reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Hej dziewczynki:-)
U mnie pgoda za oknem nie za ciekawa bo jest pochmurno i tak nie milo patrzec.Fajnie sie patrzy jak slonko świeci:cool2:
U mnie dziś wsawanie bez problemu,wyspałam się i uz mam przygotowany obiadek i zlozone pranie.Dziewczyny czy Wy te usg 3d robiłyscie prywatnie czy u Waszych ginekologów do których chodzicie??
Choruszki trzymajcie się bardzo cieplutko-gorąca herbatka z cytrynka,herbatka z malin i owoce:)

reklama
też wpadłam się przywitać z rana,

w Poznaniu jakoś szaro, wygląda jakby miało coś z nieba padać.

dzisiaj nie wychodzę z domu - boli mnie noga w pachwinie - wczoraj jak się rozbierałam do mycia to zachciało mi się spodnie na stojąco zdejmować i za mocno podniosłam nogę do góry. na szczęście na obiad robię pomidorową z ryżem, nie muszę więc iść do sklepu, a zakup pieczywa zleciłam mojemu M.

dzisiaj wstałam do 10, tylko dlatego że telefon zadzwonił,
ostatnio też mam problemy z zaśnięciem, kłądziemy się spać ok. północy, mój M natychmiast zasypia, a ja się kręcę i wiercę,bo nie mogę zasnąć,
wstajemy po 6, szykuję dla nas śniadanie i po wyjściu M. do pracy jeszczcze się kładę, i wtedy zadarza mi się pospać, mój rekord do tej pory to 10.45.

Bluebell - w głowie mi się nie mieści jak komuś coś takiego może wydawać się zabawne. Goście pewnie nieźle się ubawili, mam nadzieję, ze Tobie się to nie odbije źle na zdrówku. Ja to bym chyba na zawał zeszła, juz sobie wyobrażam jak mi serce do gardła podchodzi. Musisz to wywalić z głowy i nie wracać myślami.

Wszystkim dziewczynom po ostatnich badaniach gratuluję, miło słyszeć dobre wiadomości. A za te, które się dziś wybierają będę trzymać kciuki. Ja dopiero idę do gina 27.01.

a ja dalej walcze z moją opryszczką, na szczęście przestała się rozszerzać, czyli dermatolog trafił z diagnozą, chociaż nie był pewien co to tak naprawdę jest.

Zyczę wszystkim udanego dzionka!!!!
:-):-):-)

oj wy moje pisareczki drogie:-D hihi od rana nie zajrzalam, a tu tyle juz napisane..
wkoncu udalo mi sie jakos mezusia obudzic i bylismy i u weta i na zakupkach;-) kupilismy malej suni taka sliczna czerwona obroze i teraz sie ciesze z tego jak glupek:dry: za to u weta dostala jakies kropelki na kark i mam zakaz "kolegowania" sie z nia przez 3 dni.. ciekawe jak wytrzymam:confused: mam nadzieje, ze nie zapomne o tym, poki co sie pilnuje;-)
wszystkim choruszkom zycze zdrowka, bo widze, ze cos nas duzo.. ja poki co mam tylko mega katar i mam nadzieje, ze na katarze sie skonczy.. inna sprawa, ze siedze wlasnie i wcinam lody czekoladowe, bo juz mi sie od rana ich chcialo:zawstydzona/y: mam nadzieje ze mi nie zaszkodza..
zycze rozniez powodzenia na wizytach dzisiejszych i badaniach:-)

Hej,a ja sprzedałam dziecko na 2 godz.rodzicom:sorry2::zawstydzona/y:
Oni mają tyle na głowie.Wyrzuty sumienia mam.
M odpukać,wygląda na zdrowego.
A humor mam zdecydowanie lepszy.Posłuchaliśmy sobie muzyki,M grał na gitarze,ja śpiewałam:szok: Nic tak na mnie nie działa dobrze jak "puszek okruszek" polecam:-)
Hmm,ja do śpiewania jestem ostatnia noga:zawstydzona/y: W podstawówce pani od muzyki się szybko kapnęła i dla dobra ogółu nigdy mnie nie pytała ze śpiewania,w zamian na pianinie grałam.:blink:
No,ale jak usłyszałam "mamusiu zaśpiewaj,o widzisz od razu przyjemniej się zrobiło" to cóż:cool2:
Pa.

O rany dziewczynki, zjadłabym dzisiaj coś dobrego, a tu zaszłam do domku rodzinnego, babcia rozłożona w łóżku chorubskiem, a dziadek okupuje kuchnię tworząc "kluski ze sosem" :confused2:. Nie wiem jak to się skończy, ale póki co perspektywy obiadowe straszne. Dopiero chyba dojdę do kuchni za kilka godzin, to może sobie jakąś zupkę ugotuję...

Tymczasem zapodam sobie Dr House, uwielbiam medyczne filmy i programy i wogóle. Dlaczego ja nie poszłam na medycynę??! Bo mi sie uczyć nie chciało :-p

Wlasnie mialam gosci babcie, dziadka i moja mame przyniesli mi poczusie:-D
teraz biore sie za konczenie obiadku a od drugiej siedze i trzymam kciuki bo udalo sie operacje wujkowi zalatwic, oby tylko wszystko poszlo dobrze:tak:

Kamile mi dziadek proponowal swego czasu(zaraz po maturze) ze jak pojde na medycyne to dostane laptopa, oplaci mi prawko i samochod dostane ale glupia bylam ze nieposzlam:-Dale jak na upartego skorpiona przystalo chcialam pokazac ze nikt za mnie niebedzie decydował:-)

Kamile85 nio to jak ty sie nie zdecydujesz na te kluski z sosem to ja poprosze;-):-) hi hi pod warunkiem, ze miesko bedzie, a nie sos z torebki i ze dziadek jako tako gotuje;-)
Madzia04 witam i gratuluje coruni:-) widze, ze dziewczynek przybywa;-)
a je siedze w domku i sie nudze troche, bo mezus dalej nocke odsypia.. tak mocno spi, ze nawet nie otworzyl drzwi jak paczka zamowiona z allegro przyjechala i teraz na poczte bedzie musial isc:tak: a nie podaruje mu napewno, bo to chyba przescieradelka synusiowe przywiezli;-) troche zla jestem, bo akurat przyjechali jak mnie przez 10 minut w domu nie bylo, bo na zakupy sie wybralam i teraz musze czekac:dry:

reklama
Do góry