reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Witam was dziewczyny.
Jestem po usg prenatalnym, wszystko w porządku, czekamy na dziewczynkę, mam nadzieję, że lekarz się nie pomylił. Mój syn trochę zawiedziony ale mam nadzieję, że mu przejdzie.

reklama
MaLea dobrze że nic złego sie nie dzieje! trzmam kciuku żeby było dobrze

Aniołku ja też sie dołączam do życzen dla twojej córeczki :-)buziaki dla niej :-)

a ja własnie wcinam pyszne sniadanko i szykuje sie do pisania-pora cosik popracowac...

miłego dzionka!:-)

Witam was dziewczyny.
Jestem po usg prenatalnym, wszystko w porządku, czekamy na dziewczynkę, mam nadzieję, że lekarz się nie pomylił. Mój syn trochę zawiedziony ale mam nadzieję, że mu przejdzie.

gratuluje ćóreczki :)

a tak w ogole to witam sie z Wami laseczki i zycze milego dnia

My z sykiem dzisiaj w nocy jedziemy na lotnisko a z samego rana udajemy sie do PL na 2 tyg

Dzień dobry kwietnóweczki :-) ja dzisiaj od rana w bojowym nastroju - koniec użalania się nad sobą ;-) u lekarza mam się zjawić pomiędzy 11 a 13, więc powolutku się zbieram :-) bardzo powolutku ;-) będzie dobrze, bo inaczej być nie może :-)

wszystkim półmetkowiczkom życzę spokojnej drugiej połowy ciąży :-)
nam niedługo zacznie się 6-ty miesiąc :-) a może już się zaczął? ;-)
ewka1983 gratuluję córci :-)
didi bezpiecznej podróży :-)

do później dziewczyny :-)

itsmonday.gif

Witam się poniedziałkowo.

MaLea dobrze, że nic złego się nie dzieje, daj znać co powie lekarz. Współczuje Twojej siostrze.

ewka1983 Gratuluję Córeczki:-)

didi Tobie życzę udanej i bezpiecznej podróży:-)

A ja dziś leniu****ę, a wieczorkiem Szkoła Rodzenia:-) Ciekawe czego się dowiem na pierwszych zajęciach. Nie wiem jak wysiedzę tam 2 godz, i tak dwa razy w tygodniu przez dwa miesiące:szok: Mam nadzieję, że dużo sie nauczę, podobno to dobra szkoła, koleżanka mi poleciła, bo jej, a w szczególności jej męzowi bardzo pomogła.

Miłego dnia Dziewczynki.

nio a mnie czeka dzisiaj troche roboty:baffled: musze poprzenosic rzeczy z duzego pokoju, bo od jutra zamierzamy sie wziasc za ten remont:-) bylismy wczoraj na zakupach i wybralismy tapete, po dlugich namyslach zdecydowalismy sie na blekitna:-)
dzis rano tez juz po sklepach buszowalam;-) kupilam kolejna koszulke synusiowi, spioszki i rozek:-):-):-)
MaLea daj znac jak tam po wizycie u lekarza;-)
didi spokojnej i bezpiecznej podrozy zycze:-)
ewka1983 gratuluje corusi:-) kolejna dziewczynka u nas:-)

Hahahaha a ja myslałam,ze to moje zdjęcie:-p
Witam z wyrka,ech.:baffled: Zazdroszczę Wam wszelkiej aktywności.
Buziaki dla wszystkich.Pa.

reklama
Witajcie dziewczynki.
ewka1983 gratuluje córeczki :-)
didi powodzenia w podroży. Żeby minęła szybko ale bez zbędnych atrakcji.
Ja dziś w nocy tak kaszlałam ze mężusia obudziłam. Tak to czuje się dobrze. Tylko mam te drapanko w gardle i czasem jak mnie napadanie to tak kaszle i kaszle i przestać nie moge. Och.
Ale mu powiedizalm ze to za kare ze on na poczatku chrapał tak ze zasnąc nie moglam :-) i rachunki wyrównane tej nocy :-)
Ja kupuje po woli prezenty dla rodzinki na gwiazdke. I nie wiem jak mam ukryc przed meżem fakt kupienia prezentu jemu. Jak my wspolne konto mamy. Pierwszy raz jestem w takiej sytacji. tak w Polsce to zawsze mozna było zachomikowac gdzies cos i sie nie połapal a teraz bedzie widział jak nic.

Do góry