reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

No i po KTG:-(
.Nie jest ciekawie. Okazało się, że mam skurcze i troszke skróciła mi się szyjka, trochę schudłam i odwodniłam. Chciał mnie wysłać do szpitala. Ale umówiliśmy się, że przez weekend będę leżeć w domku, a w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala, zbada mnie i jak się nie poprawi to zostane w szpitalu.
trzymam kciuki, żeby do poniedziałku wszystko się unormowało i żeby udało się tego szpitala uniknąć :-)

Dziś zaczął się 33 tydzień :tak:
u mnie, w zależności od suwaczka, 33 tydzień zaczyna się dziś lub jutro :tak:

ja w środę wezme od gin zaświadczenie że jestem w ciąży od mojego gin i w czwartek idę z M do USC pozałatwiac wszystko później niech on się martwi :-)
Dołka mi się złapało, jakoś tak mija dzień za dniem do porodu coraz bliżej z wyprawki nic nie kupione
daj znać jak już załatwisz to uznanie dziecka poczętego :-) my też o tym myślimy :tak:
i ja nie mam jeszcze nic jeśli chodzi o wyprawkę ;-) póki co muszę zdać ostatnie 2 egzaminy i zakończyć ten semestr, dopiero potem będę się zajmować zakupami :-) trochę się boję, że nie zdążę ze wszystkim, ale jakoś nie umiem kilku spraw na raz załatwiać :-p

dobrej nocy dziewczyny :-) ja i brzuch wracamy do nauki :-p

reklama
ja wlasnie wzielam sie za czytanie was i druga kolacje;-):-) pierwsza zjadlam z mezusiem i o dziwo byly to sledzie:szok: bo jakos mnie od nich odrzucilo, a dzisiaj smak przyszedl, a teraz zajadam platki z mlekiem:zawstydzona/y: wiec pewnie po takim miksie zaraz bedzie mi niedobrze:dry:
sylvii to teraz odpoczywaj i lezakuj, a w poniedzialek bedziemy trzymac kciuki za dobre wiesci:tak::-)

dobranoc dziewczyny
idę pod prysznic i potem prosto lulu

dziś M. wraca spać do sypialni - koniec separacji kaszlaków:-):-):-)
cieszę się bo tak głupio spać osobno

witaj poziomka_a

nio i niewiele sie pomylilam:dry: sledzie i platki z mlekiem to nie najlepsze polaczenie:zawstydzona/y: niedobrze mi jak niewiem co, mdli mnie jak w I trymestrze:baffled: bleee.. niewiem co mnie podkusilo:szok:
ide sie polozyc, moze usne, bo zaraz chyba zwariuje:dry:nio nic zycze dobrej nocki kwietnioweczki i do zobaczenia jutro:tak:

nio i niewiele sie pomylilam:dry: sledzie i platki z mlekiem to nie najlepsze polaczenie:zawstydzona/y: niedobrze mi jak niewiem co, mdli mnie jak w I trymestrze:baffled: bleee.. niewiem co mnie podkusilo:szok:
ide sie polozyc, moze usne, bo zaraz chyba zwariuje:dry:nio nic zycze dobrej nocki kwietnioweczki i do zobaczenia jutro:tak:
\

kochana śledzie z płatkami - jestem pełna podziwu twoim zachcianką ;-)

Mnie coraz częściej kręgosłup boli, w żadnej pozycji długo nie mogę być, a długie siedzenie to już wogle odpada...

Dobranoc złocitkie

To ja tez mowie dobranoc - dwie kaleki, czyli M i ja zmierzamy w objecia Morfeusza;-) a pewnie jak rano tu zajrze, to juz bede miala kilka stron do nadrobienia;-)
Malutka szalejesz:-)
Poziomka witaj:tak:

hejka!!!

ja już jestem wyspana po śniadanku tylko czekam aż m sie obudzi :-D zje śniadanko i wkońcu jedziemy na zakupy dla beybyska :-D:tak: bo jeszcze nic nie mam ( o właśne m wstał).

kurcze wy takie obcykane jesteście w tych dokumentach a ja nic nie wiem naet nie wiem co trzeba załatwiać:confused::baffled: chyba musze sie za o zabrać

trzymam kciuki za bliźniaczki jejku żeby to sie wszytsko dobrze skończyło!!!

Malutka ale szlejesz z jedzenie podziwiam cie:-D

Poziomka witaj

ok zmykam bo już nie moge sie doczekać zakupów a musze jechać ok 40km żeby coś fajnego kupć

pozdrawiam i udanego dnia życze

reklama
witam w ten sloneczny dzien:tak:
ja juz po spacerku z psami jestem, pogoda sie ladna zapowiada i tak sie zastanawiam co bede dzisiaj robic;-) pol dnia jestem zdana sama na siebie, bo mezus nie nadaje sie do niczego, oprocz do lozka:baffled: niedawno wrocil z "pracy".. po robocie poszedl z kolegami oblewac awans jednego i wrocil w stanie cokolwiek wskazujacym;-) dobrze, ze mnie wczesniej przygotowal na takie atrakcje, bo tak to pewnie bym sie martwila, czemu go tyle czasu nie ma.. nio, ale pierwszy raz mu sie cos takiego zdarzylo od bardzo dawna i chyba szybko tego nie powtorzy, bo dzisiaj caly dzien bedzie chorowal:eek:
poki co ide sobie plateczki zrobic, ale dzisiaj juz bez sledzia;-):-D hi hi a wam wszystkim zycze milego dnia:-):tak:

Do góry