gosiaczek1973
potrójna mamuśka
odnośnie kupek to chyba normalne przy zmianie mleczka, kupka też się może zmienić, ukłąd pokarmowy musi się przyzwyczaić do nowego, potem się unormuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu przede wszystkim spokój i zlikwidowanie stresu !!...niestety od jakichs 2-3 dni caly czas placze.Ja mam coraz mniej pokarmu a on si nie najada i musze w ostatecznosci mu dawac butle.Pomozcie!!Co mam zrobic zeby nie stracic pokarmu??Jestem zalamana,bo chcialam dlugo karmic piersia
Wszystko wskazuje,że miałaś bardzo napięty grafik,byłaś zaganiana...Tak wogóle to wszystkiego naj naj najlepszego:-).Witam Was kochane po dluuugiej nieobcnosci:-)
Stesknilam sie za Wami ale niestety nie moglam wejsc wczesniej.
Za mna juz slub i wesele,ktore odbylo sie 06.06.2009r:-)Bylo suuuper!!Szkoda,ze to tak szybko zlecilo.Aha no i podczas slubu mielismy jeszcze chrzest Dominika.Przed slubem 2 tygodnie bylam w domku u rodzicow i bylam tka szcesliwa!!
Poza tym to nic sie takiego nie dzialo.Moja rodzna jest zakochana w Dominiku!!
niestety od jakichs 23 dni caly czas placze.Ja mam coraz mniej pokarmu a on si nie najada i musze w ostatecznosci mu dawac butle.Pomozcie!!Co mam zrobic zeby nie stracic pokarmu??Jestem zalamana,bo chcialam dlugo karmic piersia:-
-
-(
Pozdrawiam Wasz wszystkie kochane i moze pozniej zagladne.
Buziaki i milego dnia![]()