reklama
Ma_Dunia
Fanka BB :)
Witajcie Kwietniówki. :-)
Sylcia buziaki w stópki dla córeczki! :-)
Dziś chyba będzie w końcu trochę słońca. Na 11 wybieram się do fryzjera, moje odrosty wołają już o farbę. Potem jeszcze zakupy i szykowanie rocznicowej kolacji. Mam nadzieje, że z wszystkim się wyrobię. ;-)
Sylcia buziaki w stópki dla córeczki! :-)
Dziś chyba będzie w końcu trochę słońca. Na 11 wybieram się do fryzjera, moje odrosty wołają już o farbę. Potem jeszcze zakupy i szykowanie rocznicowej kolacji. Mam nadzieje, że z wszystkim się wyrobię. ;-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hejo mamy )
Dziekuje kochane za mile slowka dla Nadii Ten czas tak szybko minal A mam wrazenie ze wczoraj bylam w szpitalu przy porodzie
Milego dnia kochane
Dziekuje kochane za mile slowka dla Nadii Ten czas tak szybko minal A mam wrazenie ze wczoraj bylam w szpitalu przy porodzie
Milego dnia kochane
oj chciałabys.... nie ma tak dobrze...dobijcie mnie...
sylcia - całusy dla córci
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Babki ponownie wam dziekuje ) Kochane jestescie )
A ja juz kawusia u kolezanki zaliczona, odkurzanko w domu, mycie podlog, spacerek i zupka pieczarkowa Mala mi dzis troche marudzii teraz bo spiaca jest a niechce sie polzoyc Ale i tak nie moge narzekac dziecko mam zlote )
A ja juz kawusia u kolezanki zaliczona, odkurzanko w domu, mycie podlog, spacerek i zupka pieczarkowa Mala mi dzis troche marudzii teraz bo spiaca jest a niechce sie polzoyc Ale i tak nie moge narzekac dziecko mam zlote )
reklama
marys16
Fanka BB :)
Witajcie.
Widzę ze nie tylko jaja mam coraz mniej czasu na ten wątek.
Pozdrawiam gorąco.
Widzę ze nie tylko jaja mam coraz mniej czasu na ten wątek.
Pozdrawiam gorąco.
Podziel się: