reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Ja dziś lenia mam przeokropnego. Przed chwilą uporałam się ze sprzątaniem :eek:
Obiadek jedliśmy już o 12:20 bo mężuś do pracy na 2 zmianę. A miałam dziś kotlety z piersi kurczaka, buraki i ziemniaki :zawstydzona/y: które szłam 2 razy posolić i w końcu nie doszłam. Zupy mi się nie chciało gotować :confused2: Zjadłam przed chwilką mandarynkę a teraz na pomarańczkę mnie wziąło więc obieram....:-p

reklama
aniołku nie kus tymi plackami! bo mam do ciebie w razie co blisko hihi:-D

Frezja podziwiam za sprzatanie! ja nic sie nie dotykam...lenistwo///:-)

malutka swiętuj! hihi picolo pójdzie dzis w ruch!:-)

klucha09 nio to ci wspolczuje.. ja dzis od rana paraduje po domu w samych majtusiach i staniku, bo tak mi goraco:szok: mezus sie cieszy z tego powodu, a ja ile razy przejde kolo lustra to jecze, ze grubas sie ze mnie zrobil:baffled:

szczesliwa Byłam zmyszona bo kurzu się nazbierało, i mąż drzwi montował do pokoju dzieci :-) i nabałaganiło się trochę ;-)

malutka_z_krk23 wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek, dużo miłości, szybkiego porodu i zdrowago bajbuska:tak:;-)

zebys ty mnie widziala walczaca z kominkiem. pierwszy raz w nim rozpalalam. kocyk i herbatka obok.maseczke z geby trzeba zaraz zmyc i wstac do tej zimnej lazienki

reklama
Do góry