reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Wow ciut mnie nie było i przez ten czas ujawniły nam się dzieciaczki jako panienki i chłopiec:-)!!! Super gratuluję:-D!!!
Ja już po badaniach ( wczoraj klinika na Polnej w Poznaniu i tydzień temu Łódź), no i.... lekarze twierdzą, że dziecko jest zdrowe:tak:. Ups jak mi ulżyło;-) Zuzia, bo to dziewczynka wreszcie zaczyna kopać na całego:sorry: i waży 420 g:tak:
Kiedy przywiozłam jej zdjęcie 3D usłyszałam komentarz, że znów "kudłate" urodzę no i chyba fakt bo włoski widać a pierwszej córce po porodzie irokeza na głowie zrobiłam:-):-):-).
Ja nadal w przcy i dziś szef prosił abym wytrzymała do końca stycznia- ja planuję dłużej;-), ale wszystko zależy od mojego zdrówka.
Pozdrawiam wszystkich!!!!!!

reklama
Agado gratuluje synka!
Aga, Didi i Gabi gratuluje córeczek!

A ja czekam na mojego D bo pojechał na lotnisko po swoich dziadków, i jestem cała w nerwach bo nie wiem jak ja z nimi wytrzymam cały tydzień :baffled: wiem jestem okropna :rofl2: ale oni są bardzo marudni :baffled:

hej kochane
widze ze Gabi milczy ..zaczynam sie denerwowac...moze ja zostawili na obserwacji w szpitalu juz takie mysli mi przychodza do glowy

a ja wlasnie wrocilam z wizyty w szpitalu..dzidzia zdrowa i wstydzliwa..ale w koncu udalo sie ja podgladnac ..hehe:-D bedzie DZIEWCZYNKA
gratuluje :-)

Witam serdecznie!!!

Dawno do Was nie zaglądałam, ale byłam na szkoleniu z młodzieżą przez parę dni a tam internet kosztował 20 zł za godzine to nawet sie za to nie brałam bo bym poszła z torbami:-D
Musiałam dużo poczytać bo sie rozpisałyście hehe
ciesze sie ze wszystko u was wporzątku i że znacie juz płeć ja jeszcze nic nie wiem:-(
pozdrawiam wszystkie mamusie i zdrówka zyczę;-)

Dobrze że z GAbi wszystko w pożądku.Ja nie miałam gorączki jak wrociłam z pracy od razu zmierzyłam.Ulżyło mi.Teraz popijam herbate z miodem i cytryna.A może znacie cos skutecznego na gardło i katar..

wedlug mojego meza w ciazy na przeziebienie najlepsze jest syrop z cebuli:eek:zadnych a ntybiotykow niemoge na leki ktore mi wczoraj rodzinny polecil jestem uczulona, wiec jak wrocilismy do domu moj T zrobil syropek z cebuli i jak wroci z pracy bedzie kazal mi go pic, a tak pozatym to znowu mam zapalenie tchawicy 5 raz w tym roku a 2raz w ciazy, mecze sie jak niewiem, bede sie dzisiaj rejestrowala do pulmunologa na badania bo cos mi sie zaczyna tez dziac z plucami, a niby ciaza eliminuje objawy astmy a tu postep choroby:confused2:przy Julce sie czułam lsuper a teraz.....dobra niebede was zanudzac milego dzionka wszystkim kwietnoweczką:-)

witam wszystkie kwietnioweczki:-)
aniolek20k zdrowka zycze i dbaj o siebie teraz ze zdwojona sila;-)
ja tez chyba sie pochoruje.. od paru dni meczyl mnie katar, a dzisiaj jeszcze zaczelam kaszlec i do tego ten okrobny bol glowy:baffled: cos mi sie wydaje, ze ja tez bede musiala syropek z cebulki sobie zrobic, bo nie chce sie rozlozyc calkowicie, tymbardziej, ze jutro mam badania i musze wyjsc z domu..

witam wszystkich w czwartkowy poranek :)

aniolek20k, malutka_z_krk23 duzo zdrowka zycze :)

ja juz przeziebienie mam za soba i powiem szczerze ze syrop z cebuli rewelacyjnie postawil mnie na nogi, dodatkowo jadlam jeszcze czosnek - dzielilam na male czesci i jadlam z kanapka, szczerze mowiac nie smakowoalo mi to, ale wszystko dla dzidzi :):):) i pilam jeszcze herbatke z miodem i tak domowymi spodobami mi przeszlo :)

zycze wszystkim duzo zdrowka pozdrawiam

Witam serdecznie i życzę wszystkim dużo zdrówka, ja ostatnio też byłam przeziębiona ale dałam radę dużo cytrynki miodu no i oczywiście soku z cebulki.Eksperymentowałam też : gorącym mlekiem z czosnkiem i miodem , ale nie zdecydowanie to nie dla mnie było.... jak sobie pomyślę to..........aż robi mi się niedobrze....no ale co TAM DZIDZIA TERAZ NAJWAŻNIEJSZY.pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.A mam pytanie czy znacie płeć swojego dzidziusia? Ja lecę dziś do ginekologa się dowiedzieć, ale mam tremę...to moje pierwsze dziecko i przeżywam jak nie wiem ale co tam żeby było tylko zdrowe to jest najważniejsze pa

Witam serdecznie i życzę wszystkim dużo zdrówka, ja ostatnio też byłam przeziębiona ale dałam radę dużo cytrynki miodu no i oczywiście soku z cebulki.Eksperymentowałam też : gorącym mlekiem z czosnkiem i miodem , ale nie zdecydowanie to nie dla mnie było.... jak sobie pomyślę to..........aż robi mi się niedobrze....no ale co TAM DZIDZIA TERAZ NAJWAŻNIEJSZY.pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.A mam pytanie czy znacie płeć swojego dzidziusia? Ja lecę dziś do ginekologa się dowiedzieć, ale mam tremę...to moje pierwsze dziecko i przeżywam jak nie wiem ale co tam żeby było tylko zdrowe to jest najważniejsze pa
A mam pytanko co mam zrobić żeby taki piękny suwaczek pojawił mi się przy profilu??

reklama
Hejka, ooo widzę że sporo z nas choruje ostatnio, mnie też coś w nosie dzisiaj kręci i w gardle drapie, pogoda paskudna, mokro, wietrznie, brrrr.
Chyba pójdę do łóżka się grzać pod kołderką.

Zdrówka dla wszystkich i miłego dnia.

Do góry