szczesliwa
Fanka BB :)
ale nowiny aż miło poczytac! a ja dalej pranie...sprzatanie... i okropna zgaga hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj cały dzień odchodzi mi czop. Niepodbarwiony. Przed chwilą odszedł naprawdę spory kawał - musiałam zmieniać wkładkę. Wiem powiecie, że wam już dawno odchodzi i może to nic nie znaczyć, ale zważywszy na to, że mi wcześniej nie odchodził to mam nadzieję, że chociaż ta szyjka się skróciła.
Za pół godziny idę do gina. Trzymajcie kciuki!
Ja też mam już dość tych dolegliwości żołądkowo-wątrobowych. Co prawda może to nie jest typowa zgaga bo mnie nie pali w przełyku ale "bekam" jak stary dziad i to praktycznie po każdym posiłku. Jedynie bułka z masłem czy ryż na mleku nie powodują tych przykrych dolegliwości. Czy wy też macie podobnie?
Dzisiaj cały dzień odchodzi mi czop. Niepodbarwiony. Przed chwilą odszedł naprawdę spory kawał - musiałam zmieniać wkładkę. Wiem powiecie, że wam już dawno odchodzi i może to nic nie znaczyć, ale zważywszy na to, że mi wcześniej nie odchodził to mam nadzieję, że chociaż ta szyjka się skróciła.
Za pół godziny idę do gina. Trzymajcie kciuki!