reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witajcie :)
wczoraj nawet nie zaglądałam tutaj bo jakoś nie było czasu. Goście w domu, zakupy i takie tam.

MaLea rzeczywiście teraz uważaj na siebie, odpoczywaj i lepiej skonsuktujz lekarzem, lepiej tego nie bagatelizować.

Malutka Gratuluję Synka :-)

Niktosia u Ciebie to faktycznie śmiesznie z tymi zmianami co chwilę, ale najważniejsze że maleństwo zdrowe:-)

Ja mam wizytę we wtorek ale to jeszcze nie będzie USG połówkowe więc raczej się nie dowiem jaka płeć niestety.

Trzymajcie się zdrowo:-)

reklama
MaLea uważaj na siebie -odpoczywaj sobie!

a ja niedziela leniwa teraz po zakupach jestem....i padam z zmęczenia... buziolki! miłej niedzieli :-)

Cześć dziewczyny, wczoraj mnie tu nie było, bo jakoś cały dzień mi zleciał, najpierw bylismy u rodziów na obiadku, a jak już wróciliśmy do domu to przyszli znajomi na małe Andrzejki :-)

MaLea ja też tak miałam, ale u mnie to nie było z przemęczenia tylko łożysko mi się nisko ułożyło, nie denerwuj się i na wszelki wypadek idź do swojego gina. Nawet dwa dni jak miałam spokój i nie plamiłam to i tak wewnętrznie byłam niespokojna, a gin zawsze wytłumaczy i uspokoi, mój działa na mnie jak psychoterapeuta :-) (chociaż nie wiem, bo nigdy nie chodziłam). Na pewno wszystko jest ok, ale warto iść sprawdzić.

Niktosia i Malutka gratuluję wam synków !!!

Dziewczyny zaraz będę zmykać, bo mąż pogania, ale jedno pytanie mi się nasunęło, bo w sumie nie wiem. Idę na wizytę we wtorek, to będzie 22 tydzień, ale lekarz nic mi nie mówił, że to będzie połówkowe, w ogóle na zadnej wizycie nic nie wspominał o połówkowym, bo w sumie ja mam na każdej wizycie robione usg, a gin zawsze dokładnie mierzy i ogląda maluszka, czy to oznacza, że nie będe miała połówkowego, bo mam je tak jakby co miesiąc?? Jak myślicie? Czy któraś z was ma podobnie?

witam:-)
ale tutaj dzisiaj pustki:baffled: myslalam, ze jak zajrze o tej porze, to pare stron bedzie do nadrobienia, a tu tylko pare postow..
MaLea uwazaj na siebie i lezakuj dzisiaj.. miejmy nadzieje, ze to nic powaznego i wszystko jest wporzadku.. troche mnie nastraszylas swoim postem.. takze 3maj sie cieplutko i uwazaj na siebie:-)
a my bylismy dzisiaj z mezusiem na zakupkach:-) kupilismy takie slodkie spioszki:-) wkoncu niebieskie;-)teraz siedze i ogladam je z kazdej strony:-) juz sie nie moge doczekac jak bedziemy po remoncie i poukladam sobie wszystkie ciuszki naszego synusia w jego komodce:-):-):-) choc narazie jeszcze za remont sie nie wzielismy, a mezusiowi sie konczy urlop za tydzien:baffled: ale na szczescie tesciu sie zaoferowal z pomoca, takze mam nadzieje, ze sprawnie im to pojdzie.. dzisiaj mamy po obiedzie jechac i zdecydowac sie na cos wkoncu, bo sami nie wiemy czy bedziemy malowac, tapetowac:baffled: o wyborze koloru to juz nie wspomne wogule, bo to narazie jest na ostatnim planie:-D hi hi
milej niedzieli wam zycze kwietnioweczki i uwazajcie na siebie:-)

Witam

Spaczyna ja mam tak samo.Wizyty u ginekologa mam równo co 4 tygodnie i na każdej mam robione Usg i dzidzia jest oglądana.Tak samo ginka nic niewspominała o połówkowym.Dokładnie tak samo jak u Ciebie.Ona poprostu mierzy,bada,i mówi że wszystko w pożądku,ale żadnych konkretów(np.jak robiła przezierność karku to tez nie powiedziala ze to to)doczytałam sie na zdjęciu z usg.Ja mam wizyte w poniedziałek i to będzie 21 tyg i 5 dni.Zobaczymy jakie pomiary będzie robiła.Poprosze ją o nagranie płytki.Chce zrobic mojemu M niespodzianke bo nie moze iść.A może uda sie płeć określić....:sorry:
Kupiłam sobie wczorja Stodal w syropie i z moim głosem juz troszke lepiej.Przynajmniej jakieś dzwięki wydaje ;-) do tego syrop z cebuli.Mam nadzieje ze do jutro bede w jako takiej kondycji.Zebym mogla sie z lekarka dogadać :-) Dzis mam zamiar nie ruszac sie z domku.Pozdrawiam.

Hej,MaLea,byłaś u lekarza? Daj znać koniecznie !!!
Ania,zdrowiej,a potem na herbatkę zaprawszam:tak:
Ach,to tylko ja nic dzidzi nie kupuję:baffled: Ale jak zrobiłam test to kupiłam cudne buciki z napisaem po ang....nadchodzą kłopoty:rofl2: Tylko dziecko zwerbowało,bo on ma taka maskotke bobasa i się bawi czasem,że jest tatusiem;-)
Pa. I uważajcie na siebie.:tak:

Aniołek,szystkiego najlepszego dla Twojej dwulatki !!!:-)
Mam nadzieję,że impreza udana.:tak:
MaLea się nie odzywa,chyba jej w szpitalu nie zostawili:zawstydzona/y:

reklama
Faktycznie MaLea nic się nie odzywa, ale też nie napisała czy wogóle jedzie gdzieś do szpitala czy lekarza, więc może odpoczywa w domku...:confused:

Aniołku ja również przyłączam się do życzeń dla Twojej dwuletniej Julenki:happy::happy::happy:

Pusto tu dzisiaj strasznie, a ja się trochę nudzę, bo się nie odzywam od wczoraj z moim M:baffled: Każdy siedzi w innym pokoju i cisza... Ciekawe jak długo tak wytrzymamy, jutro razem do szkoły rodzenia idziemy na pierwsze zajęcia:sorry:

Do góry