reklama
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
To i my witamy
Nocka pięknie przespana, Alex od 6.00 zjadł już 3 razy 120ml i teraz zasypia w kołysce. Ja już wyprysznicowana, nogi ogolone, brzuch wyćwiczony, śniadanko zjedzone, w kuchni posprzątane, czas na spacer bo dziś ładne słońce u nas.
A no i zapomniałam, muszę jechać na jakieś zakupy coś kupić mojemu M bo jutro mamy 17 rocznicę ślubu.
Wszystkim Wam miłego dnia życzymy.
Nocka pięknie przespana, Alex od 6.00 zjadł już 3 razy 120ml i teraz zasypia w kołysce. Ja już wyprysznicowana, nogi ogolone, brzuch wyćwiczony, śniadanko zjedzone, w kuchni posprzątane, czas na spacer bo dziś ładne słońce u nas.
A no i zapomniałam, muszę jechać na jakieś zakupy coś kupić mojemu M bo jutro mamy 17 rocznicę ślubu.
Wszystkim Wam miłego dnia życzymy.
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Bluebell ja obchodzę 13 lipca. No a Tobie w takim razie wszystkiego najlepszego, zdrówka dla Ciebie i Alexa, spełnienia marzeń i uśmiechu każdego dnia.
Dzięki też za życzonka
Dzięki też za życzonka
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Klucha ja brzuszki ćwiczę gdzieś tak od 3 tyg po porodzie. Wtedy zaczęłam zakładać taki wibrujący pas na brzuchol i robię to 2x dziennie po 15 min. Od tygodnia stosuję taki rollon na brzuch z Garniera, mam wrażenie że skóra robi się coraz lepsza, milsza i jędrniejsza.
Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
Bluebell wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Gosiaczek ja też obchodzę imieniny 13 lipca zaraz po urodzinach...
Gosiaczek ja też obchodzę imieniny 13 lipca zaraz po urodzinach...
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Ja urodzinki mam 18 czerwca.
A tak w ogóle to chyba sporo u kwietniówek Małgosiek.
A tak w ogóle to chyba sporo u kwietniówek Małgosiek.
reklama
marys16
Fanka BB :)
bluebell wszystkiego najlepszego!!
Pogada ładna to znikam na podwórko :-)
Pogada ładna to znikam na podwórko :-)
Podziel się: