reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
W końcu was doczytałam.....25 stron do nadrobienia było:szok:
Teraz to już po tym czytaniu to chce mi sie spać.
A o mnie to nikt sie nie martwił jak mnie tyle dni nie było ;-) heh.
Buziaczki i kolorowych snów:-)

Witam

Ale jestem padnięta dopiero wróciłam z pracy:baffled: od rana:szok: ta wizytacja mnie wykończy i podobno ma trwać miesiąc:szok::wściekła/y::wściekła/y::szok: niewiem czy to wytzymam:no::no:

nic zmykam sie myć coś zjeść i do wyrka, m poszedł do pracy i sama z psem jestem z m widziałam sie dzisiaj ok 30 min z 10 m rano i teraz z 20:eek:

uciekam noże jeszcze potem zajrze a jak nie to dobranoc i miłych snów;-)

a ja dostalam kupe ubranek od cioci
porzadkowalam, dzielilam rozmiarami ale uporalam sie w koncu

a teraz padam na pysk.. ale musze pomeczyc sie bo jak teraz zasne to wstane o 1 i koniec spania bedzie

hej:)
ja dopiero teraz jestem przy komputerze:) znowu dzionek w pracy, jutro w koncu wolne:-pa od wtorku zaczynam swoje dlugie wakacje:-) za dwa tygodnie w sobote lece w koncu do Polski, juz nie moge sie doczekac, tyle dobrych rzeczy( nie tylko do jedzenie:-)) mnie czeka:tak: a jutro do lekarza:-)
dzisiaj dzidzia strasznie szaleje, ja nie wiem co on tam wyprawia:-) ale dobrze, ciesze sie:tak: pozdrowionka:*

A ja dziś prawie cały dzień się obijałam ;-) nawet na podwórku nie byłam :eek:

No ale na usprawiedliwienie mogę powiedzieć , że poprasowałam , troszkę porządków w dokumentach porobiłam, więc tak do końca to nie leniuchowałam :-p

A mi też synek daje popalić, tak od wczoraj. :-D Poprostu tak skacze mi w brzuszku, że szok i chyba wsadził dziś rączkę albo nóżkę w żebra po prawej stronie, bo tak mnie bolało, że normalnie nie wiedziałam jak mam się ułożyć.

Teraz też dostaje kopniaki, pewnie dlatego , że wam się skarżę hehehe:-D

Ja dziś cały dzień sama siedziałam, męża jeszcze nie ma, ale dzwonił, że już w drodze. Po pracy musiał jechać na jakieś tam spotkaniew firmie ( mam nadzieję hihih), więc dlatego tak późno wraca. :sorry:

Buzka

reklama
jestem jeszcze na chwilke

wymoczyłam nogi w zimnej wodzie a raczej lodowatej brrrr

ale chyba jutro zadzwonie do lekarza bo nie podobają mi sie te nogi jak chodze to czuje taką galaretke w stopach na górze :baffled::baffled: czy któraś z was tak ma??

ide już spać nogi wystawiam wysoko na poduszki i śpie

jeszcze raz dobranoc;-)

Do góry