reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
ostatnio mrowienie i dretwienie miała didi...

co wcinacie na kolacje?:-)

taakk..i przeszlo ale krzyz mrowi juz tak srednio lekko od 3 dni

wlasnie zjadlam golabka na kolacje i zapilam kakao

ja po 6 kanapkach z pasztetem i ogórkiem właśnie poprawiam lodami :-D:-D:-D

hehe... ciekawe czy takie miksy bedziemy jadly za miesiac

no aniołek milczy, czyżby to jakiś znak .... ???

ostatniego posta napisala chyba 2 kwietnia z tego co widze w jej profilu

:-D:-D:-D za miesiąc to będziemy jadły frykasy takie jak gotowany kompocik z jabłek, ryż i gotowane mięsko i gotowane buraczki - czyli high life:-D

dlatego dziś na koniec zapodałam sobie małego zimnego, oszronionego millerka z cytryną:zawstydzona/y::-p

i ogórki małosolne - rany jak żałuję, że nie kupiłam kilograma tych ogórów

reklama
:-D:-D:-D za miesiąc to będziemy jadły frykasy takie jak gotowany kompocik z jabłek, ryż i gotowane mięsko i gotowane buraczki - czyli high life:-D

dlatego dziś na koniec zapodałam sobie małego zimnego, oszronionego millerka z cytryną:zawstydzona/y::-p

i ogórki małosolne - rany jak żałuję, że nie kupiłam kilograma tych ogórów

Hej dziewczynki:)) tez bym zjadla ogórka;-)a jaką ochotę mam na Coca Colę z lodem....hmmmm....no ale cóż, pozostaje woda mineralna i kompocik z jabłek. :eek:Chociaż połozna mówiła , że moge zaczynać pić rozcieńczone soki i powoli wproadzać różne pokarmy i obserwować dziecko:)) JUż niedługo wszystkie Kwietnióweczki przejdą na dietkę, więc te, które jeszcze są w dwupaczku, niech obżerają się póki mogą :baffled: :-p:happy:
ja dzis sama z Hania, mąż ma 3 zmianę:crazy:, jutro spodziewamy sie niespodziewanej wizyty pediatry:)):rofl2: życzę spokojnej nocki, i słodkich snów:)):tak:

Do góry