reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

no to kochany synek, mama sie wyspi a on dzidziusiem sie zajmie:-):-)
a moja core tez cos lapie przyszla teraz do mnie rozpalona jak piecyk zrobilam kanapeczki i zaraz paracetamol bo prawie 38 termometr pokazuje:-(jak nieprzejdzie to popoludniu wizyta u pediatry nas czeka.
Gabi moja J niespi w dzien odkad skonczyla rok a wczesniej to tez spala max 1h dziennie telko do 2-3 mies przesypiala cala dobe prawie, wyspi sie w nocy potrafi 14 h spac a w dzien terroryzuje wszystkich:-)

reklama
nio a my mielismy do weta jechac, ale mezus usnal jak kamien i go dobudzic nie moge:dry: wsumie sie nie dziwie, ze spi, bo na nocy byl, ale sam kazal sie budzic rano, bo juz 2 dni odkladamy tego weterynarza:zawstydzona/y:
Gabi ale ty masz kochanego tego synka;-):-) hi hi widzisz jaka pomoc ci w domu rosnie;-) nie dosc, ze za ciebie o zabawkach dla dzidzi mysli, to jeszcze chce sie zajmowac rodzenstwem:-) tylko pozazdroscic:-)

Witam kobitki

U mnie na dworze dziś szaro, buro i ponuro....

Mam nadzieje, że humorek chociaż dopisze

Lecę do sklepu po bułeczki

Miłego dnia

Hej Babeczki

ja od rana na allegro no i nareszcie dopilnowałam aukcji i kupiłam kombinezon, bo do tej pory ciągle ktoś mnie przebijał.

Gabi Twój synek jest rewelacyjny, też bym chciała mieć takiego pomocnika:-)

A choróbska przeganiajcie i niech już nie wracają.

Miłego dzionka.

Hej, przeczytałam tylko tę jedną stronę więc mało wiem :zawstydzona/y:, widzę tylko, że Gabi ma niezwykle pomocnego synka, rannego ptaszka jak moja Daria :tak: A Margaret wygrała licytację, super :-)

A ja kaszlę :wściekła/y: i nie wiem czy mam wziąć ambrosol??? Jakiś czas temu ginka mi pozwoliła ale czy w III trymestrze też można :confused:. Może sobie jednak z cebuli zrobię??? W sumie to nie zaszkodziłoby wybrać sie do lekarza tylko, że nie mam z kim Darii zostawić.

Hej dziewczynki :) Ale was się długo nadrabia, plotkary jedne ;-)

Bubell - to byłby dla mnie większy stres niż prowadze4nie auta, chyba bym zaczęła rodzić!! Co za gówniarstwo!!

Dzisiaj od rana atakuje mnie lewy migdałek. Nie wiem, co na to mogę, więc zacznę od ciuciania hallsów, a jak nie przejdzie albo bedzie gorzej, to zadzwonie do gina żeby mi coś doradził.

Miłego dnia kwietniówki!!

reklama
Witam się z rana. :-)
Chciałam się tylko przywitać i zaraz pędzę na badania i kontrolę u ginekolożki, jak zwykle trochę się denerwuję. :dry:
Życzę udanego dnia. :tak:

Do góry