reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

dobrywieczór i dobranoc :D
melduje sie ze szpitala, nudno strasznie i dobija mnie to siedzenie.
na jutro mam całą liste badan jaka maja mi zrobic, wiec juz sie nie bede tak nudzila.
najlepsze jest to ze nie wiedza jak sobie z moja cukrzyca poradzic, bo ja jem glowne posilki od 2 miesiecy o 10 rano potem 15.30 i kolacja o 21, a tu kolacje podaja o 17 !! a ponoc nie moze byc takiej rozbieznosci, wiec maja zgryza jak to rozwiazac.
no nic zobaczymy co jutro wymyslą.

reklama
hej dziewczynki - kochane jesteście! impreza udała się SUPER!!!:-)

dostałam powera jak mały samochodzik - zrobiłam michę sałatki greckiej i 2 blachy domowej pizzy: peperoni, z pieczarkami, z ananasem - mówiąc skromnie - jestem MISTRZEM pizzy:-D i sałatek greckich:-D- moja kochana przyjaciółka bardzo mi pomogła:happy2:, m. został animatorem zabaw dziecięcych, znajomi poczuwali się do zerkania na swoje pociechy, a największy rozrabiaka nie przyszedł bo się rozchorował:-p

Maks absolutnie szczęśliwy i oszołomiony, a ja szczęśliwa z nim:happy2: - bardziej chyba cieszył się gośćmi niż prezentami:happy2: Juluś grzecznie w brzuszku

zmywarka zmywa, dom posprzątany, confetti pozamiatane;-)
.... zostało mi torbę spakować:cool2:

bluebell, malea - tego spania to zazdroszczę, żebym tak 1 dzień mogła ....:sorry2:

klucha - wszystko fajnie, ale mam nadzieję, że od mojego nocha i gardła będziesz się trzymać z dala ;-):tak:

Ja przyszłam sie tylko zameldować i zyczyć wszytskim miłej nocki...

U mnie dziś kolejny dzień -"wychodzenia z domu"- byłam w sklepie budowlanym na zakupach co jest mega przeżyciem dla mnie..niestety po przechadzce między półkami mam takie skurcze, ze szok...ale wiem ze to jeszcze nie czas, jeszcze nie to, więc po powrocie leże, łykam leki i odpoczywam dalej...

Jeszcze raz -miłej nocki

Mandarynka
teoretycznie na 16 kwietnia

Czemu teoretycznie? Termin z OM jest tak naprawdę najbardziej wiążący. Jeśli USG pokazało Ci wcześniejszy termin, to może to tylko oznaczać, że Mała jest większa. Pisałam już kiedyś, że lekarz mi mówił, że Anię nie donoszę do końca kwietnia, bo miałam duży brzuch i była duża, a urodziła się dokładnie w dniu terminu - 4080g.

Koga fajnie, że impreza się udała.

Widać, że dzisiaj niedziela, bo mało do czytania :-)
Jutro znowu się zacznie. Na szczęście jutro już nie idę do pracy, więc może uda mi się wpaść w ciągu dnia (jeśli Ania mi pozwoli ;-) i nie będzie chciała grać)

Dobranoc! Życzę wszystkim spokojnej nocy!

Ostatnia edycja:
Wpadłam na chwilę powiedzieć dobranoc!

Koga super że impreza sie udała i synek poczekał z przyjściem na świat:-)

No to śpijcie dziewczynki spokojnie:tak:

Witajcie bąbelki!
Dzień zapowiada się nie ciekawy, bo mży i jest ponuro. Położyłam się spać ok północy, a wstałam godzinę temu. Masakra :zawstydzona/y:.
Mała połamać zdążyła w tym czasie wszystkie możliwe żebra i jestem cała obolała.
Idę spakować sałatkę dla m do pracy i chyba będę wymyślać coś na śniadanko.
Aga - widzę, że masz takie samo upodobanie do słodkości jak ja - wcześniej słodkie chwile :-p, teraz magnum, a mi zostało tylko wspomnienie tego smaku:zawstydzona/y:.
Udanego poranku!
Ha,ha choć raz jestem pierwsza:-)

Witam!!!

Ja juz od godziny na nogach :tak: musiałam m. zawieźć do pracy, bo autka potrzebuje :-) Na 11 mam do fryzjera, idę się zrobić na bóstwo, tzn. z taką nadzieją idę ;-);-) bo pierwszy raz do tej fryzjerki, ale niech mi tylko cos zepsuje............. oj to nielada problem będzie miała. :tak::tak::tak:
Co prawda to tylko balejaż , ale chciałabym troszkę jaśniejszy tym razem, bo ostatnio szłam bardziej w brąz a teraz tak na wiosnę to mi blondu się chce ale nie kurczakowego heheheh:-D:-D:-D

Oki teraz ide jeszcze polezec i moze cos obejrze i zjem!!!!

NArka miłego dzionka!!!

witam:-)

u mnie szaro ale cieplo, wiec licze na wiecej:tak::-)
J juz nie spi bo juz w niedziele rano ja przestawilam razem z zegarkami:-D
jemy sniadanko i pijemy kawke(moja mala uzalezniona od inki:-D)

wczoraj przez pol dnia myslalam ze rodze, tyle ze nieregularne sa znowu te skurcze ale bolesne i caly czas, wczoraj tez chyba caly czop mi juz odpadl, teraz pozostaje czekac ale ja juz mam dosc czekania, maly moze niejest juz tak intensywnie aktywny ale zato jak przypierniczy to az sie w pol skladam

nienus trzymam kciuki, ale fajnie ze bedziesz dzis po wszystkim:tak::-)

zycze wszystkim udanych wizyt i wogole milego dnia:tak:

reklama
Hej,
witajcie z rana.

Ja na 10 na KTG ide, w nocy znowu to brazowe plamienie mialam, ale nic mnie nie boli... ciekawe czy sie cos rozkreci:sorry2:

Nenius powodzonka!!! Czekamy na Twojego Krolewicza :)

lece sie szykowac, pa

Do góry