reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć laseczki!
Nie odpisuję, bo nawet nie mam czasu, żeby was poczytać. Ja mam już prawie tydzień pracy za sobą. W poniedziałek pół drogi ryczałam jak bóbr, że musiałam zostawić Kacpra z opiekunką. Na szczęście on był dzielniejszy niż mama i prawie wcale nie płakał. We wtorek tylko strasznie marudził, ale przyczyną był wychodzący ząbek. Teraz jest już ok. Jak wychodzimy z mężem z domu to przygląda się, późnie po buziaku, pa pa i idziemy, a on zostaje. Bardzo ładnie się zachowuje. Chyba nie przeżył bardzo na szczęście rozstania z mamą, bo apetyt mu nie zmalał. Co więcej ładnie też przesypia noc. Także mam nadzieję, że jakośto będzie. A radość z powrotu rodziców po pracy nie doopisania.

Trzymajcie się cieplutko, zdrowiejcie, które chore. Buziaki dla was i dzieciaczków.

I my się witamy ze śnieżnego Zabrza.
Tyle śniegu na chodnikach że ledwo dopchałam wózek do przychodni na szczepienie. :szok: Mała maruda wstała i lecę zrobić jedzenie pa

Hejka!

Witajcie dziewczyny w białe południe.

Po poscie diabliczki postanowilam wziac byka za rogi i ... polubić zimowe spacery :-D Chyba sie udało. Najwazniejsze, ze juz sie tak zle nie nastrajam na wyjscia z domku. W dodatku wczoraj spacerowalismy w pięknym słoncu i było na prawde super:-)
No to się cieszę! My jak narazie to chyba ze dwa dni tylko nie byliśmy na dworze, tak to przynajmniej raz, a czasem dwa razy na obie drzemki Ania wychodzi na spacer. W parku ostatnio było bajkowo :tak:

Ale też bym juz chyba chciała ciepełka i tych cuuuuudownych czasów kiedy dziecia w samym bodziaku czy rampersie się brało na dwór. A teraz to ubieranie - brrr!:baffled:

reklama
Do góry