszków?
znowu cisza
no właśnie nie wiem co się dzieje.
M wrócił z pracy, dałam mu obiadek, wykąpałam dzieci, położyłam spać, sama się wykąpałam a tu nie ma co czytać.... gerls łer ar ju?
wróciłam, wizyta w sumie udana mały waży 1819g i wymiarami przekroczył 32 tc a tym samym data porodu wg usg 31.03 ciekawe jak długo?;-)
teraz juz nie patrzy sie na termin z usg. tylko w pierwszych miesiącach.
Plany na przemeblowanie, zamiast kupować składany przewijak z Ikei (na wątku zakupowym się rozwijałam na ten temat) mąż się zawziął i będzie robił sam komodę z nakładanym skłądanym przewijakiem coś w tym stylu: Stół do przewijania/ komoda IKEA - DIKTAD - Katalog produktów IKEA , gdzie przewijak składa się potem i powstaje półka nadstawka. Przyszłościowe rozwiązanie. (Wiele mebli w domu mamy robionych własnoręcznie, pod wymiar i układ mieszkania, bo standardowe rozwiązania nie bardzo się u nas sprawdzają).