reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Hej,Asia-wszystkiego naj naj.
Nadii-czekamy na fotki.
Skukanka,do lekarza??? :szok:
Ech,więcej nie doczytałam.
Teraz już mam dwoje dzieci nieprzybierających na wadze i doła strasznego.Paaaaaaaaaaaa.

reklama
Czołem dziewczyny!
Ja na chwilkę, bo wczoraj rano posadziłam system w kompie:no: i dopiero teraz M przyjechał z laptopem :tak:. Nie wiem dokładnie, co na tapecie, ale była wzmianka o kupach: moja starsza córa robiła jedną na tydzień i to normalną :blink:.
Dziś maleńka zarobiła się po pachy - marys16 - chyba podobnie u ciebie było:-D.
Asia100 - sto lat!!!
nadii - proszę o fotkę w sukni :sorry2:.
Wczoraj się wnerwiłam wizytą u ortopedy, al potem wam opiszę, powiem tyle, że lekarz o mało nie skrzywdził mojego skarba - konował:wściekła/y:
Muszę oddać laptop :-(.
Przespanej nocki:tak:.

witam
u nas dzis spokojnie, bylismy na spacerku ok 2 godz:-p kupilam bepanthen i zobaczymy czy uda nam sie zwyciezyc z rumieniem, bo coraz mniej mi sie to podoba:baffled: teraz mlody spi grzecznie:tak:

Mój skarb uczulił się na pampersy (takie z aloesowym wkładem) i pediatra dała nam taką robioną maść(krem) z witaminami i hydrokortyzonem - dwa dni i wszystkie zmiany zniknęły. Po prostu bosko.

Asia100 wszystkiego najlepszego!!!

nadii1 dawaj foty dawaj...

Idę spać, bo czeka mnie ciężki weekend.
Dobranoc

babki moja mala dzis caly dzien spi, tzn spi ze 4 godz budzi sie na zarcie i znowu spi, tez tak macie??? bo juz sama nie wiem czy mam sie martwic czy nie

hej babeczki!

klucha - ja to nazywam dzień śpiocha;-) jeden taki dzień to nie powód do niepokoju:happy2:

asia100 - sto lat!

skunkanka - jak krzyczy nagle ni z tego ni z owego i tak samo przestaje to będzie raczej brzuszek, tudzież kolka, jak zwał tak zwał ...

a ja ostatnio rzedziej bo kolejną książkę sobie kupiłam:-D wczoraj miałam troszkę kiepski humor, ale najpierw wypiłam kawkę z sąsiadką a potem ... zabrałam chłopaków na obiad na mieście;-) i wskoczyłam do dwóch sklepów i księgarni i poprawiłam sobie skutecznie humor: okularami, japonkami, 2 parami kolczyków i fajną książką, Maksik też dostał książkę (zbankrutuję na jego książki! ale to jedyne czego nie potrafię dziecku odmówić) i wszyscy byli happy;-)

no, a Julek po szczepieniu dziś miał lekką temp:dry: i cały dzień był sennny i ciągle spał, biduń:-(

Jestem znów
Jeszcze raz dzięki za życzenia

klucha mojemu też sie czasem zdarzaja takie dni, że śpi prawie cały czas i o dziwo noce są wtedy normalne tzn śpi a wydawałoby sie że wyspany w dzień to noc bedzie nieprzespana a tu normalka

gabi nie martw się, widocznie twoje dzieciaczki maja to we krwi. Starszy niby taki chudzina a przecież energii ma za dwóch no to chyba wszystko ok. Jakby nie przybierał i nie miał na nic siły i ochoty to można sie martwić a tak to chyba w porządku. Jedne dzieci są przy kości, a twoje po prostu zgrabniutkie i szczuplutkie:tak: Moja też chudzina, wzrost w górnych centylach a waga w dolnych, ale ja i mąż jesteśmy szczupli (przynajmniej przed ciążą byłam hi hi) i wysocy to i dzieci takie

szwedka napisz co z tym ortopeda jak najszybciej

U mnie mały już śpi, córkę właśnie kąpie mąż i słyszę dzikie wrzaski z łazienki - pewnie woda za gorąca, bo moja to by się w zimnej kąpała.
A ja zaraz zmykam na zimne piwko!!!:-) - to są uroki karmienia butlą hi hi

Przespanej i spokojnej nocki mamuski

a ja sie dopiero witam bo dzis dzien zakrecony strasznie!

klucha moja tez tak dużo spi temu mam czas na forum ;)

Asia-wszystkiego naj naj!!! :-):-):-)
Nadii czekamy na fotki :-):-)

upiekłam własnie ciasto drożdzowe mniam i jutro popisze wiecej poki co uciekam na allegro poszukac kiecki dla małej na chrzciny:-)

Ja właśnie nocne karmienie uskuteczniam :happy2:.
Gabi ty się nie przejmuj tą wagą starszaka - ja dzieciństwie byłam czysty oświęcim, mama mi co raz badała krew i było ok (tylko zostało złe wspomnienie igieł) Zresztą zdjęcia z dzieciństwa nie kłamią i do tego byłam niejadkiem:sorry2:.
Asia100 - z tym ortopedą, to tak, że na wizycie kontrolnej przepisał mi frejkę 27 cm. My teraz mamy 18. Poszłam do sklepu z zaopatrzeniem ortopedycznym - a tam sprzedaje emerytowany ortopeda. Obejrzał mi małą pomierzył i powiedział, że tak szeroką frejkę stosuje się u 2 latków, a w ogóle, to on nie jest pewien, czy w ogóle powinna ją nosić, bo fałdki równe, przykurczów brak, a tak szeroka frejka może doprowadzić do martwicy czegoś w głowie:wściekła/y:. W środę idę prywatnie na wizytę.
Czy karmiąca może wypić małe piwko z sokiem, czy to przestępstwo? |Bo mam taką ochotę:-p.

helo ale pogoda... do bani, a my na weselicho, zaraz spakuję młodego do dziadków, potem za siebie się wezmę, więc ja tylko na krótko życzyć wszystkim miłego dnia

Czy karmiąca może wypić małe piwko z sokiem, czy to przestępstwo? |Bo mam taką ochotę:-p.
a co ty taki nocny marek?;-):-)
myślę, że może... ja wypiłam bez soku:tak:

reklama
Witam z rana w ten brzydki pochmurny i zimny dzionek

szwedka ja jak jeszcze karmiłam to kilka razy napi łam się po pół piwka i to bez soku:-)

spaczyna baw się dobrze!

A u nas dzisiaj po raz pierwszy była tylko jedna pobudka na karmienie ok.4, a usnął o ok.22 i rano obudził się o 7:30. Tak więc ja dziś w miarę wyspana (bo ja poszłam spać po północy)

Miłego dnia

Do góry