reklama
A
alka303
Gość
MaLea dobrze że nic złego sie nie dzieje! trzmam kciuku żeby było dobrze
Aniołku ja też sie dołączam do życzen dla twojej córeczki :-)buziaki dla niej :-)
a ja własnie wcinam pyszne sniadanko i szykuje sie do pisania-pora cosik popracowac...
miłego dzionka!:-)
Aniołku ja też sie dołączam do życzen dla twojej córeczki :-)buziaki dla niej :-)
a ja własnie wcinam pyszne sniadanko i szykuje sie do pisania-pora cosik popracowac...
miłego dzionka!:-)
didi
Fanka BB :)
Witam was dziewczyny.
Jestem po usg prenatalnym, wszystko w porządku, czekamy na dziewczynkę, mam nadzieję, że lekarz się nie pomylił. Mój syn trochę zawiedziony ale mam nadzieję, że mu przejdzie.
gratuluje ćóreczki
a tak w ogole to witam sie z Wami laseczki i zycze milego dnia
My z sykiem dzisiaj w nocy jedziemy na lotnisko a z samego rana udajemy sie do PL na 2 tyg
Dzień dobry kwietnóweczki :-) ja dzisiaj od rana w bojowym nastroju - koniec użalania się nad sobą ;-) u lekarza mam się zjawić pomiędzy 11 a 13, więc powolutku się zbieram :-) bardzo powolutku ;-) będzie dobrze, bo inaczej być nie może :-)
wszystkim półmetkowiczkom życzę spokojnej drugiej połowy ciąży :-)
nam niedługo zacznie się 6-ty miesiąc :-) a może już się zaczął? ;-)
ewka1983 gratuluję córci :-)
didi bezpiecznej podróży :-)
do później dziewczyny :-)
wszystkim półmetkowiczkom życzę spokojnej drugiej połowy ciąży :-)
nam niedługo zacznie się 6-ty miesiąc :-) a może już się zaczął? ;-)
ewka1983 gratuluję córci :-)
didi bezpiecznej podróży :-)
do później dziewczyny :-)
didi
Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
Witam się poniedziałkowo.
MaLea dobrze, że nic złego się nie dzieje, daj znać co powie lekarz. Współczuje Twojej siostrze.
ewka1983 Gratuluję Córeczki:-)
didi Tobie życzę udanej i bezpiecznej podróży:-)
A ja dziś leniu****ę, a wieczorkiem Szkoła Rodzenia:-) Ciekawe czego się dowiem na pierwszych zajęciach. Nie wiem jak wysiedzę tam 2 godz, i tak dwa razy w tygodniu przez dwa miesiące Mam nadzieję, że dużo sie nauczę, podobno to dobra szkoła, koleżanka mi poleciła, bo jej, a w szczególności jej męzowi bardzo pomogła.
Miłego dnia Dziewczynki.
MaLea dobrze, że nic złego się nie dzieje, daj znać co powie lekarz. Współczuje Twojej siostrze.
ewka1983 Gratuluję Córeczki:-)
didi Tobie życzę udanej i bezpiecznej podróży:-)
A ja dziś leniu****ę, a wieczorkiem Szkoła Rodzenia:-) Ciekawe czego się dowiem na pierwszych zajęciach. Nie wiem jak wysiedzę tam 2 godz, i tak dwa razy w tygodniu przez dwa miesiące Mam nadzieję, że dużo sie nauczę, podobno to dobra szkoła, koleżanka mi poleciła, bo jej, a w szczególności jej męzowi bardzo pomogła.
Miłego dnia Dziewczynki.
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
nio a mnie czeka dzisiaj troche roboty musze poprzenosic rzeczy z duzego pokoju, bo od jutra zamierzamy sie wziasc za ten remont:-) bylismy wczoraj na zakupach i wybralismy tapete, po dlugich namyslach zdecydowalismy sie na blekitna:-)
dzis rano tez juz po sklepach buszowalam;-) kupilam kolejna koszulke synusiowi, spioszki i rozek:-):-):-)
MaLea daj znac jak tam po wizycie u lekarza;-)
didi spokojnej i bezpiecznej podrozy zycze:-)
ewka1983 gratuluje corusi:-) kolejna dziewczynka u nas:-)
dzis rano tez juz po sklepach buszowalam;-) kupilam kolejna koszulke synusiowi, spioszki i rozek:-):-):-)
MaLea daj znac jak tam po wizycie u lekarza;-)
didi spokojnej i bezpiecznej podrozy zycze:-)
ewka1983 gratuluje corusi:-) kolejna dziewczynka u nas:-)
koga
Mama Maksa i Julka
reklama
marys16
Witajcie dziewczynki.
ewka1983 gratuluje córeczki :-)
didi powodzenia w podroży. Żeby minęła szybko ale bez zbędnych atrakcji.
Ja dziś w nocy tak kaszlałam ze mężusia obudziłam. Tak to czuje się dobrze. Tylko mam te drapanko w gardle i czasem jak mnie napadanie to tak kaszle i kaszle i przestać nie moge. Och.
Ale mu powiedizalm ze to za kare ze on na poczatku chrapał tak ze zasnąc nie moglam :-) i rachunki wyrównane tej nocy :-)
Ja kupuje po woli prezenty dla rodzinki na gwiazdke. I nie wiem jak mam ukryc przed meżem fakt kupienia prezentu jemu. Jak my wspolne konto mamy. Pierwszy raz jestem w takiej sytacji. tak w Polsce to zawsze mozna było zachomikowac gdzies cos i sie nie połapal a teraz bedzie widział jak nic.
ewka1983 gratuluje córeczki :-)
didi powodzenia w podroży. Żeby minęła szybko ale bez zbędnych atrakcji.
Ja dziś w nocy tak kaszlałam ze mężusia obudziłam. Tak to czuje się dobrze. Tylko mam te drapanko w gardle i czasem jak mnie napadanie to tak kaszle i kaszle i przestać nie moge. Och.
Ale mu powiedizalm ze to za kare ze on na poczatku chrapał tak ze zasnąc nie moglam :-) i rachunki wyrównane tej nocy :-)
Ja kupuje po woli prezenty dla rodzinki na gwiazdke. I nie wiem jak mam ukryc przed meżem fakt kupienia prezentu jemu. Jak my wspolne konto mamy. Pierwszy raz jestem w takiej sytacji. tak w Polsce to zawsze mozna było zachomikowac gdzies cos i sie nie połapal a teraz bedzie widział jak nic.
Podziel się: